Acil yardımlarınızı bekliyorum

Bu konu cpt tarafından 6 sene önce açıldı, 623 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
cpt
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 10
6 sene önce

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Bir konuda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum. Evlenmemize çok az zaman kala kız arkadaşım tarafından terk edildim bazı bana yakışmayacak tepkiler verdim daha sonra pişman olup özür diledim.Daha sonrasında birkaç kere telefonla konuştuğumuzda beni hala sevdiğini ama bana karşı nefret gibi duygular beslediğini bu yüzden kendini benden uzaklaşmaya zorladığını söyledi. Sormak istediğim bu durumda muhabbet dualarınamı yönelmeliyim yoksa nefretini azaltmak için olan uygulamalara mı?
Bu esnada muhabbet için vefk işlemi taşıyorum bu ettiğim duaları veya zikirleri etkiler mi?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Üzerinizdeki vefk de okuduğunuz ya da okuyacağınız muhabbet duaları da sadece sizi etkiler,karşı tarafa hiç bir şey olmaz,çünkü helaliniz değil ve sizin kısmetiniz olup olmadığını da sadece Allah bilir... Mutlaka okumak istiyorsanız üzerinizdeki vafki çıkarıp imha edin,sadece hayırlı kısmetinizle hayırlı bir yuva kurmak niyetiyle dua edin... Helaliniz olmayan birisinin özgür iradesine vefk,büyü ya da dualarla etki altına alamaya çalışmanın vebali büyüktür..
Sara0012
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 17
6 sene önce
cpt sesin endiseli geliyor, 1.ci si o enerjiden cik. Direk soyluyorum, endise huzursuzluk ve gelecek beklentisi seni assagi ceker. Bu donemde huzur iste, ve gonul rahatligi. O yonlu esma ve dualari sec, enerji seviyeni yukselt bu kasindaki insana yansiycaktir. Sen kaybediyormus gibi dusunursen kaybetmissindir zaten. Kendinden ve karsindakinden emin hareket et, kiz arkadasin belliki evlilik ciddiyetinden korkmus olabilir. Bu donemde yapilacak en iyi sey onu kendi haline birakmak, ve saygi duymak olur. Eger ben birsey yapmazssam benden kopar gider donmez diye negatif dusunmek seni kontol hastaliga iter, her turlu olayi kontrol etmek istersin, o yuzden cozum ararsin Vefk'lemi baglasam, hangi esma veya dua ile dondursem diye yontem ararsin. Olmaz tutmazssada daha cok uzulursun. O yuzden tavsiyem kendine guc ve gonul rahatligi verecek dua ve esmalarlar ile baslaman.
Sara0012
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 17
6 sene önce
Bence bozmana gerek yok, olumlu dusunmeye devam et.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)