Şamar ile uyanıyorum ?

Bu konu palmface tarafından 8 sene önce açıldı, 613 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
8 sene önce

Hepinize uzun bir süre sonra merhaba forum üyeleri…

Son zamanlarda psikolojim epey bi bozuldu hepimizin başına kötü olaylar gelebiliyor. Rüyamda katledilmeyi bekleyen insanlar gördüm. Ardından yüzüme değil sanki ruhuma bir şamar atılmış gibi oldum ve yataktan fırladım. Sonra 2 dolandım psikolojimin çok bozulduğunu düşündüm ve bir daha yattım fakat bu sefer de işkence edilen bir zenci gördüm ve sonra birisi sol elini sol omzuma koydu emin olmak için bir kaç saniye bekledim ama o el ordaydı. Uyanıkken oldu bunlar. Her gece yatmadan önce dua eden birisiyim. Yakında psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum sizin de var mı böyle anılarınız ? Var ise nasıl kurtuldunuz ?

Gaflet
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce
Eger devam etmezse pek aldiris etme derim. Cunku bu tarz seyler bir cok insanin basina geliyor. Kabuslar genellikle bilincaltindan kaynaklanir her ruyada oldugu gibi bu yuzden bilincaltini guzel seylerle doldur derim. Ornek verirsek korku filmi izleyip yatan kisiler o gece korkulu ruya gorebiliyolar filmin etkisinden dolayi. Sadece bir ornek. Bi deniz havasi al veya seni mutlu edecek pozitif seyler yap. Bir de yatmadan once "eger kotu ruya gorursem ayetel kursi okucam" diye sartlandir kendini. Ruyanda ikursan o ruyadan kurtulursun. Bunu ben tecrube ettim ve kurtulmadigim ruya kalmadi. Iyi bir uygulama yani. Allah sifa versin..
dadaşşş
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 23
8 sene önce
size musallat gelmiş,bir ****ya gidin yada burdaki dualardan faydalanın,ben çok faydasını gördüm.
Gaflet
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce
Bir ****ya gidilcekse eger cok dikkat edilmesi gerekiyor. Zamanimizda dogru bir **** bulmak cok zor. 1 tek gece de yasananlar icinde musallat demek cok sacma olur. Belki cinlerin isi ama buda musallat oldugunun kaniti degildir. Onlar insanlari korkutmaktan buyuk keyif alirlar. Isnanlarla bu tarz eglene bilirler. Herkesin basina gelebilecek seyler bunlar. Gercekten iyi bir **** olmadigi surece gidilmesini tavsiye etmem. Ve evet sitede guzel dualar var incelikle onlara bak derim. (Tabi devam ederse.)
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
8 sene önce
H-oca denilen safsatalara inanmıyorum. Bunlar yalandan ibaret. Sorunumun psikolojik olduğunu gayet iyi biliyorum. Az önce yine dürtülmüş gibi hissettim fakat sorun bende. Galiba sabah olayın da etkisiyle cümleleri apar topar toplamışım. Ama bildiğim bir şey var ki sorunlarım psikolojik ve üstesinden gelebilirim. Ama kim bilir belki bir gün yolda giderken ayağıma bir şey takılır ve cinler yaptı diyip ****ya giderim (!)
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Bir musallat furyasıdır gidiyor,yukarıdaki mesajlarda da değinildiği gibi ayağı taşa takılan musallata yoruyor... Neredeyse musallatlı kişi olmak bir üstünlükmüş gibi gösteriliyor,tabii arada sırada kurtulmak isteyenler de yok değil..... Öncelikle ve tekrar şunu belirtmek isterim ki gerçekten musallatlı kişilerin bu tip yerlere gelip dua ve zikirlerle meşgul olabilmesi çok zordur,zira gerçekten musallatı olanlar onların istemediği hiç bir şeyi yapamazlar.... Kendisinde musallat olduğunu iddia eden pek çok kişinin gerçekte yıldızının çok düşük olduğu ve üzerinde çok fazla nazar olduğu bilimsel olarak da ispatlanmıştır..... Çünkü üzerinde büyü ve/veya nazar olan insanlar kendilerinde musallat etkisi hissedebilirler,gösterdikleri hassasiyet nedeniyle de kabus denilebilecek rüyalar görebilirler..... Ayrıca buralarda ya da benzer sitelerde okudukları musallat öyküleri,ya da bazı video sitelerinde izledikleri sözde musallat videoları bilinç altında yer eder ve uykuda farklı objeler olarak bilinç üstüne çıkarlar.... Yaşadığınız her olumsuzluğu musallata bağlarsanız kendinizi sürekli huzursuz ve izleniyormuş gibi hissedersiniz,bir süre sonra da bir takım psikolojik sorunlar yaşarsınız.... Her insan hayatının bir döneminde mutlaka kabuslar görmüştür ve görecektir... Uyku felci olarak bilinen bilinç şuur ve bedenin aynı anda uyanamadığı bir kaç saniyelik zaman diliminde doğal olarak kabus görülür..... Yani uzun sözün kısası herşeyi musallata bağlamayın....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)