ilişki içinde büyü ve dualar hakkında bilgi verirmisiniz.

Bu konu u-mutluolmak tarafından 8 sene önce açıldı, 553 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
u-mutluolmak
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 6
8 sene önce

Merhaba,
Öncelikle şunu belitmek isterimki “Erkegi Ve Kadini Asik Etmek Icin” olan duayı 2 gündür okuyordum ve bazı yazılanlardan sonra yanlış olduğunu ogrenerek bıraktım. Başımadan geçenleri oraya yazmıstım ama yanlış yermiş. Oradaki yazımı aynen burada paylasıyorum.

birlikte olduğum insan ile sıkıntılarımız vardı. baska biri ile gorustugunu ogrendim ve durumu konusarak halletmeye calıstım. lakin aynı sey tekrarlanınca bir bilire danıstık üstümüzde büyü olduğunu ve nerden nasıl geldigini soylemedi. ustune bir kez daha aynı kişi ile gorustugunu ogrendim tartısmalar yasadık fakat durumumuzu duzeltsekte ben yalanlar dogrultusunda içim sürekli sıkıntılı bir hal alıyordu. sonrasında aramız cok iyi oldu fakat birkac gun once birden bire tekrar bozuldu. bende bu duayı okumaya karar verdim belli bir araştırmadan sonra ama formda okudugum kadarı ile birlikte olanların okuması sakıncalıymıs. Biz 4 senedir birlikteyiz ve ortalama 1 bucuk senedir arada cok sıkıntılı haller yasıyoruz. Ben aşırı derecede seviyorum ve onun sosyal medya kullanımı cok fazla. diğer erkeklerin yaklasımlarıda hosuma gitmiyor. formda birlikte olan insanların okmasının yanlıs oldugunu öğrenince “Erkegi Ve Kadini Asik Etmek Icin” bu dua bırakmam gerektiğine karar verdim. Beni etkilemedi bir sıkıntısını görmedim ama sevdiğimlede bu konu hakkında pek konusamasam da öncesinden ailesinden kalan büyü olaylarını bilmekteyim. Kendisi ile konustugumda beni sectiğini ve sevdiğini soylesede cok ustume geliyorsun diyip birden bire ayrılık boyutuna taşıyıp kotu anlar yasayoruz. ben alttan alarak durumu toparlayıp aramızı duzeltiyoruz. Benim bu dua dısında nasıl bir yol izlemem lazım. Her gün aklıma kalbime deydiği her an dua ediyorum mutlu olabilmek için.Eskisi gibi ilgili, düşünceli, yakın olması için neler yapabilirim. Üzüntüden sakal kıran oldum saclarımda aklar artarak devam ediyor ve beynimin damarında genisleme basladı.O insanla yada insanlarla gorusmedigini soylesede bazen içim kalbim acıyor ve aklımı rahatlatmaya calısıyorum. bana bir sekilde bir yol gosterebilirseniz çok sevinirim, şimdiden Allah Razı olsun.

ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
sevgili umutluolmak ilk önce şunu söylemeliyim..ilk değeri kendinize vemelisiniz bu konuda bencil olmayı bilmelisiniz ve hiç kimse, sevgisi uğruna kendinizi heba etmenize değmez.. eşler arası muhabbet duaları oldukça etkilidir fakat karşınızdaki kişinin helaliniz olup olmayacağını bilemediğiniz için dualar büyü yerine geçer çünkü iradesine hükmetmiş oluyorsunuz.. kalpler Allah'a emanettir, onun elindedir Ve ondan daha iyi emanetini kimse koruyamaz..bizim için en doğrusunu Allah bilir, << Allahı vekil kılın "hasbünallahü ve ni'mel vekil" >> zikrini dilinizden düşürmeyin, kendi hayırlı kısmetiniz için selametiniz için dua edin o kişi sizin için hayırlı ise zaten her şey yoluna girecektir..sıkıntı duaları bölümümüzde rahatlamanız için dualar mevcuttur dilerseniz inceleyin...bedenen ruhen güçlü olabilmek için esma okuyabilirsiniz, dilerseniz.. hoc a dediğiniz kişi üzerinizde büyü olduğunu söyleyebiliyorsa nereden geldiğini de söyleyebilmesi gerekir değil mi, hoc a olduğunu iddia eden kişilere itibar etmeyin eskiden di ticaret yapmayan ****lar şimdi bulmak çok zor.. Allah yar ve yardımcınız olsun.
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Bakın gelin arabasını hazırlayıp "evleniyoruz mutluyuz " yazmadan celbler den medet ummayin deneyimimdir.
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Haa bir de kabul edin; bazen olmayınca olmuyor işte , hayat devam ediyor ve cennet ve Cehennem bizi bekliyor biraz bunlara kafa yorun lütfen.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
sevgili kardeşim, vücut içinde devamlı titreşen ,düşük voltajlı bir elektromanyetik akım vardır. Bu akım fiziksel bedenle sınırlanmamıştır, bu sebeple bir bedenden diğerine akış yapabildiği gibi insandan maddeye de akış yapabilir.Yani oturduğuz koltuğa, giydiğiniz kıyafetlere, taktığınız takılara ve kullandığınız her şeye akış yapabilir. bedensel ve ruhsal açıdan sağlıklı bir bedende negatif enerji bulunmaz, eğer kişi hep olumsuz, pesimist ve beyninde kısır döngülerle yaşıyorsa negatif enerji üretmeye başlar. İşte o zaman birçok hastalıklara da zemin hazırlanmış olur. Ayrıca negatif olan bir insan mutsuzdur, sürekli mutsuzluksa beraberinde depresyonu getirir. Yani aldığınız 2. el eşyaların size huzursuzluk getirmesi çok doğaldır..özellikle aynalar tüm negatif enerjiyi hapseder. aşağıdaki linki inceleyiniz lütfen..etkilidir, duanın olacağına inandığınız sürece... https://www.lahutiye.com/lahutiye-buyu-bozma-dualari/17540-her-cesit-sihri-iptal-etme-ve-dugumleri-cozme-duasi.html
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Yine altını çiziyorum. Amacınız evlenmek deģilse ve matlup kadın veya erkek nasipte yoksa hiçbir celb etki etmez. Büyü etki eder o da sonu hep hüsrandadır.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)