Lütfen yardım edin :(

Bu konu urania tarafından 10 sene önce açıldı, 663 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
urania
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 111
Yanıt Sayısı: 346
10 sene önce

Merhaba lahutiye ailesi. sizden bir ricada bulunacağım. ne yapsam ne etsem insanlara kendimi sevdiremiyorum. Verdiğim değerin yarısını bile vermiyorlar. Tek başıma yaşlanıp tek ölücem sanırım 😀 Herneyse, sürekli bir dışlanma içerisindeyim. Zaten pek cana yakın biriside değilim. Ama değer verdiğim insanlara asla ihanet etmem. Ama herseferinde de ihanete uğramışımdır. Bıktım bu gerçektende sıkıcı bir hale gelmeye başladı. Her ne olursa olsun bence bir insanın çalıcak kapısı olmalı. Ama yok işte yok. Yalvarırım bana yardım edin. Bunun için bildiğiniz bir dua var mıdır?

Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
[QUOTE=urania;111830]Merhaba lahutiye ailesi. sizden bir ricada bulunacağım. ne yapsam ne etsem insanlara kendimi sevdiremiyorum. Verdiğim değerin yarısını bile vermiyorlar. Tek başıma yaşlanıp tek ölücem sanırım :D Herneyse, sürekli bir dışlanma içerisindeyim. Zaten pek cana yakın biriside değilim. Ama değer verdiğim insanlara asla ihanet etmem. Ama herseferinde de ihanete uğramışımdır. Bıktım bu gerçektende sıkıcı bir hale gelmeye başladı. Her ne olursa olsun bence bir insanın çalıcak kapısı olmalı. Ama yok işte yok. Yalvarırım bana yardım edin. Bunun için bildiğiniz bir dua var mıdır?[/QUOTE] Insanlara kendini sevdirmeye ugrasma, insanlari sev, bunun icinde once kendini sevmen gerekiyor. Verdigin degerin yarisini bile alamiyorsun cunku sen deger verdigini sannediyorsun ve yanlis oratamda dolasiyorsun. ortamini degistir ve kendine uygun insanalrin oldugu oratama gir. Bakis acisini degistirmez isen evet tek olebilirsin!! Dogurusun her insanin bir calicak kapisi olmalidir Amaaa insanlar sunu bilmez once Allah kapisini calmayi bilmeli eger Allah'in kapisinicalmayi biliyor isen dunyevi alemde calicak cok kapin olur ve inanki hic birisinide calmak istemezssin. Senin duaya ihtiyacin yok sadece training yapmaya ihtiyacin var ve perspectivelerini degistirmen gerekiyor. Aynaya baktiginda ne gormek istiyorsan onu yaratmalisin ve benim anladigima gore ruhunuz mutlu bir insan degilsiniz ve fikirlerinizde cok sabit birisiniz.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
bundan daha güzel anlatılamazdı....Hurani çok hakli...Çok uzun süredir bu forumlarda üyesin ve buna benzer pek çok konu açtın..şimdi artık Huranin yazdıklarını oku ve kendini incele...
urania
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 111
Yanıt Sayısı: 346
10 sene önce
Nekadar kendimi değiştirmeye çalışsamda bunu başaramadım. Karşılığını alamayınca pes ettim ve umutsuzluğa kapıldım. Çünkü herzaman darbe yedim. Ve sonrada insanlardan uzaklaşmaya başladım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Kendimi tanımaya ihtiyacım var sanırım..
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Hurani ne guzel yazmissin :) urania ne kadar ck yapamam edemem olmuyor dersen hayat ve bilincalti soylediklerine gore hareket eder bence sen once bilincalti cekim yasasi evrensel enerjileri arastir tek ihtiyacin olan bilgi uygulama ve en onemlisi sevgi.. herseyin bir cozumu mutlaka vardir ve imkansiz diye bir sey yoktur...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)