Yaptığım okumalar ile ilgili yol gösterir misin lütfen?

Bu konu Mylovesailor tarafından 7 sene önce açıldı, 697 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Mylovesailor
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 62
7 sene önce

Selamın Aleykum arkadaşlar öncelikle. Birkaç gündür siteden çıkmaz, ayrılamaz oldum. Allah emeği geçen herkesin duasını kabul etsin İnşaAllah. Haklarınızı helal edin İnşaAllah.
Benim sormak istedigim şu; dünün önemi sebebiyle günümün çoğunu dua ile geçirmeye çalıştım. Bu dualarin arasinda, biri ister istemez öncelikli iki dilegim icinde okumalar yaptim. Bunlar; “Kapalı Kapıları Açan İstek Duası”, “11 Adım Duası”, “Tesbih Falı/İstiharesi”, ve “kalbinin sultanını padişahını gerçek aşkı bulduran dua” ‘ları okudum. Şimdi ise hepsi birden iyi olmadi mi yanlış mi oldu dusuncesi icindeyim, ne olur kızmayın. Sizden yok göstermenizi istiyorum Allahın izni ile. Hani benim gibi sevdiği için okuma yapan arkadaşlara yol gosterdiginizi gordum, mutlu oldum. Rica etsem bana da boyle olur soyle olur, bunlari bir arada okuyabilirsin gibisinden yol gosterirseniz minnettar olacağım. Çünkü ne yapacagimi bildikten sonra aksatmadan devam etmek istiyorum İnşaAllah. Şimdiden Allah razı olsun herkesten amin.

aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
7 sene önce
Güzel kardeşim aynı dilek için farklı uygulamaları birarada yapmanizı tavsiye etmem.. Eğer dualarınızı farklı dilekler için yaptıysanız sorun olmaz. Mesela sevdiğin için belirtmiş olduğunuz duaların hepsini birden yaptıysanız sıkıntı yaşayabilirsiniz.. Aynı dilek için yapacağınız dualarınız arasında bir hafta süre okuma yapmazsanız daha iyi olur kanaatindeyim..
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
7 sene önce
Ruyanızda tak tak dıye ses duymanız bır haber alıcagınız ı ısaret edıyor en kısa zamanda
tekfen
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
7 sene önce
****m ben ev yapmak isteyorum bunun ucin hangi dua okusam olur
satelcom
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 145
7 sene önce
Tesbih Falı diye bir şey olmaz.Namazla yapılan istiharelerden birisini uygulayın.Gerekirse üç gece tekrar edersin.Hacetleriniz için Yasin ve Fetih sureleriyle yapılan hacet tertiplerini bulun istifade ediniz.Aynı anda 3-5 tertip birden uygulamayınız.Başarının sırrı ihlaslı-inançlı olarak yapılan dualardır.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)