yıldızın düşük kısmetin kapalı dedi ne yapabilirim

Bu konu SMY tarafından 6 sene önce açıldı, 508 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
SMY
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
6 sene önce

Selamın aleyküm herkese siteye yeni üye oldum birçok konuyu okudum çok çok yararlı bilgiler var bunlar için Allah razı olsun öncelikle ben 25 yaşında bir kızım üniversite okudum okuduğum bölümün işinde çalışıyorum severek yapıyorum işimi çok şükür. Çevremde ki insanların söylemesine göre güzel de bir kızım hani bunu birçok kişi dile getiriyor ama şöyle bir sorun var ki hayatıma kim girse çok uzun sürmüyor ve benden uzaklaşıyor soğuyor ve öyle rastgele gezeyim takılalım tarzı hiç kimseyle görüşmüyorum gelen beyler evlilik niyeti ile geliyor sonradan vazgeçiyor ve her şey bir anda oluyor ilk başlarda nazar olduğunu düşünüyordum çünkü görüşüyorum her şey çok güzel gidiyor çevremdekilerle paylaşıyordum birden kavga kıyamet kopuyor ayrılıyoruz 🙁 bir bayana yıldızname baktırdım bana kısmetimin kapalı olduğunu ve ne olursa olsun yani açtırmadığım sürece birçok işimin ters gideceğini ve bu evlilik konusunda da karşıma çıkan insanların durduk yere benden soğuyup bitireceğini söyledi. zaman zaman çok isyana düşüyorum sonra pişman oluyorum ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum artık ve çok yoruldum. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.

MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
Aleykum selam acdir sende .anlatmadimi yildizci kadin nasil actiracagini.
MUSTANG.
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 201
6 sene önce
Kac para aldi.bitmez bir turlu uygulamalari gerci pisikologlarda ayni pek cok seans pek cok para Allah muhtac etmiye gorsun birilerine,icimizdeki insan sevgisi der eldeki avucdakini alirlar.ben sana bir abi nasihati diyeyim.ulasilmaz ol kolay elde edilen belkide en degerlisi en guzelidir lakin ulasilmasi zor olan kaybedilmesinden korkulan dir.dagin yamacindaki cicek belkide en guzeli lakin zirvedeki ot daha degerli olur zahmetinden dolayi.
Gozluklu58
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 28
6 sene önce
Suan resmen beni yazmissin ayni yastayiz ayni syleri yasadim hatta tm sozlenecegimiz hafta ayrildik. Ama ben nasip kismet diyorum elbette nazar olabilir ama nasipte ne varsa o olur her seyin vakti zamani var. sitedeki dualara bak icine en cok sinen neyse onu yap bence. Bende dualarima devam ediyorm rabbim hepimize yardim etsin.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)