Büyü yapildigina dair Bulgular yardiminiza ihtiyacim var

Bu konu abcd1234 tarafından 10 sene önce açıldı, 504 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
abcd1234
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
10 sene önce

Selamünaleyküm Dostlar,

foruma yeni kayit oldum ve soru isaretlerime cevap ariyorum.

Bugün evde virtine konmus Disi mavi ip ve balmumuyla Kapli ceviz buldum. Cevizi kagit mendile sarmislar. Ekte cevizi ve icinden cikani paylasiyorum.

Internette arastirmaya basladim ve eski sevgiliyi geri getirme büyüsü diye adlandirilmis büyü sekli buldum. Orda yazilan duayla cevizin icindeki dua aynimi diye merakimdan cevizi actim. Icinden ekte bulunan arabca yazi var. Maalesef arapcam olmadigi icin ne yazdigini bilmiyorum.

Kagitta ne yaziyor? Kagitta isimler geciyormu? Simdi ne yapmam lazim?

Yardim ederseniz sevinirim, allah razi olsun

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
bbbrain adıyla da gelmişsiniz,forumlarımızda çoklu üyelik yasaktır...
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
hoşgeldin bbbrain,keyifli forumlar dilerim, Bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır... Ancak kendiniz de az çok hissedebilirsiniz,muhabbet büyüsü de olabilir,başka bir büyü de olabilir,ben arapça bilmiyorum.... eğer hiç istemediğiniz birisine karşı şimdi aşırı bir çekim duyuyorsanız, yanınızda olduğu zaman sıkılıp uzakta olduğu zaman özlem duyuyorsanız muhabbet büyüsü olduğu söylenebilir....
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
gizli konulan şeyler sizin bilginiz ve iradeniz dışında olan şeylerdir,öğrneğin sevgi için bile olsa kişinin hoşlanmadığı veya gönlü olmadığı kimseye karşı hisler uyandırmak içindir.Soz konusu durumda ne için yapıldığını bilemem okumam olmadığından ve dili bilmediğimden,ancak ben çocukken bizde de çıkmıştı-ilk kez o zaman gördüm ve annemle babamın ayrılması içinmiş,yani ayrılık için yapılmış - bulundu ve ayrılmadılar.İçeriği ne olursa olsun iradeniz dışında yapılmış olduğu için:ceviz ağaç elementidir ve havadır,balmumuyla kaplanmış olması içindeki ısıyı korumak içindir ve bir yerde de mühürlemedir.Kağıdı ve cevizi dahi ayak basılmayan yere gömülür ve günlük üzerine bol su dökülür,çürüyünceye kadar devam edilir sulanmaya.Böyle durumlarda en uygun olanı saksıdır-bitkisiz,saksıya toprak doldurun veya bir derin kaba ve gömün ve sulayın,haftada bir tamamen çürüyüp çürümediğine kontrol edin-ve saksı bol rüzgyar gören yerde olmasın,kontrol ederken rüzgara mağruz kalmasın,güneşi de görmesin,hava ateş dosttur.
rehber76
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 17
10 sene önce
[QUOTE=abcd1234;105673]Selamünaleyküm Dostlar, foruma yeni kayit oldum ve soru isaretlerime cevap ariyorum. Bugün evde virtine konmus Disi mavi ip ve balmumuyla Kapli ceviz buldum. Cevizi kagit mendile sarmislar. Ekte cevizi ve icinden cikani paylasiyorum. Internette arastirmaya basladim ve eski sevgiliyi geri getirme büyüsü diye adlandirilmis büyü sekli buldum. Orda yazilan duayla cevizin icindeki dua aynimi diye merakimdan cevizi actim. Icinden ekte bulunan arabca yazi var. Maalesef arapcam olmadigi icin ne yazdigini bilmiyorum. Kagitta ne yaziyor? Kagitta isimler geciyormu? Simdi ne yapmam lazim? Yardim ederseniz sevinirim, allah razi olsun[/QUOTE] Okuya bildiğim kadar okudum ve anladığım şu ki bu bir celp duasıdır!... Büyü sınıfına girmiyor ama yine de manevi tesiri dolayısıyla belkide bazı olumsuz etkiler yaşanabilir. Bunu Evden kaçan veya eve bağlanması istenen kişiye genelde yaparlar.
rehber76
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 17
10 sene önce
[QUOTE=abcd1234;105673]Selamünaleyküm Dostlar, foruma yeni kayit oldum ve soru isaretlerime cevap ariyorum. Bugün evde virtine konmus Disi mavi ip ve balmumuyla Kapli ceviz buldum. Cevizi kagit mendile sarmislar. Ekte cevizi ve icinden cikani paylasiyorum. Internette arastirmaya basladim ve eski sevgiliyi geri getirme büyüsü diye adlandirilmis büyü sekli buldum. Orda yazilan duayla cevizin icindeki dua aynimi diye merakimdan cevizi actim. Icinden ekte bulunan arabca yazi var. Maalesef arapcam olmadigi icin ne yazdigini bilmiyorum. Kagitta ne yaziyor? Kagitta isimler geciyormu? Simdi ne yapmam lazim? Yardim ederseniz sevinirim, allah razi olsun[/QUOTE] kime yapıldığı isim yazılmamış sadece dua yazılmış. Mubin ismiyle dua edilmiş. "Allahımız mubin isminin hürmetine geri getir" diyor.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)