ne oldugunu anlamiyorum cok kotu durumdayim.. yardimci olur musunuz?

Bu konu Lovewitch66 tarafından 4 sene önce açıldı, 708 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Lovewitch66
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 8
4 sene önce

Merhabalar..
Ben bebekken anneme buyu yapilmis o da bana tutmus fakat bunlarin etkisini ciddi anlamda yasadim ama ayni zaman da da 6.hissim kuvvetli , uyurken istemsiz sekilde astral seyahat yapiyorum (ve bunu kendim yapmiyorum), sevdiklerimle aram durduk yere bozuluyor, sezgilerim guclu.
Bunlar olurken ayni zaman da beni koruyan ve bana zarar vermek isteyen iki farkli guc oldugunu da hissediyorum bunu gosteriyorlar.
Nolur yardimci olun ne yapacagimi bilmiyorum

sudenaz01
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 26
4 sene önce
[QUOTE=Lovewitch66;171270]Merhabalar.. Ben bebekken anneme buyu yapilmis o da bana tutmus fakat bunlarin etkisini ciddi anlamda yasadim ama ayni zaman da da 6.hissim kuvvetli , uyurken istemsiz sekilde astral seyahat yapiyorum (ve bunu kendim yapmiyorum), sevdiklerimle aram durduk yere bozuluyor, sezgilerim guclu. Bunlar olurken ayni zaman da beni koruyan ve bana zarar vermek isteyen iki farkli guc oldugunu da hissediyorum bunu gosteriyorlar. Nolur yardimci olun ne yapacagimi bilmiyorum[/QUOTE] Canım akıl vermek gibi olmasın bende de aynı durum var, bu yeteneğimi falcılık yaparak artıya çevirdim fakat bana bide ölüm büyüsü yapılmış sans eseri bozdurulmus normalde allahin izni olmadan bozulmayan birşey.. bizim evde de kara kedi falan geziyor bi görünüyor bi yok oluyor boş değildi hicbir zaman ama zor gunelrimizde biyerden hep kısmet geliyordu yardımcıda oluyorlar bence bu durumunu garipsemek yerine sana verilen mesajlara bak rüyalarına odaklan sana birşey anlatmaya çalışıyorlardır büyük ihtimalle, onlarla konuşmaya çalışabilirsin yalnızken zaten yalnız gibi de hissetmezsin büyük ihtimalle mesela ben hep biriyle konuşurum beynimin içimden karar alirkende hep iç sesimi dinledim ve yanılmadım
sudenaz01
Üyelik Zamanı: 5 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 26
4 sene önce
Var bende de çocukluktan gelen şeyle etkilendim çok bana yapılanlarda var, diyeceğim tek şey bu durumu kendi faydana çevirmeye çalış hislerin doğru olacaktır rüyaların da öyle, ama adım bikere o tarafta geçince artık hep bir kapı açıktır ve onun üzerinden hayatına geçiş yaparlar zaman zaman bunun bir tedavisi yok hep olacaklar yanında, dost ve iyimser olmaya çalış bide koruma tılsımı tasi
Lovewitch66
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 8
4 sene önce
Sudenaz01 ilgin icin gercekten cok tesekkur ederim Soyledigin gibi artik bu durumlari kabullenecegim ayni cocuklugumdan beri oluyor korkum yok fakat sevgilimle aram hep bozuluyor ama ben sevgilimde bi problem oldugunu hissetmeye basladim belki de bende olanlardan dolayi degildir Bizim hayatimiz kaderimiz buysa bizde alisip kabullenecegiz o zaman :)
inan7332
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 3
4 sene önce
şeytan insanı aldatır şöyle ki iyi şeylerle yaklaşır, siz rahmani zannedersiniz, sizi bazı yetenekleriniz olduğuna inandırır, kendinizi bir şey zannedersiniz, sizi meşhur eder, şöhrete kavuşturur zamanla sizin etrafınızda başka insanlar da olmaya başlar, sayılarınız çoğalır böylece şeytan kendisine bir saltanat kurmuş olur. Allah'a sığının maneviyata Kur-an'a yönelin, şeytanla konuşmaya arkadaşlık etmeye falan çalışmayın falcılık falan bulaşmayın sakın. Şeytana istediğinizi yaptırırsınız belki ama bu onun istediği gibi birisi olduğunuz ve onun isteklerini yaptığınız içindir. Sitede güzel dualar kasemler var, zecr kasemi okuyun, haşr suresi son 3 ayetini sabah akşam okuyun başka dualar da var.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)