Sihir sanki fakat bilmiyorum anlam veremedim.

Bu konu palmiye46 tarafından 8 sene önce açıldı, 458 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
palmiye46
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 18
8 sene önce

Hangi ortama girersem gireyim üzerimde ne var bilmiyorum ama bir şey var ki bu insanları rahatsız ediyor.Herkes benden rahatsız oluyor anlam veremiyorum.Kulağımda devamlı çınlıyor.Yüzümün sol tarafında sürekli bir karıncalanma ve ağırlık var özellikle rukye dinleyince bu durum oluşuyor.Büyüden mi kaynaklanıyor bu durum ?:roll::roll:



Üzerimde büyü var mı yok mu öğrenmek için sabah namazında bir bardak suya

11 “Nas ve Felak Sureleri”
11 “Fatiha”
11 “Ayetel Kürsi”
11 “La İlahe İlla ente subhaneke inni küntü minez zalimin”
11 “La havle vela kuvvete illa billah il aliyyil azim”

Okudum ve içtim fakat içim o kadar yandı ki uyuyamadım.İçim cayır cayır yanıyordu sanki.Büyü olduğuna kadar verdim fakat nasıl bir büyü yapıldı bilmiyorum.
:crybr1::sad:

4-5 aydır bu durumdayım ve artık canıma tak etti.Eskiden nurlu güzel biriydim fakat şimdi yüzümde hiç nur kalmadı aynaya baktığım da siyahlaşmış nursuz çirkin beni görüyorum.İnsanlar da beni çirkin olarak görüyolar,çok değiştiğimi söyleyen arkadaşlarım da oldu.


Sizden ricam lütfen bana yardım edin.Bu durumdayken ne yapmalıyım nasıl bir büyü yapılmış ? nasıl kurtulabilirim ? ne yapmam lazım ? Bilgili olan arkadaşlar ne olur yardım edin.


Kendim her gün yatmadan rukye dinliyorum,”La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim” ve “Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu’l mülkü ve lehu’l hamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr” 100 adet çekiyorum.Felak ve Nas surelerini okumayı ihmal etmiyorum.Bu şekilde kurtulabilir miyim ?
:dance2[1]:

Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
8 sene önce
Selamın aleyküm Icdeki yanma ve yüzdeki kararti sihire alamettir ne icin yapıldı nezaman yapildi bunu ve baska sorularınızın cevabini sadece bir ****ya bakim yaptirarak ogrenebiliriniz. Bakim yapan **** sihrinizi iptal eder ve neyapmaniz gerektiğini size anlatır. Okumalariniza aynen devam edin birakmayin sihire karşı etkisi vardir 101 ayetel kursi okuyub ufleyin uzerinize ve elinizle mest edin
Manevi_Yolculuk
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 78
8 sene önce
Selamün aleyküm. Büyü iptali için çok kolay bir uygulama var. Sabah ve akşam namazından sonra kesinlikle okuyun ve yatmadan evvel mutlaka ama mutlaka abdestli yatın. 7 x Ayetel Kürsi 7 x Fatiha 7 x İhlas 7 x Felak 7 x Nas 7 x Kafirun (Sabah ve akşam namazından sonra hep okuyun) hep abdestli olmaya bakın inşaAllah. Geceleri yatağa yatmadan abdest alın ve kesinlikle öyle uyuyun. Uyuyuncaya kadar sessiz olarak, içten "La ilahe illallah" diye diye uyuyun inşaAllah. Allah yar ve yardımcınız olsun. Not: değerli modların affına sığınırım eğer ki yardım etme isteğim yanlışsa. Fakat çok, ama cok yararinı bizzat gördüm.
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
8 sene önce
Eline yüreğine sağlık sayin manevi yolculuk Estağfurullah , nedemek fikrinizi bilginizi herdayim paylasabiliriniz biz birbirimizden öğreniyoruz allahin izni ile
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
palmiye kardeşim aşağıdaki linki inceleyip, okuyun dilerseniz..çok etkilidir. https://www.lahutiye.com/lahutiye-buyu-bozma-dualari/3069-tum-buyuleri-batil-etmek-babi.html
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)