Lütfen acil yardım eder misiniz ?

Bu konu Mkr tarafından 7 sene önce açıldı, 574 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
Mkr
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 90
7 sene önce

durumumu nerden başlasam da anlatsam ne desem bilemiyorum. Bi insanın hayatı ne kadar mahvolabilirse o kadar mahvoldu hayatım. Gerçekten buraya açık açık ve uzun uzun yazmak istemiyorum. Kısaca bana ve eşime yapılan bir büyü var. Sürekli rüyalarıma giriyor ve eşim şu anda ortada yok ailesi de eşimi resmen kaçırıyor. Tövbe yarabbim anlattıkça sinirim bozuluyor 🙂 Allah rızası için yardımcı olabilecek biri varsa özelden anlatayım kalanını. Yemin ederim dayanacak gücüm kalmadı eşim de en son ciddi ciddi kafayı yemişti zaten uyurken öyle bir sıçrıyordu ki ben bile korkup uyanıyordum. Sürekli bağırıyordu ben ne desem yanlış anlıyordu ve en önemlisi de şiddet eğilimi başlamıştı ama sonra ağlıyordu rabbim bana noldu ben napıyorum diye. Ben de benzer durumdaydım sürekli eşime çok çok sevdiğim halde seni sevmiyorum demeye başlamıştım içimden gelmeden. Ve öyle şeyler yaşandı ki kime anlatsam bu ne film mi çevirdiniz Allah aşkına diyor şoka giriyor. Bir anda ne olduysa hayatımız tepetaklak oldu. Allah rızası için biri yardımcı olabilir mi lütfen gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bir gece çıkayım evden kendimi atıvereyim bi yerden ya da yok olayım ortadan diye düşünceler geliyor aklıma. İrademle vesveselerim savaş veriyor resmen. İnsanları bu hale nasıl getiriyorlar ya? Karı koca arasını bozmak için büyü yapanın yaptıranın gerçekten iki yakası iki cihanda bir araya gelmesin. Her neyse yardım edebilecek bir yol gösterebilecek varsa nolur yardım etsin..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Allah yardımcın olsun,sana buradan yapacağımız tek yardım büyü bozma uygulamalarını inceleyip bir tanesini seçip uygulamanız olacaktır. Şunu sakın unutmayın,hiç bir büyü ömür boyu etkili olmaz,ancak süresi içerisinde yenilenirse etkisi devam eder..En etkili büyünün süresi en fazla 3 aydır... Sitemizdeki büyü bozma ve büyüden nazardan korunma dualarını inceleyin,içlerinden bir tanesi mutlaka size ilaç gibi olduğunu hissettirir...... Hangisi sizde uygulama isteği uyandırırsa onu uygulayın..
Mkr
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 90
7 sene önce
Sevgili zeinarda; yenilediklerini de öğrendim. Şu an eşim dönmek istese de bağlıyorlarmış. yenilenmemesi için ne yapabilirim acaba ? Bir de ben bu durumu eşime söylemek istiyorum bize böyle böyle yapıyorlar diye acaba inanır mı bana? Ya da büyünün etkisiyle ters mi teper iyice mi sinirlenir ? Bir de büyü bozduracak birini buldum. Hatta daha önce bu kişiye işlem yaptırmış biriyle konuştum. **** geliyormuş bi şeyler yapıyormuş eve getirtiyormuş ne kadar büyü varsa gözünle görüyormuşsun ve bozuyormuş. Böyle bi şey gerçekten olabilir mi ? Ben hiç anlamam bu işlerden kandırılmak istemiyorum.
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
7 sene önce
Kardeşim öncelikle Allah yar ve yardımcınız olsun.. **** takımına guvenmeyin fazla. Para tuzagidir birçoğu. Bu işlerle uğraşan insanlar rant peşinde koşan kişilerdir. Yoneticimizin de belirttiği gibi sitemizde büyü bozma uygulamaları var inceleyiniz ve içinizden bir ses size yol gösterecektir...
Mkr
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 90
7 sene önce
Sitedeki büyü bozma uygulamalarından birini uyguladım. Önce sol elim sanki çok ağır bir şey taşımışım da kasılıp kalmış gibi ağrıdı, arkasından ağlama sonra kulak çınlaması ve halsizlik, huzursuzluk. Bunlar yanlış bir uygulama yaptığım için mi ? Yoksa tam aksi işe mi yarıyor ? Şu an elimdeki kasılma geçti ama sol kolum aşırı yük taşımışım gibi hala ağrıyor.
Ayça0505
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 2
7 sene önce
ben de aynı durumda olduğumu düşünüyorum arkadaşlar.. Eşimle severek evlendim ama aynı evde yaşamaya başlayınca bir süre sonra eşim beni dikkate almamaya başladı.. Ama bu durum gittikçe ilerledi. Sanki zaman ilerledikçe düşünme yetisini kaybetti. En son söylediğimi bile anlamayan bir insan olmuştu. Geçen ay evi terketti. Beyni alınmış gibiydi Hemen boşanma davası açtırmışlar.. ne yapacağımı bilmez oldum..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Hiç bir büyü Allahın gücü ve kudretinden üstün değildir,yüce yaradan izin vermedikçe hiç kimse hiç bir şey yapamaz... Ancak,eğer kaderinizde ayrılık varsa bunun için bir neden yaratılır ki;sizlerin hayatınızda da bu neden büyüdür..Evrende herşey bir sebep -sonuç ilişkisi içerisinde var olur.Bu gerçeği kabullenerek hakkınızda hayırlısını isteyin. <> düşüncesiyle dua etmeyin..Sadece "hayırlıysa dönsün" düşüncesini yabana atmayın..Gelecekte sizleri neyin beklediğini bilemezsiniz. Unutmayın ki <> Yaşadığınız bu şerrin sizler için hayırlara vesile olabileceğini unutmayın..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)