Lütfen Yardım. Sürekli Bana Büyü Yapılıyor.

Bu konu MrCicik tarafından 7 sene önce açıldı, 537 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
MrCicik
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 8
7 sene önce

Arkadaşlar ben 31 yaşında evli 1 kız babası biriyim. şuanki evliliğim 2 nci evlilik olup ilk evliliğim 9 ay sürüp ilk evliliğimden kalma çocuk yok. Bu ayrıldığım kadın ismi Hatice olan izmir dikilili bir kadın idi.

eşimle, ailemle, iş hayatımla ilgili sürekli sorunlar yaşıyordum. İş hayatım, annem babamla muhabbetlerimiz, eşimle olan muhabbetim, cinsel yaşamım vb. tüm herşey inanılmaz derecede tersine giderken birgün bir ******-**** (herneyse) tarafından yardım istedim.

ismini vermek istemediğim **** annemlerin evine geldi dualar ve birkaç iletişim, trans türü eylemlerine müteakiben kenara oturdu ve yere seccade yazmamı söyledi. seccadeyi yazdım, üzerine gül suyu dökmemi söyledi döktüm. sonra birkaç dua ve eylem neticesinde kendi ellerimle yere yazdığım seccadeyi bana kaldırttı ve yanlarından tutarak silkeletti. veeee şoooookkkk


seccadeyi silkelemem ile birlikte toplam 6 adet muska kilit, gözlü şişe gibi büyü ve muskalar ayaklarımın önüne döküldü. şok oldum ve hıçkıra hıçkıra ağladım. hepsini tek tek açıkladı.

1-Kilit : kilit anahtar sokulcak yer boşaltılmış kilit ne maksatla yaptığını hatırlamıyorum.
2- poşet poşet içine tuz; bunu bütün işleri elinden alınsın vb. (memurluktan bir anda sinirle istifa etmeme neden olacak kadar tesir yapmış)
3- Kadın resmi kadın rahim tüp kanallarına ip bağlanmış (3 sene bundan dolayı çocuğum olmamasına neden oldu)
4- Şeytan figürlü bir muska (beni dinden islamdan uzaklaştırmak için yapılmış. gençliğimde 5 vakit namazlarımı kılan bir gençken türlü türlü günahlara bulaşan biri haline gelmiştim.)
5-minik şişe tarzı bir materyal (önceden içinde kabe olan anahtarlıklar gibi) içinde adet kanı, domuz yağı, idrar toplu iğne vb. iğrenç materyaller vardı. (kendisine bağlanılması için yapılmış) ve bunu bizzat test etti. bu materyalı koluma yaklaştırdığında kolum mıknatıs gibi çekildi.
6- Muska değişik arapça yazılardan oluşan birşey erkekliğimi bitirmek için yapılmış.

bu nesnelere tek tek işlem yaptıktan sonra minicik kızıma da ümmü sübyan bulatırmış bunuda şu şekilde halletti. yine bana kendi ellerimle bir tepsi koydurup üzerine 5-6 tane havlu yazdırdı gül suyu döküp üzerine çıkarttı bir kaç trans ve dua benzeri eylem neticesinde ayağımın altından bir yuvarlak bişi belirdi. havlu altında olduğundan göremedim fakat **** hemen bıçak istedi. bıçağı alması ile direk ayaklarımın arasında olan neyneye doğru hamle yapmasıyla havlu kıpkırmızı kan rengini aldı.


şimdi arkadaşlar bu anlattıklarımda rabbim şahidimdir ki yalan yok. bu kadın benim hayatımı mahvetti. hala devam ediyor. herşey düzelmeye başladı sandım. artık bitti sandım. bundan birkaç hafta önce tekrar yine bu kadını rüyamda görme ile birlikte eski kafa ağrılarım, vb. sorunlar ve burada pek açıklayamayacağım sorunlar başladı. lütfen bu işten anlayan birisi bana yardım etsin. bıktım artık bu kadının yaptığından. allaha şirk koşmadan, allahın müsade ettiği ölçüde bu kadının yaptıklarına müdehale etme şansım nedir lütfen ama lütfen yardım.
MrCicik isimli Üye şuanda online konumundadır MrCicik isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin. Mesajı Moderatöre bildir

HIRRRR
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 29
7 sene önce
Allah yardimcin olsun,kardesim bu bahsettigin m ed yu m bu kadar yetenekliyse niye bu cin musallatini kokten cozmuyor.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)