Yuvam yok olmak üzere

Bu konu Murat5844 tarafından 6 sene önce açıldı, 588 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Murat5844
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
6 sene önce

Belkide dünyadaki en berbat durumda ilan kişi benim. Derdimin dermanı yok. Yinede sizlerden işinin ehli olan kişilerden Allah rızası için yardım istiyorum. Benim sorunum eşimle ilgili. Biz severek ve kaçarak evlendik. 13 sene ailelerimiz bizimle konuşmadılar. Daha yeni barıştılar. Eşim 4 sene öncesinde kadar çalışmıyordu ev hanımıydı ağzımın içine bakardı. Son 1 senedir ne beni umursuyor ne evimizle ilgileniyor nede iki küçük oğlumuza ilgileniyor. Taşerona kadro olayıyla ilgili kadro bekliyor. Ama tüm dünyası işi ve işyerindeki arkadaşları. Tamamen evden koptu. Artık her gün her adım atışımda beddua ediyorum ölmesin felç kalsın diye. Ya bana en etkili bağlanması için bir dua vb. Birşey söyleyin yada en etkili kahır duadını söyleyin. Yoksa iki oğlumuza eşimi de kendimide öldürecem. Yardım edin nolur.

MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
murat sakin olmalisin ve esini yeni tanisiyormussasina tekrar sevgisini kazanmalisin o senin aksinede konussa sakin ve sukunet icinde dinleyip sorunu tam anlamalisin ve sakin ola kirginligi soguklugu artilacak soz hareket halinde olma,insallah Allah yardim eder aile muhabetiniz sadetiniz eskisi gibi olur.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
[QUOTE=Murat5844;167936]Belkide dünyadaki en berbat durumda ilan kişi benim. Derdimin dermanı yok. Yinede sizlerden işinin ehli olan kişilerden Allah rızası için yardım istiyorum. Benim sorunum eşimle ilgili. Biz severek ve kaçarak evlendik. 13 sene ailelerimiz bizimle konuşmadılar. Daha yeni barıştılar. Eşim 4 sene öncesinde kadar çalışmıyordu ev hanımıydı ağzımın içine bakardı. Son 1 senedir ne beni umursuyor ne evimizle ilgileniyor nede iki küçük oğlumuza ilgileniyor. Taşerona kadro olayıyla ilgili kadro bekliyor. Ama tüm dünyası işi ve işyerindeki arkadaşları. Tamamen evden koptu. Artık her gün her adım atışımda beddua ediyorum ölmesin felç kalsın diye. Ya bana en etkili bağlanması için bir dua vb. Birşey söyleyin yada en etkili kahır duadını söyleyin. Yoksa iki oğlumuza eşimi de kendimide öldürecem. Yardım edin nolur.[/QUOTE] Felç kalırsa mutlu mu olacaksınız,ya da katliam yaparak mı sorun çözeceksiniz. Gerçekte zaten memlekette fazlasıyla çocuklarını eşini katleden var,katliamla güç gösterisi mi yapacaksınız yoksa zayıflığınızı ve zavallılığınızı mı ispatlıyacaksınız.. 4 yıl öncesine kadar çalışmadığını,sizin ve çocuklarınızın üstüne titrediğini belirtmişsiniz,bu çok normal,ev kadını olarak yeterli zamanı olduğu için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış,aynı özveriyi çalışan bir kadından beklemekle ne kadar anlayışsız bir eş olduğunuzu gösteriyorsunuz.. Eğer hayat arkadaşı can yoldaşı olarak görüyorsanız yükünü paylaşıp ev işlerinde ve çocuk bakımında yükünü hafifletin,yardımcı olun destek verin.. Beceremiyorsanız beddua edeceğinize boşanın,sonuçta kendinize bir eş seçmişsiniz köle değil....O ettiğiniz beddualar kendinize uğramadan karşı tarafa gitmez,bunu unutmayın... Utanmadan çocuklarınızın annesine beddua ettiğinizi gururla söyleyebiliyorsunuz,bu ne vicdansızlıktır? Ne oldu;eşiniz para kazanıyor,size muhtaç kalmıyor diye erkeklik onurunuz rencide mi oldu....
kosunoglu25
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 4
6 sene önce
Dstm sana tavsiyem hemen o kadını boşayıp uzun bir ukrayna tatiline çıkman. Çocuklarına gelince eminim seni birgün anlarlar. Ama bir omur o kadınla geçmez. Senin ömrunu yer biter o yaşar. Hayatın tadını çıkar..
dmndmn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 50
6 sene önce
Yanlış anlamışsın dostum :)
ruhulayn
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 3
6 sene önce
Güzel kardeşim süte bir pislik karışınca o süt o pisliğin mayasıyla bozulur kaldıki o sütü daha dua okuyarak yada başka şekillerde tekrar eski haline sokamazsın sadece kaynatır bi kesik ekşi peynir yaparsın buda asla ilk tadını alabilecek duruma getirmez sana tavsıyem sütü usülünce çöpe at rabbimden dua ve namazlarına ara vermeden devam et hayırlısını iste mutlak hakimiyet ondadır...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)