bir sorum var sizlere yardımcı olun lütffen

Bu konu lito tarafından 6 sene önce açıldı, 475 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
lito
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 11
6 sene önce

bu siteye aylar önce üye oldum benim için çok zor zamanlardı. Ayrıldığım sevgilim için istihare yaptım defalarca ve olumlu çıktı hatta o kadar tuhaf ki ilerideki halimizi gördüm sanıırm. sorum şu ben bu kişiye dönmesi için dua ettim tehlikeli olanları asla değil (ya vedud ve 41 gün duası vardı tuğçe ışınsunun her dilek için) onunla kesik kesik konuşuyorduk fakat 10 dk anca ayda 1-2 kere ritüel yapıyordum son 3-4 ayda bana her mesaj attığında bir şey gelmişti başına birkaç kere ölümden döndü en son bileğini atar damarına gelecek kadar mutfakta kesmiş. ve ondan sonra biz her gün konuşmaya başladık. ki kendisi inatçıdır asla dönmez. sanki bu durum benimle ilgili diye düşündüm bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim hala bu soru kafamda. başına bu tür olayların gelmesi benim yüzümden olabilir mi? birine söyledim. belki de dua ettikçe ona direndiği için böyle oluyordur dedi arkadaş. siz ne düşünüyorsunuz?

biz şu an her gün konuşuyoruz ama sevgili değiliz sanırım ikimiz de birbirimize açılmayı bekliyoruz kıvılcımlar oluyor ama kaldık böyle. aslında bu başlığı da bir nevi başardım demek için açtım hak ve hayrınıza ne varsa size dönüyor arkadaşlar:)

cpt
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 10
6 sene önce
[QUOTE=lito;169288]bu siteye aylar önce üye oldum benim için çok zor zamanlardı. Ayrıldığım sevgilim için istihare yaptım defalarca ve olumlu çıktı hatta o kadar tuhaf ki ilerideki halimizi gördüm sanıırm. sorum şu ben bu kişiye dönmesi için dua ettim tehlikeli olanları asla değil (ya vedud ve 41 gün duası vardı tuğçe ışınsunun her dilek için) onunla kesik kesik konuşuyorduk fakat 10 dk anca ayda 1-2 kere ritüel yapıyordum son 3-4 ayda bana her mesaj attığında bir şey gelmişti başına birkaç kere ölümden döndü en son bileğini atar damarına gelecek kadar mutfakta kesmiş. ve ondan sonra biz her gün konuşmaya başladık. ki kendisi inatçıdır asla dönmez. sanki bu durum benimle ilgili diye düşündüm bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim hala bu soru kafamda. başına bu tür olayların gelmesi benim yüzümden olabilir mi? birine söyledim. belki de dua ettikçe ona direndiği için böyle oluyordur dedi arkadaş. siz ne düşünüyorsunuz? biz şu an her gün konuşuyoruz ama sevgili değiliz sanırım ikimiz de birbirimize açılmayı bekliyoruz kıvılcımlar oluyor ama kaldık böyle. aslında bu başlığı da bir nevi başardım demek için açtım hak ve hayrınıza ne varsa size dönüyor arkadaşlar:)[/QUOTE] İyi akşamlar okuduğunuz duaları paylaşır mısınız? Bende sizinle aynı durumdayim.
lito
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 11
6 sene önce
41 günlük mucize dua yazın çıkar
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)