Sadece fikir almak istiyorum

Bu konu POZİTİF tarafından 8 sene önce açıldı, 556 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
8 sene önce

Merhaba arkadaşlar nasılsınız İnşallah iyisinizdir Allah kimin ne derdi var ise derman versin İnşallah birbirimize Dua etmeyi unutmayalım.

Gelelim benim konuya…Uzun zamandır adını koyamadığım kimisine göre büyü var kimisine göre Musallat var kimisine görede hiç bir şey yok 🙂 lakin yaşadıklarım neyden kaynaklanıyor yaklaşık 4 yıl kadar düzenli ama 🙂 rüyamda varlıklar ile kavga ediyorum yada beni korkutuyorlar ama yüzlerini görmüyorum sadece 3 yada 4 kez gördüm akabinde hemen rüyadan uyanıyorum ya sabah namazına kılıyorum sıkıntım geçiyor yada okuyorum geçiyor öyleki asla uyumadan okuma mutlaka yaparım bir kaç kezde uyurken ayak bileklerimden başlayıp kasıklarıma doğru okşayarak gelen bir el hissediyorum tam o esnada uyanıyorum yada biri beni gıdıklıyorlar 🙂 bazen yatağa yattığımda kadınlı erkekli konuşmalar duyuyorum.
Şimdi sizce ne olabilir bu durum ???

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Öncelikle yatağını ve odanı iyice temizleyip tütsüle ve kötü enerjilerden arındır....Tabii aynı zamanda kendini de olumsuz enerjilerden arındırman gerekiyor..... Bütün bunların nasıl yapıldığı sitemizde var..... Temizlik işlemi ve tütsüleme bitince abdest al,2 rekat namaz kılıp (allah rızası için tüm olumsuz enerjilerden korunma ve kurtulma niyetiyle) yatak odanda kıbleden başlıyarak her yöne 10 ar tane ayetel kürsi oku,sonunda ayetel kürsi ile bu mekanı kale yaptım rabbime sığındım,diyerek dua et...... Bunu evinin tuvalet hariç her odasına ve mutfağa yapabilirsin....40 günde bir yenilersin.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)