Dua Çakışması Mümkün müdür?

Bu konu anonim tarafından 9 sene önce açıldı, 956 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
anonim
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 7
9 sene önce

Öncelikle merhabalar, sorum başlıkta belirttiğim gibidir. Bir gönül meselesi var mustafa iloğlu’nun kaleme aldığı gizli ilimler kitabının pdf dosylarını buldum ve içlerinden iki adet dua seçtim, şunlar; Celp Ve Muhabbet (3 Günlük Uygulama ) Sabah namazından sonra 100,öğle zamanından sonra 150, yatsı zamanından sonrada 200 defa aşağıda yazılı ayeti kerimeyiokuyan ve buna 3 gün devam eden kimse matlubunu celp ve teshir eder. Okuyamaya başlamadan evvel sol elinin tırnağına (ECHEZATİN)yazılır.Yine bu parmağın içerisine yani et olan bölümüne matlubun ve annesinin ismi yazılır ve okunurken parmak avuç içine gömülür.(baş parmağınıza yazın) okunacak ayet; “Kul in küntüm tühıbbûnellâhe fettebiûnî yuhbibkümüllahü ve yağfir leküm vallahü ğafûrun rahıym. Diğeri ise iral-i hatif duasıdır.——-Şimdi ben bu duaların ikisini birden celp için aynı günlerde yapmak istiyorum. Herhangi bir çakışma olur mu diye aklımda bir soru var, celp dileğimin daha da artacağını düşünüyorum aynı zamanda da. Sizlerin bu konu da ki fikirleriniz nelerdir. Daha önce 1 den fazla celp için bir dua yaptınız mı?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
irasl-i hatifleri havas ilmine vakıf olmayan kişilerin okuması doğru olmaz...bedensiz varlıklardan yardım istendiği için herkes okuyamaz. diğer uygulama da forumlarımızda çok eski tarihlerde paylaşılmıştı... bahsettiğin kitapta da eksik,internette de eksik verilmiş....O kadar basit değil... döndürmeye çalıştığınız kişi nikahlı eşiniz değilse bu uygulamalardan uzak durun vebal alırsınız.....Gönül rızasıyla dönmesi için dua edin....
ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
9 sene önce
belki de o kişi hayatına başkasının girmesini isteyebilir bu cümleden evli olmadığınız çıkar , imanlı birine zarar vermezler demişsiniz , imanlı biri kendi eşi olmayan , haram olan bu durumun içine zaten düşmez.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)