sogutma buyusu ve baglama

Bu konu bodrums85 tarafından 10 sene önce açıldı, 587 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
bodrums85
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 3
10 sene önce

Merhaba bir konuda cok acil yardima ihtyacim var ltfen yardim edin. Kiz arkadasimla 4ay once biranda hicbir sebep yokken ayrildik.aylarca neden ararken bir ablamin sogutma buysu yapilmis olabilir demesiyle bir kadina gttim. Sogutma buyusu yapildigini soyledi. Bunu bozmak icin islemler yaptik. Bu sure zarfinda kiz arkadasim 1hafta degisti 1hfta eski haline dondu.surekli inisler cikislar yasiyor.cikmiyoruz suan ama bazen konusyruz bazen durduk yere engelliyo iletisim kopuyor.tam duzene girdigi anda degisiyor. Ve bu islemleri yapan kisi bir geleceginiz var surekli aynk sey ciktigini soyluyor. Buzamna kadar soyledigi hersey cikti. Ama ben celiskilre dusuyorum. Ltfen yorumlrinzla yardim edin:sad:

bodrums85
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 3
10 sene önce
Allah rizasi icin yol gosteren kimse yokmu:(
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Her büyü var diyene aldanmasanız da hayatı kendinize zehir etmeseniz ya.....Büyü olduğunu söyleyen kişinin tabii ki her dediği çıkacak,zira farkında olmaksızın olanları kendiniz anlatıyorsunuz.... Bu tür ayrılıkların nasip kısmet işi olduğunu da bir an için durup düşünseniz günaha mı girersiniz.....Belki arkadaşınız bu beraberliğin yürümeyeceğini görmüştür,belki sizin için hayırlı kısmetiniz değildir,neden bunları hiç düşünmeden hemen büyü yapılmış inancına kapılıyorsunuz,bir insanın birisinden uzaklaşması için büyü olması gerekli değildir ki....Arkadaşınızın kendi özgür iradesiyle aldığı bir karar olamaz mı,sizi üzmekten çekindiği için tereddüt etmesi çok doğaldır....kararsızlığı bundan olabilir,biraz zaman tanıyın kendinize ve ilişkinize..... Biraz Allah-ü Telaya tevekkül edin,hayırlı kısmetiniz olup olmadığını düşünün....
lives
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 57
10 sene önce
Bende de bir zamanlar boyle bir durum olmustu ****ya gittim buyu var dedi bozulmasi gerekiyor benden 100 tl aldi.. ama ne oldu elde var sifir zeinarda ablanin dedigi gibi hersey nasip kismette olmayinca kime gidersen git fayda goremiyorsun...sadece kendini avutuyorsun o kadar.. ama tabikide gercekcilik durumuda olabilir zaman da herseyin olacidir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)