Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Bu konu samyel tarafından 6 sene önce açıldı, 439 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
samyel
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
6 sene önce

Merhaba. Öncelikle çok faydalı bir forum emeği geçen herkese teşekkürler. Ben iki farklı konuda sizlere danışmak istiyorum. Vakit ayırıp yazdığınız Her yorum benim için çok kıymetli. İlk olarak ben bundan 3 yıl önce marketten evime giderken takip edilip tacize uğradım. Daha önce hiç görmediğim biri bana cafeye gitmeyi teklif etti kabul etmeyince de arkama dokunup vurdu beni düşürdü. Polise gittik şikayet ettik ama kelimenin tam anlamı ile zerre kadar ilgilenmediler. Kameralarda çıkmamış filan dediler. Ertesi günde uyandığımızda arabamızın tüm çevresi bıçakla çizilmişti. Yine polise gittik ama parmak izi dahi almadılar ilgilenmediler. Hala bunu yapan kişi ya da Kişiler bulunamadı. Ben paranoyak gibi oldum 1 yıl sürekli arkama bakarak yürüdüm. Yeni yeni kendime geliyorum ama hala kim di neden yaptı çok merak ediyorum. Çünkü beni tanıdığını ya da tanıyan biri tarafından gösterildiğimi düşünüyorum. Bir kamera kaydında beni görünce koşarak Pelin’e takıldığı görülüyor. Bu nedenle şüpheliyim. Bunun kim olduğunu rüyamda filan görebilmek için bir uygulama var mı ? Ya da başka bir yol? Benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
İkinci durum bu olaydan 1 yıl sonra 2 yıllık ilişkimin olduğu adam tarafından aldatıldım. Kesinlikle sevdiğim insandaydı ilk olarak suç. Aldatıldığımı öğrendikten sonra ben ayrıldım fakat sevdiğim kişi kapımda yatmaya başladı pişman olduğu için. Günlerce aç susuz kapımın önünde oturdu bu sırada diğer kız benimle iletişime geçti beni bildiğini söyledi. Sevgilim kıza hasta o yüzden acıyorum ayrılamıyorım filan demiş. Ama kız ben farketmedim başka numaralardan arayıp benimle konuşmuş yanlış numara filan diye. Neyse kızla görüştük ağladı zırladı ben birlikte oldum babam yok baba sevgisini onda gördüm filan diye bana asla affetme senin kapında yatıyot ben deliriyorum filan dedi. Bende kıza üzüldüm ve ona da çok kızgın olduğum için affetmedim bir süre sonra sevgilim baktı affetmeyeceğim evine dönmeye karar verdi hava şartları da çok kötüydü hastalandı. Dönerken kız buna yazmış bana attı yazışmaları. Biz sevgili olduk sen çıktın aradan artık filan dedi. Yani kız beni kandırmıs affetmeyimde aradan çıkayım diye. Fakat sevgilim onu istemedi çok pişmanım seni istemiyorum filan diye kız da tehdit etmeye başladı onu kızın ailesine derim sizi rezil ederim falan filan ve birkaç ****ya filan gitmiş. Bu kızla aynı iş yerinde çalıştığı için ben affedeyim diye işten çıktı biz evlenmeyi düşünüyorduk aldatma olunca sevgi ve güven zedelendi. Benim hayatım mahvoldu. Ama kız gitti başkası ile nişanlandı fake hesaptan mesaj attı ben sonra onun olduğunu anladım. Şimdi nikah yapmış ve öğrendim ki birlikte oldum dediği filan hep yalanmış daha önce başkası ile olmuş. Sevgilime de aylar sonra nişanlanmadan önce hamileyim derim herkese diye tehdit etmiş bunları sevgilimin haberi yokken telefonunu karıştırdığımda kızın dayısının attığı mesajlarda gördüm adam resmen kızı yamamaya çalışıyordu. Şimdi nikahlandı kız sevgilim yaptığını çekti 2 yıl haketmişti de. Allah ın adaleti. Sonrasında tövbe etti şimdi namazında niyazında evinden işine gidiyor para biriktiriyor. Ama kız hayatını yaşıyor bende bu duruma sinir oluyorum. Sanki bunları yapan o değilmiş gibi mutlu mesut yaşıyor deli oluyorum. Beddua ettim ettiğini bulsun diye ama hiçbir şey olmuyor. Gezip eğleniyor. Büyü falan filan demiyorum yanlış anlaşılmasın ama mutlu da olmasın. Biz onun yüzünden evlenemedik onun da yüzü gülmesin. Psikolojim alt üst oldu aynı şeyleri o da yaşasın istiyorum. Bunun için ne yapabilirim. Allah a havale ettim ama insanoğlu işte kısa sürede görmek de istiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim . Allah a emanet olun.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Birinci olay için söyleyebileceğim tek şey;memlekette o kadar çok sapık var ki,hangi birini takip edip yakalayacaksın...Hepsi bir tesadüf de olabilir...Şikayet ettiğin kişinin intikamı da olabilir...Aracın çizilmesi sırasında parmak izi olmaz,sivri bir nesneyle hiç dokunmadan çizmeleri çok mümkün... Diğer konuya gelince;film senaryosu gibi bir macera..filmin kahramanları birbirini sevmekten ziyade sadece üstün olma ve elinde tutma çabası göstermiş.. Gerçekten seven hiç bir insan başkasına acıdığı için sevmekten vazgeçmez..Terkedilmenin hıncı,aldatılmanın hırsı ve kini bir araya gelmiş....Madem ayrılmışsın bırak geçmişte kalsın,bugünü yaşa ve geleceğini planla.. Namazında niyazında olmak bir insanı iyi yapmaz..Adalet duygusu,insana saygı,kul hakkına girmemek gibi erdemler insan olmanın göstergesidir...Kafanı onlarla meşgul edeceğine sen de hayatını yaşa....
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
18 Temmuzda Daphne adıyla bir üyelik açıp aşağıda linkini verdiğim konuda sıkıntılarınızı anlatmışsınız, https://www.lahutiye.com/uyelerin-yardim-istekleri/18881-kurtarin-bu-adamdan-beni.html Şimdi de 26 Ağustosta Samyel adıyla konu açıp sıkıntılarınızı yazmışsınız..Her sıkıntınız için ayrı bir nick alamazsınız. Farklı nicklerle farklı sıkıntılar yazdığınızda buradaki insanların beyniyle alay ediyor ve bizleri aldattığınız ortaya çıkıyor.... Eğer şifre sorununuz olsaydı buradan bunu belirtmeniz gerekirdi,bu konuda böyle bir bilgi olmadığına göre yazdığınız sıkıntılar gerçekte olmayan,tamamen sizin hayal ürününüz olan senaryolar gibi algılanmaya mahkumdur.. Umarım geçerli ve mantıklı bir açıklamanız vardır,olmadığı takdirde her iki üyeliğinizi de kapatacağım..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)