Birini bir yerden getirtmek için gerçekten çok etkili bir duaya ihtiyacım var.

Bu konu Mkr tarafından 6 sene önce açıldı, 818 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Mkr
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 90
6 sene önce

Selamlar; eşimi uzak bir yerden yanıma getirebilmek için edilecek özel bir dua, bir uygulama var mı acaba? Çok acil ve çok önemli hayat memat meselesi derler ya aynen öyle bir sebep için.
Eşimi ve beni git gide iğrenç şeylerin içine sürüklüyorlar. En yakın arkadaşı bile çanak tutuyor bu işe. Yemin ederim hayatımızı mahvettiler ve eşimin haberi bile yok. Telefonda söyleyemem, belki inanmaz. İnansa bile yanındakiler bi şekilde gelmesine engel olur ve bu insanlar büyü falan da yaptıran tipler. Zaten üzerimizde vardı ben zar zor bozdurdum Allah’ın izniyle. Şimdi kalktığını anlarlarsa tekrar yaparlar. Eşimin gelmesi şart. Hem de hemen onunla konuşmam lazım anlatmam gereken şeyler var. Çevresindeki insanların neler yaptığını öğrendim ama anlatamıyorum. Yakın arkadaşı da arkasından iş çeviriyor.
Ailesi dahil hiçbiriyle görüşmüyordu ben barıştırdım bi de ya. Allah beni kahretmesin.
Lütfen bilen birileri etkili bi uygulama varsa önersin. Bilmeyen de tez vakitte yüzyüze konuşabilmemiz için dua ederse çok sevinirim.
Öyle karanlık bir çukur ki yemin ederim tükendim, bittim.
Nolur bana eşinin kendi aklı iradesi yok mu anlamıyor mu falan demeyin. Burda anlatamadığım bazı şeyler var. Ve evet kendisi anlayamıyor.

taş
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 78
Yanıt Sayısı: 322
6 sene önce
Allah yardımcınız olsun... öncelikle sizi şu mısraları yazayım.. Sanmaki zalimin ettiği kardır Yaradan yardır.. Mazlumun ahı,indirir şahı Herşeyin bir vakti,zamanı vardır.... Kalpleri mıknatıs gibi çekme duası var forumda onu günlük okursanız eşinizin kalbini kendinize çekersiniz... Rahman izin verirse....
memo_70
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 65
6 sene önce
[QUOTE=Mkr;166447]Selamlar; eşimi uzak bir yerden yanıma getirebilmek için edilecek özel bir dua, bir uygulama var mı acaba? Çok acil ve çok önemli hayat memat meselesi derler ya aynen öyle bir sebep için. Eşimi ve beni git gide iğrenç şeylerin içine sürüklüyorlar. En yakın arkadaşı bile çanak tutuyor bu işe. Yemin ederim hayatımızı mahvettiler ve eşimin haberi bile yok. Telefonda söyleyemem, belki inanmaz. İnansa bile yanındakiler bi şekilde gelmesine engel olur ve bu insanlar büyü falan da yaptıran tipler. Zaten üzerimizde vardı ben zar zor bozdurdum Allah’ın izniyle. Şimdi kalktığını anlarlarsa tekrar yaparlar. Eşimin gelmesi şart. Hem de hemen onunla konuşmam lazım anlatmam gereken şeyler var. Çevresindeki insanların neler yaptığını öğrendim ama anlatamıyorum. Yakın arkadaşı da arkasından iş çeviriyor. Ailesi dahil hiçbiriyle görüşmüyordu ben barıştırdım bi de ya. Allah beni kahretmesin. Lütfen bilen birileri etkili bi uygulama varsa önersin. Bilmeyen de tez vakitte yüzyüze konuşabilmemiz için dua ederse çok sevinirim. Öyle karanlık bir çukur ki yemin ederim tükendim, bittim. Nolur bana eşinin kendi aklı iradesi yok mu anlamıyor mu falan demeyin. Burda anlatamadığım bazı şeyler var. Ve evet kendisi anlayamıyor.[/QUOTE] Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.... senin durumunu biliyor ve çok net olarak anlıyorum aynı durumdan bende müzdaribim. Rabbim limin ne derdi sıkıntısı varsa gidersin inşallah.....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)