Kurtarın bu adamdan beni

Bu konu Daphne tarafından 6 sene önce açıldı, 559 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Daphne
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
6 sene önce

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Beni çok çok sıkıntıya düşüren bir konu var. Bir üniv de ar.görüm. Diğer bir üniversitede de yüksek lisans yapıyorum. Tezimi verdim ama jüride olan **** ile danışmanım anlaşamıyor. Jüri deki **** bu yüzden bana da zıt gitti. Hiçbir şeyimi beğenmiyor herkesin içinde sürekli küçük düşürüyor dalga geçiyor çocuk gibi azarlıyor bişey de diyemiyorum korkumdan. Danışmanımı da rezil ediyor herkesin içinde. O kadar üzülüyorum ki bişey de yapamıyorum. Şimdi tezi verdim savunma da o adam var daha okumadan seni bırakılan sesi. Bide başla iş aramaya başla diye dalga geçti herkesin içinde. Tezi veremezsem işten atılıcam kendisi de biliyor ve resmen zevk alıyor. Atılıver ne olacak sesi. Arkadaşlar çok zor şartlarda okudum hep birincilikle bitirdim okulları. Ama bu adam yüzünden tüm emeğim boşa gidecek. Lütfen yardımcı olun beni kurtarın bu adama iyi görünmek için ya da en azından bana karşı kötü düşüncelerini gidermek için ne yapabilirim. Bi dua filan var mıdır? Ailem ve ben perişanız kaç gündür ağlamaktan uyuyamıyorum. Bi adamın hırsı ve zevki yüzünden mahvolacak hayatım. Sürekli küçük düşürüyor rezil gibi hissediyorum yanında.nolur yardım edin. Çok zor durumdayım psikolojim bozuldu uyku yok kaç gündür ne yapacağımı da bilmiyorum

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Allah yardımcınız olsun,yaşadığınız sorunlar bu dönemin en çok karşılaşılan olayları,sizin gibi onlarcası var... Anladığım kadarıyla onun asıl hedeflediği kişi danışmanınız olmalı ki siz de onunla çalıştığınız için size de cephe almış... Hasbünallahü zikrini hiç dilinizden düşürmeyin,sayısı zamanı yok..Yolda yürürken,iş yaparken,gece yatağınızda uyuyana kadar vs.sürekli okuyun. Bunun dışında <> bölümünde size uygun pek çok dua bulacaksınız,sabitlediğim konular içerisinde sizde okuma isteği uyandıran herhangi birini okuyabilirsiniz.
manyetik
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 42
6 sene önce
Bu sitede vardı o adamın yüzüne karşı hissettirmeden 21 defa SELAMÜN KAVLEN MİRRABİRRABİM okuyup üfleyin güzel bi haber alırsınız size bir daha ayak bagı olamaz inşaALLAH birkaç gün devam edin
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
Sana karsi antipatikligi yok,seni aciz zavalli duruma dusurmek istiyor ezilmedigini dik durusunu his ettir ,klasik bir film .neler olacak hepsi belli.gerekilse sana basit ve cok etkili bir uygulama ogretilim.
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
iz gencler krallarin filazoflarin dikatatorlerin isinsanlarinin tarihteki ve gunumuz siyasetsilerinin biyografierini okuyun ki her durumda ne yapacaginizi bilirsiniz.mesela baskan trump un davranis seklide boyle.insanlari taniyin sonra dua edersiniz.once ogren sonra dua.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)