Lütfen yardım edin, akıl verin bana

Bu konu Sweetenjoy tarafından 5 sene önce açıldı, 694 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Sweetenjoy
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
5 sene önce

Umarım konuyu yanlış yere açmadım. Kusura bakmayın.
Benim problemim 2-3 aydır flörtüm var bu benimle 1.ayda muhabbeti kesti bir anda o zaman diliminde bir falcıya gittim.
Tarot ve su falı bakıp ailesiyle ilgili kendi problemleri olduğunu söyledi ve doğruda çıktı. Geri döndürelim dedi tamam dedim.
Kaşık, karabiber, mum büyüleri yaptı. Önce bana bunlar havas dedi. Sonra ben büyü olduğunu anladım, araştırınca.
İşin ilginci çocuk bana deli gibi aşık falan olmadı ama barıştık Bu sizce bir tesadüf mü yoksa kadın gerçekten yapmış mı?
Çokta büyük para vermedim açıkcası.
Ama kadın en son onun akrep burcu olduğunu ve cinselliğe çok düşkün olduğu için sahipli olduğunu söyledi. Onunkiler büyülere tam izin vermiyor bu beni aşıyor dedi. En sonda soğanı hazırlayıp yakmam için verdi.

Sizce durum nedir? Değerlendirmeniz var mı? Kadının falı doğru çıktı. Ama bu olay sizce tesadüf mü?

Sweetenjoy
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
5 sene önce
Ayrıca, güncel olarak yine konuşuyoruz çocukla ama hala tanışma aşamasındayız daha sevgili olamadık ama sevgili gibiyiz her gün konuşuyoruz
taş
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 78
Yanıt Sayısı: 322
5 sene önce
[QUOTE=Sweetenjoy;170493]Umarım konuyu yanlış yere açmadım. Kusura bakmayın. Benim problemim 2-3 aydır flörtüm var bu benimle 1.ayda muhabbeti kesti bir anda o zaman diliminde bir falcıya gittim. Tarot ve su falı bakıp ailesiyle ilgili kendi problemleri olduğunu söyledi ve doğruda çıktı. Geri döndürelim dedi tamam dedim. Kaşık, karabiber, mum büyüleri yaptı. Önce bana bunlar havas dedi. Sonra ben büyü olduğunu anladım, araştırınca. İşin ilginci çocuk bana deli gibi aşık falan olmadı ama barıştık Bu sizce bir tesadüf mü yoksa kadın gerçekten yapmış mı? Çokta büyük para vermedim açıkcası. Ama kadın en son onun akrep burcu olduğunu ve cinselliğe çok düşkün olduğu için sahipli olduğunu söyledi. Onunkiler büyülere tam izin vermiyor bu beni aşıyor dedi. En sonda soğanı hazırlayıp yakmam için verdi. Sizce durum nedir? Değerlendirmeniz var mı? Kadının falı doğru çıktı. Ama bu olay sizce tesadüf mü?[/QUOTE] Allah yardimciniz olsun... ama cok buyuk bir yanlis yapmissiniz buyuculer size hayir getirmez felaket getirir ... ilk basta herseyin duzeldigini sanip zamanla musallatla ugrasmaya baslarsiniz... sogan kabuklarini yakmanin cok yanlis bir sey oldugunu bazi varliklari cok kizdirdigini duymustim... belki size musallat bulastirip daha fazla para kazanmaya calismis olabilir.... Hem buyuyle yapilan hic bir islem uzun sure hayatinizda kalmaz ...bence namaz kilin tovbe edin ve Allaha siginin ancak bu sekilde kurtulursubuz... Hem dusunsenize sizi kendi iradesiyle degil zorlanmis bir iradeyle sevicwk olan bir insanla nereye kadar mutlu olacaksiniz..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)