Birden fazla muhabbet duası okuma ve ters etki soru

Bu konu karael12 tarafından 9 sene önce açıldı, 637 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
karael12
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 20
9 sene önce

Arkadaşlar merhaba,

Bir kişiye birden fazla muhabbet duası okunduğunda ters etki yapar mı yani etkili bir şekilde bir çalışmayı uygulamak için kriterler nelerdir çok bekledim çok başarısız oldum :crybr1: acaba yaptığım yanlış bir şeyler mi var özellikle eğer varsa ters etki konusuna biraz açıklama getirirseniz iyi olur :crybr1:


forum daha önce bunun cevapları bazı konuların altında çok verildi biliyorum ama ilim sahibi tecrübeli kişiler tarafından net bir şekilde buraya yazabilirseniz çok sevinirim

teşekkürler

NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
9 sene önce
Tutki başın ağrıyor, 4 tane ağrı kesici içtin ama birinin etken maddesi diğeriyle aynı değil. Zehirlenip ölürsün.Sevdiğinin canı senin aşkından daha önemli değilse onun adı aşk değil saplantı olur ve yaptığın şey önce sevdiğini sonra seni yakar. Ağzından çıkan her kelam, duvara dönüp hey naber desen bile evrende enerji oluşturur. Zaten okuduğun muhabbet duası ile karşındaki kişiyi baskıyla geri döndürmeye çalışıyorsun. Birde üç dört tane duayı okuyup beynine kalbine sürekli farklı enerjiler yollarsan karşındaki kişinin ruh sağlığını bozarsın. Ama sen kalbini temizleyip onun iyiliği için dua edersen inanki sana daha fazla içi ısınacaktır.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
bence butun okuduklarin hicbir ise yaramaz,arab sacina doner islerinde
bedircan
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 983
8 sene önce
kaderi İlahide ne yazıldıysa o olur. Cenabı Allah Hayr yada şer bir olaya Halik ismiyle dahil olmadığı sürece hiçbirşeyi gerçekleştiremezsiniz. Yapılan her dua Allah tarafından duyulur ve kaydedilir. Dünyanın en günahkar insanı bile için durum böyledir. Ancak siz değil Allah bu olayın gerçekleşmesini isterse olur. Peki yapılan dualar o zaman ne işe yarar ? Bu dünyada verilmez ise ahirette mutlaka dualarınızın karşılığını alırsınız. Hesap günü bilmediğiniz bir sürü sevaplarınız olduğunu görünce şaşırana Melekler bunlar dünyada yaptığın ancak karşılığını bulamadığının duaların karşılığıdır derler. Birden fazla uygulama yapmaya gerek yok. Gelse bile geri gider. Dedim ya Allah istemeli, Kader de yazılı değilse olmaz. Kendini yıpratırsın. Allah korusun Allahtan uzaklaşmaya başlarsın. Allah de gerisini ona bırak.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)