Arkadaşlar yardım bir arkadaşım için? Büyü bozmak için gidecek?

Bu konu essiz57 tarafından 7 sene önce açıldı, 478 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
essiz57
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 13
7 sene önce

Selamunaleykum.
Bir arkadaş aydında bir yere gidecek oradaki bir din bileni diyeyim. Büyü var demiş papaz büyüsü. 2 ay sonra tekrar gel. Şu vermiş yazı yazmış. Ilk gittiğinde yalnız değiller ama şimdi yalnız gel e bir arkadaşın gelirse de seninle çok ilgilenemem büyüyü bozalım 2 saat sürer,bağlama yapalım vs demiş. Eşinden ayırdılar seni diye. Şimdi kara karışık. Iyi bir insana da benziyormuş ancak bağlama falan günah değil mı büyüye girmiyor mu? Büyü bozmak nasıl oluyor tek mı olması gerekiyor. Sonuçta bir kadın **** da yaşlıca bir adam doğru mu? Bunları burada danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Çok açık değil mi,yanlız gel demesi hiç hoş eğil...Yani büyü yapması ya da bağlama yapması günah mı diye sorguluyorsunuz da yanlız gel demesini neden sorgulamıyorsunuz.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Tam bir şarlatanlık örneği,gerçekten bozacak olan kişi senin kiminle ya da kimlerle gittiğine bakmaz,yanlız gel diye de tembihlemez..... Umarım düşünce ve muhakeme yeteneğini kaybetmemişsindir.. Neyin umudu bu kardeşim,adam açıkça niyetini zaten belli etmiş....hani şu şapkadan tavşan çıkaranlar var ya;onlara git o gördüğün yazma işleminin nasıl yapıldığını sana öğretsinler,kimbilir belki sen de bundan kazanç sağlayabilirsin:biggrin[1]: Sitede pek çok büyü bozma uygulaması var,onlardan birini uygula, daha çabuk sonuç alırsın...şunu unutma ki;hiç bir büyü ömür boyu sürmez...
essiz57
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 13
7 sene önce
Haklisin çok haklisin... işte demiş ya o kişiyi sana bağlayayım ayırdılar eee tabii bunu duymak dahi beyni devre dışı biraktiriyor. Verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun görüyorum birçok kişiye vesile oluyorsunuz. Peki gerçekten seven ama hala acı çeken ve yıl geçmesine karşın kalbinden cikarmayan insan ne yapsin. Boşanmak kolay değil tabii çok da uğraştı birleşmek için ama karşı taraf istemiyor .hem de diyor ki benim de içinde var o ama olmaz zor.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Eğer kısmeti bu kadarsa neylesin büyü....Biraz da yaradanın ilahi hükmüne kulak verin derim,unutmayın ki hiç bir büyü ilahi takdirin üzerinde olamaz.. Eğer birileri birinden ayrılacaksa pek çok sebep yaratılır.....bunlardan birisi de neden büyü olmasın... Allah-ü Teala neye hükmetmişse o olur,büyünün tutup tutmaması da onun hükmündedir...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)