Allah rızası için

Bu konu Melisadilara tarafından 8 sene önce açıldı, 465 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Melisadilara
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 7
8 sene önce

S.a arkadaşlar artık doldum taştim kafayı yeme noktasına geldim.
Aylardır okumadığim dua kalmadı.Evdekiler bana ****lar bile senin kadar çok dua etmez diyorlar.Biliyorum vakti var elbet.Ama istediğim mal mülk değil.Aşk değil.Manevi bişey.Çok yakınım olan birini bir bağımlılıktan kurtarmak için soğutmak için diliyorum .Ama olmuyor gün geçtikce daha çok bağlanıyor.Acelemin sebibide bu zaten.
Allah rızası için bir yol gösterin.Bazen deneyenleriniz olur nazar değer diye söylemez ya.Ya lütfen duaniz kabul olmadan önceki çaresizliginizi düşünün.Umutsuz oldugunuz o anları.Gerçekten sizede çok dua ederim.yeterki şu duam olsun 🙁
Böyle çabuk etki eden bir hacet duası
Yada soğutma duası okuyup fayda gören var mı ?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Dualar her zaman manevi destek sağlar,etkisi asla göz ardı edilemez.... Ancak bağımlılıktan kurtulması için tıbbi müdahale şart....Zaten kutsal kitabımızda ve pek çok hadisde de <> ifadesi bu anlama gelir.... Ehil kişiler tarafından uygulanacak tıbbi tedavi yanısıra dualar manevi destek sağlıyacaktır....
çokşeybilenadam
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 36
8 sene önce
[QUOTE=Melisadilara;158496]S.a arkadaşlar artık doldum taştim kafayı yeme noktasına geldim. Aylardır okumadığim dua kalmadı.Evdekiler bana ****lar bile senin kadar çok dua etmez diyorlar.Biliyorum vakti var elbet.Ama istediğim mal mülk değil.Aşk değil.Manevi bişey.Çok yakınım olan birini bir bağımlılıktan kurtarmak için soğutmak için diliyorum .Ama olmuyor gün geçtikce daha çok bağlanıyor.Acelemin sebibide bu zaten. Allah rızası için bir yol gösterin.Bazen deneyenleriniz olur nazar değer diye söylemez ya.Ya lütfen duaniz kabul olmadan önceki çaresizliginizi düşünün.Umutsuz oldugunuz o anları.Gerçekten sizede çok dua ederim.yeterki şu duam olsun :( Böyle çabuk etki eden bir hacet duası Yada soğutma duası okuyup fayda gören var mı ?[/QUOTE] Merhaba kardesim, sikintini anliyorum; problemin ne oldugunu aciklarsan eger madde bagimliligi gibi haram olan biseyse Allah rizasi icin ben de duaci olurum, bu konuda kitaplarda ozel tertip edilen dualar varsa bulurum seninle paylasirim, gerekirse ben de okurum bahsettigin kisinin kurtulusu icin, bu konuda etkili olacak seylere ulasabilecegimden emin olabilirsin, bir insani kurtaran butun insanlarin kurtarmis gibidir, islam suuru bu anlayisla yaklasmayi gerektirir bu tur durumlara ducar olan insanlara.
çokşeybilenadam
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 36
8 sene önce
Kardeşim bu tür belalara düçar olanlar etrafımda hiç olmadığı için fazla bir araştırmam olmadı, ama bu vesileyle inşallah kitapları karıştırıcam bişeyler çıkacağına inanıyorum, bi kaç güne sana dönüş yaparım, ama şunu söyleyim ki yakın zamanda kamuoyunda popüler olan ehli sünnet bir ****mızın(tahmin edebileceğin bir kişi) içki ve uyuşturucu konusunda ayet ve hadislerde geçen tehditleri içeren bir kitabı çıktı, o kitapta geçmiş ulemanın içkiyi bıraktırma konusunda uyguladığı bazı dualı uygulamaların bulunduğunu biliyorum, inşallah kitabı temin edersen, faydalı olacağını düşünüyorum, içki ile uyuşturucu birbirinden farksız hatta uyuşturucu daha da beladır. Bu şekilde kıyas yapılabilir. Bahsettiğim kitapta bu konuda geçmiş ulemadan bu belalardan nasıl kurtulunacağı konusunda nakledilen dualar ve zikirler bir araya toplanmış durumda, ihlas ile sen o kişi hakkında okursan bu beladan biiznillah kurtulur. İnşallah biz de duacı olalım, bu belayı atlatması için.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)