kısmet bağlama büyüsü yardımedin

Bu konu sbl tarafından 7 sene önce açıldı, 414 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
sbl
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
7 sene önce

yaklaşık 9 yıl önce bağlama büyüsü yapılmış 6 tane ****ya gittim çeşitli çalışmalar yaptılar ama kurtulamıyorum lütfen yardım edin

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Yıldız düşüklüğü ve nazar kısmeti bağlanmış gibi etki gösterebilir..Önce kendinizi kısmetinizle sorun yaşamadığınıza inandırın..Sürekli kısmetimi bağladılar derseniz bir süre sonra kendi kısmetinizi kendiniz bağlamış olursunuz.. insanların size büyü yapacak kadar ne gibi bir düşmanlıkları olabilir ki,piyasada gideceğiniz her hca mutlaka sizde büyü olduğunu söyliyecektir..Tanısanız da tanımasanız da bu kural hiç değişmez...Zira onlar geçimlerini bu yolla sağlıyorlar.. Sitemizi inceleyin okuma isteği duyabileceğiniz bir duayı okuyun.
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
7 sene önce
Aynen kendinize öyle olumsuz telkin verib de enerjiniz i düşünmeyin.farz edelim ki büyü var ozaman şunu yapın. Önce güzel bir abdest alın ,ve rahat bir yere oturun,ve gevseyin sonra zihninizde büyüye bağlı olan bir ipi hayalinizde canlandirin,bunu iyice imajine edin. Sonra elinizde bir makas alın bu ipi kestiginizi hayal edin yada yaktiginizi,ve o ip ile size yapılan büyü sihir her ne ise aranızdaki bağlantının koptuğunu hayal edin. Bu çok etkili bir uygulamadır ve tecrübe ile sabittir.eger bunu basarabilirseniz o an bir çığlık sesi yada ani bir ferahlama hissedeceksiniz,bunu basarirsaniz işiniz tamam demektir zaten.eger ilkinde olmazsa ikinci üçüncü defa deneyin.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)