Vicdan azabı çektirmek mümkün mü

Bu konu massive tarafından 7 sene önce açıldı, 1120 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
massive
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
7 sene önce

Biriyle gönül ilişkim oldu, ardından beni kafasında silmiş, ancak benim bundan haberim yok, soğuk soğuk davranıyordu. İstemiyorsan tamamen bitirelim dediğimde, yok ”tamamen bitirmeyelim görüşmek isterim” diyerek hep açık kapı bıraktı. Bende onu seviyordum açıkçası. Sorunları var maddi manevi sıkıntıları var diye alttan aldım hep. Bu durumda beni haliyle yıprattı. Bir öyle bir böyle. Madem sildi kafasından açıkça söylemeliydi, hala benimle ilişki sürdürüp yıpratmamalıydı. En son başka kızlarla internetten yazışmalarını keşfettim ve o kızlardan birine yazdım diye köpürdü. Bana çok ağır hakaretler etti. Psikopat, ruh hastası, sapık, doktora git normal değilsin. Tarzında. Arkadaşıma rezil ettin fln dedi. Halbuki yalan biliyorum. Sürekli kızlarla sapık supuk muhabbetler. Yok ayağın nasıl elin nasıl çek fotosunu gönder şeklinde.
Yani benim sorum şu. Ben bu adama hem benim ONURUMU kırdığı için hem de başka kızların da canını yaktığı için YA ŞEDİDEL BATŞİ okumak istiyorum. Zalim olarak görüyorum. Yine de sizlere danışmak istedim. Sizce haklı mıyım? Vicdan azabı çekmesini istiyorum. Bu esmayı veya başka bir uygulamayı mı yapayım? Ne dersiniz

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
burada sormam gereken bir soru var;kim haklı kim haksız? Zulme boyun eğip fırsat veren sizde mi hata,size zulmeden o şahısta mı hata? Sakın bana sevgiden bahsetmeyin,kendisine zulmedene sevgi duymak normal bir insanın yapacağı bir şey değil... O şahıs siz izin vermeseydiniz onurunuzla gururunuzla oynayamazdı.. Kusura bakmayın ama siz kendi onurunuzu ayaklar altına alırsanız başkaları da üzerinde tepinir. Ona vicdan azabı çektirmek için okuyacağınız zikirdense kendi duygularınızı kontrol altına alacak zikirler çekmenizi tavsiye ederim.
massive
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
7 sene önce
Ben ona değer verdim diye bu kadar Egomanyak olması gerekmezdi ayrıca. Reelde ona her türlü zararı verebilecek onu rezil edebilecek imkanlarım var ancak ben Sadece Gönlüne kalbine vicdan azabı çektirmek istiyorum. Çünkü bunu sırf bana değil bütün kızlara yapacak. Duygusal yaklaşıp ele geçirmekten haz duyuyor. Mesele sırf benlik değil...
massive
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
7 sene önce
neyse davulun sesi uzaktan hoş gelir. Herkes kendi yaşadığını bilir. Bana da biri gelip sorsa ben de 'Önce kendine değer ver' derdim. Sormak istediğim konu başka, eleştirilen konu başka. Kaldı ki ben kendimi zaten eleştiren bir insanım. Ezik değil Zekiyim. O da bundan korktu. Zaten ilk mesajımda bana ettiği hakaretleri yazmak size de 'Normal değil' şeklinde ifade kullanma hakkı doğurdu. Haklısınız, fazla mütevazi olmak benim hatam zaten. Herneyse, online olduğunuzda konumu siler misiniz ALLAH RIZASI için. Teşekkür ederim.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)