Ne yapacağımı şaşırdım

Bu konu Fatosh tarafından 6 sene önce açıldı, 468 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Fatosh
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 10
6 sene önce

Sevgili Kardeslerim..kisaca anlatmaya çalışayım. 20 yıllık eşim evi terk edip gitti,beni aldatmış. Canım cok yanıyor. 3 çocuğum var, en kuçuğu 2 yasinda. Düşman gibiyiz hic konişmuyoruz. Arada bir alisveris yapip sessizce eve bırakįp gidiyor. Aldattıı kadınla yaşamıyor, arkadaşında kalıyor. “Okuyun içi sıkılsın” duasını ara ara okuyorum. “Ya şeddidel okumayi bile düşündüm ama çocuklarımįn babası yinede kįyamadım. Şimdi gelse affedermiyim bilmiyorum, sadece karşıma çıkmasını, pisman oldum demesini istiyorum. Benden Helallik almadan mutlu olmasın. O kadar ağırıma gidiuorki, dua ediyorum Rabbime şikayette bulunuyorun, her namaz sonrası. Kenzul ars duası okuyorum, ismi azam okuyorum, Allahim sana havale ediyorum, ah tırnağim diyecegi gunu goster bana diyorum. Ama takadım kalmadı. Çocuklarimdan gizli gizli aglamaktan yoruldum. Bana önerebileceğiniz dua varmı.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Allah yardımcınız olsun...... Dualar önerilmez,hangi hacetler için okunacağı belirtilir,dua etmek isteyen kişi onların içinden okuma isteği duyabileceği herhangi birini seçerek okur...... Sizin de enerjinizle örtüşen duayı ve zikirleri kendiniz tesbit ederek okumalısınız.
Fatosh
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 10
6 sene önce
Allah razı Zeinarda kardeşim..içimde okuma isteği olan dua "okuyun içi sıkılsın" başlıklı dua. Bunu 1 aydır gece 7 defa okuyorum. Ayrica "kenzul arş" duasını okuyorum. Bunların yanı sıra esmalar çekiyorum, tabi hayırlısını isteyerek dua ediyorum. Yeterlimi sizce? Böyle devam edeyimmi, yanında baska dualar ağırmı gelir sizce?
Fatosh
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 10
6 sene önce
Güzel kardeşim çok tesekkür ederim cevabįnız icin. Yok kahretme esmaları çekmiyorum. Hidayete ermesi, kötü alışkanlıklarįndan kurtulması için esma çekiyorum. 2 ay oldu hala gitti gideli tek kelime konuşamadık, etrafınada söylememiş evden ayrildiğini. Ama ne bir mesaj ne bir konuşma çabası var. Ihaneti cocuklarima soylemedim, koskoca evlilik yasinda kizim var, nasil soyluyeyim. Allah yardımcım olsun, tek sığındığım O, tek vekilim O. Allah senden razi olsun,zaman ayirip cevap verdigin için.
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
3 oglunuz var degilmi.esin doner yuregini ferah tut.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Eşinizin alkol alması onun kötü bir insan olduğu anlamına gelmez;yeter ki alkolik olmasın, alkole sığınıp sizlere eziyet etmesin.. Dini yaşamdan uzak olması onunla yaradan arasındadır.Sizin istemenizle olmaz...Sizin de inançlarınız yaradanla sizin arasındadır,ne eşinizin ne de çocuklarınızın karışmaya yönlendirmeye hakkı yoktur. Eşinizin af dilemesini beklemeyin,zira bizim erkeklerimizin yetiştirilme tarzı kadından af dilemeye elverişli değildir.Zamana bırakmanız en doğrusu olur.. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla alkol almasını tasvip etmediğinizi sık sık dile getirmiş olmalısınız ki kendisine böyle bir duvar örmeyi istemiş... Ayrıca siz namazdan kalkıp alkollü bir adamın koynuna girebilecek misiniz,ya da o erkek eşinin namazdan kalkıp yanına gelmesinden tedirgin olmaz mı?Her ne kadar dini vecibelerini yerine getirmese de onun da iç dünyasında bir takım inançlarının olması normaldir. Şu aşamada bütün hataları görmezden gelebileceğinizi ama ihaneti affedemiyeceğinizi hissettirmek olmalı.Her şeyi zamana bırakmalısınız... Unutmayın ki sevmese dönmezdi,bu süre içinde de boşanmak için harekete geçerdi,kızınızın istenecek olması bahane olamazdı.Sizi ve ailesini seviyor ama önce kendi içinde kendisini affetmesi ve pişmanlıklarını yenmesi gerekir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)