Şirinlik

Bu konu hazalToprak tarafından 7 sene önce açıldı, 724 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
hazalToprak
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 11
7 sene önce

Selamün aleyküm forumunuzu uzun zamandır takip etmekteyim. üye olmaya bugün karar verdim. benim size bir sorum olacaktı. insanlara şirin gözükmek için vefk yaptırmak yerine vird edinebileceğim çok çok etkili dualar arıyorum.

Vezküru ni’metallahi aleyküm, a’dae fe-ellefe beyne kulubiküm fe-esbahtüm, bi-ni’metihı ihvana. Vallahu azizun hakim. Yühibbunehüm ke hubbillah, vellezine amenu eşeddü hubbel lillah. Lev enfakte ma fil erdi cemiam ma ellefte beyne kulubihim ve lakinnellahe ellefe beynehüm innehu azizün hakim. Raeynehu ekbernehu ve katta’ne eydiyehünne ve kulne haşe lillahi ma haza beşera in haza illa melekün kerim..

böyle bi dua buldum internette. sitenize baktım ama bu duayla ilgili bilgi bulamadım. bu duayı okuyabilir miyim? hiç arapçam yok. kelime hatası felan var mı bilmiyorum etkili mi bilmiyorum.

Eğer sizin faydasını gördüğünüz bi şirinlik duası varsa (ya baiusu entellezi) dışında önerilerinizi bekliyorum o dua bana fayda sağlamadı

aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
7 sene önce
Öncelikle aramıza hoş geldiniz.. İnternet ortamında her gördüğünuze,her okuduğunuza inanmayın... Sitemizde bu tür dua ve uygulamaları bulabilirsiniz fakat siparişle dua aranmaz. Bana iyi gelen dua sana hayır getirmeyebilir duayı kabul eden Rabbimiz dir.. Size tavsiyem forumumuzdaki dualardan hangisini okuyacaginiza kendinizin karar vermesidir..Kalbinizin sesini dinleyin ve dua ederken fayda sağlar mı etki eder mi diye düşünmeyin, baştan kaybedersiniz....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)