Büyü şüphesi ve sevgi konusunda yardımlarınızı rica ediyorum

Bu konu xavier tarafından 10 sene önce açıldı, 315 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
xavier
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 6
10 sene önce

Merhabalar,

Öncelikle umarım benim durumuma benzer konu açılmamıştır( açıldıysa yeni üyeliğime-cahilliğime sığınarak çok özür diliyorum hepinizden). Yardım isteğimi şu şekilde açıklayayım.

İngiltere’de, din bilgisi çok da kuvvetli olmayan bir ailede doğup büyüdüm. Yaşadığım apartmanda benim yaşlarımda Fransız bir erkeğe aşık oldum. Her ortamda çok girişken, utanma çekinme nedir bilmeyen ben, her gün sabah akşam karşılaşmamıza rağmen,1 yıldır onun yanında ağzımı açıp günaydın bile diyemiyorum. Utanma duygusu değil bu, sesim çıkmıyor. Hani rüyanızda bağırmaya çalışırsınız fakat sesiniz çıkmaz, nefessiz kalır boğuluyormuş hissi olur ya işte öyle bir durum yaşıyorum,panik atak gibi. Onu göremediğim zamanlarda ise o kadar çok yanımda olmasını istiyorum, o kadar çok özlüyorum ki anlatamam. Geceleri uyuyamıyorum… Çevremdeki insanlar sana büyü yapılmış diyor, fakat bu şahıs hristiyan ve, o da benim haricimde herkesle konuşuyor. Niye büyü yapsın ki, anlam veremiyorum… Bir çok arkadaş zaten Müslüman değil, hayırlısı değil diyecek…Yüzde yüz eminim ki, kendimi sevdirebilirsem İslamiyeti de sevdiririm ona. Forumdaki tüm muhabbet,aşk topiklerini okudum. Fakat bir çoğunun ruhani varlıkların yardımıyla olduğunu gördüm. Çok korkarım bu tip şeylerden, yapana saygım sonsuz ama benim ruhsal durumum kaldıramaz bunları. Arapça da bilmiyorum,yani hangisinde davet var, hangisinde yok anlayamıyorum. Çok uzun oldu, lakin durumu anlamanız açısından ayrıntılı açıklama ihtiyacı duydum. Sizlerin yardımını istediğim nokta şu şekilde, bir büyü varsa-ki olmadığını düşünüyorum nasıl anlayabilirim, ayrıca içinde davet, ruhani varlıklar olmadan sadece Allah’tan muhabbet ve aşk isteyebileceğim etkili bir dua önerebilir misiniz bana lütfen.

Sevgi ve huzurla kalın…

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
sevgili için büyü yapma alışkanlığı ortadoğululara özgü bir davranış biçimidir...Tabii ki bütün dinlerde büyü vardır ve yapılır ama size büyü yapıldığını sanmıyorum... Aşırı hoşlanmanız sonucu onu görünce nutkunuz tutuluyor....heyecan duyuyorsunuz...Bu normaldir...sadece hayırlı kısmetinizle karşılaşmak için dua edin yeterli....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)