büyü veya musallat olabilir mi?

Bu konu nilufer tarafından 10 sene önce açıldı, 533 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
nilufer
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
10 sene önce

Merhabalar…
Ben 24 yaşındayım. 17 yaşımdayken bir hastalık başladı. Halk arasında göz çibanı diye geçer. İnanın bana gitmediğim doktor, keşfetmediğim şifacı kalmadı. Aylarca hastanelerdemi yatmadım, kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim. İşin garip tarafı çok düzgün bir bağışıklık sistemim var. Karaciğerim mükemmel. Yani elle tutulur hiçbir şey bulamıyorlar vücudumda. Bu çibanlar birdenbire 6-7 tane görünmeyen yerlerimde çıkıyor ve en az 3 gün ağrıdan acıdan çıldırtıyor. Çok nazar çeken biriyim. Nazar çektiğimde bunu hissederim. Ayrıca dua etmeyide seven biriyim. Kendi nazarımı bile kendim çözmeye çalışırım.
Asıl beni kuşkulandıran, berbat rüyalar. Yıllardır tam manası ile uyuyabildiğim bir gece olmadı. Birde hislerim çok güçlü. Hani olur ya sanki içimden biri olacakları fısıldıyor bana. Bazı insanların notunu daha ilk görüşte içten içe verebiliyorum ve gerçektende tam düşündüğüm gibi çıkıyor o insanlar. Garip olaylar gelmiyor başıma öyle, gaipten birilerini gördüm falan diyemem. Sürekli büyü var diyorlar bana hastalığım yüzünden. Ama kime güvenipte kendime baktırayım, bu işin sahteleri çok. Özel yaşamım tam bir kabus zaten, beş defa nikahtan döndüm. Sanki biri evlenmeyeyim diye dikiş atmış kısmetime açılmıyor deli oluyorum. Lütfen bana bir fikir verin, ne yapmalıyım? Kısa üre önce maddi hasarlarada uğradım. Sanki hayatım yavaş yavaş dağılıyor. Sabrımı koruyorum, asla isyan etmiyorum rabbime. Ne önerirsiniz durumuma, bilenler, bu işte ilim irfan sahibi kişiler durumuma nasıl bir yorum getirebilirsiniz? Cevaplarınızı bekliyorum…
Allaha emanet olun…

paratonerr
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 62
10 sene önce
Hislerin güçlüyse buradaki uygulamalardan istihare yap kardeşim
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
10 sene önce
Peki nasıl bir niyette bulunmam gerekir?
molla
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 352
10 sene önce
bak arkadaşım bu yazını okudum hemen aklına musallat yada büyü gibi şeyler getirme bu bir .ikincisi ise bu ümmün siseminin zayıflıgından kaynaklanır her hastane bunu tahlıl edemez tam teşekküllü bir hastanede bu sıkıntın gecer...ve york testıde yaptır ..olumlu düşün pozitif ol
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
10 sene önce
İstanbuldaki bütün üniversite hastanelerine başvurdum, kendim bursada yaşıyorum ayrıca buradaki hastanelerinde hemen hemen tamamında üçer beşer gün yatmışlığım var. Önce tabiiki bilim. 7 senede çok küçük bir zaman değil. Hiçbir ilaçta bir adım öteye götürmüyor benim korkum ondan. York testide yapıldı. Ona göre besleniyorum değişen bir şey yok. Zaman zaman düzelir gibi oluyor rahatlıyorum hop yeniden başlıyor.
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
mehaba nilufer, yazdiklarini okudum ve eger soyldiklerin gercekten doguru ise, seninkisi nazar yada buyu degildir. Tabiki once bilim, ama suda bir gercekki bilim bu yasadigimiz cagida malesef caresiz bir halde ve girmis oldugu korapsin dan dolayi neyi nasil teshis edicaklarini sasrimis durumda. Herneyse senin durumuna gelince buna musallatin baslangici diye biliriz, nasil bir musallat oldugunu sadece senin yasam tarzin ve aile tarihin belirler. Bu tur vakalar genelde (ancestor possession)adi altinda gecmektedir, (cogu insan buna inanmaz!!) yani soyle, ailenin gecmisinde musallatin halledemedigi ve possession yapamadigi icin avalama devam eder ve sonunda uygun bir kurban bulununca vucuda ve ruha musallat olur, yasanti aynen seninde tarif ettigi gibi alt ust olur ve ileri donemlerde olmadik kazalar yasanir ve musallatin amaci bitene kadar kurban ugrakda kalir. Seni korkutmak yada dehsete dusurmek istemiyorum ama gorunen buna benziyor ve sanirim senin uzun surecek bir ruhsal(spiritual) tedaviye ihtiyacin olucak. Bu islerden anlayan ve ozellile yuksek seviyede Demonology uamznligi olan birisi ile tedavi olman gerekiyor. Allah yardimcin olsun ve sifalar versin.
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
10 sene önce
Bu bahsettiğiniz tarife uygun bir uzman tanımıyorum ve tahmin edeceğiniz üzere ailem herşeyi tiye alıyor. Ne yapacağımı daha çok şaşırdım şuan.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)