Yasamaktan bunaldim

Bu konu marianaseen tarafından 4 sene önce açıldı, 620 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
marianaseen
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
4 sene önce

Herkese merhaba,
35 yasinda kimse ile derdi olmayan, herkesin iyiligini isteyen biriyim. Fakat surekli basimda musallatlar var, bugunlere hep ite kaka geldim ve artik yasamaktan bunaldim. Neredeyse cocuklugumdan beri kafam hep agir, hep vucumdumda gariplikler oluyor( bas donmeleri, yanmalar ve bir suru diger seyler…). Bu yil iki kere dis gebelik gecirdim ameliyat oldum ve gogsumde neredeyse bir gunde kocaman tumor olustu(duZenli kontrollere gidiyordum), sonra yine ameliyat oldum, tumorun tipini bile belirleyemediler cok hizli buyuyen cok cok nadir tip diye tanimlandi, cok sukur kanser degildi. Demek istedigim hep ustesinden gelip onume bakmaya calisiyorum Allaha sukur cozumu olan dertler veriyor diyorum ama cok bunaldim. Cok tesaduf bir sekilde, Uzerimdeki musallatlari Allah rizasi icin temizleyen birisine denk gelmistim, Sansim var sukur demistim, ama bir sure sonra ona bagimli hala geldim, yani neredeyse hergun hasta oluyordum, haber veriyordum, o temizliyordu sonra ertesi gun yine ayni, kendisi bende tekrarlarin oldugunu soyluyordu ama detay vermiyordu. Artik ona da yazmiyorum ama vucudumdaki gariplikler bitmek bilmiyor, artik is hayatimi da cok etkiliyor. Kendim de Dua (felak nas ayetel kursi ..)okumaya calisiyorum, okurken iyice agirlasiyorum. Gercekten artik cok bunaldim, Allaha isyan da etmek istemiyorum ama sorunlarimi Allah rizasi icin bitirebilecek birisi var mi? Cok tesekkur ederim simdiden.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
4 sene önce
Sitemizde aradığınız yardımı bulmanız mümkün değil,bu tür konuların çok büyük bir sektör haline gelen ülkemizde kandırılan aldatılan ve dolandırılan pek çok insan var. İnsanların çaresizliklerinden kendisine çıkar temin eden pek çok şarlatan olduğu bilinirken sitemizde bu tür yardımlara izin verilmemektedir. Ancak ülkemizde bu tür sorunları olanlara sırf Allah rızası için yardım eden insanların olduğu da bilinmekle birlikte sayıları o kadar az ve seslerini duyurmaları o kadar imkansız ki,çevrenizden araştırmanızı ve bu işi Allah rızası için yapacak birisini bulmanızı tavsiye ederim.İnternet ortamında bulacağınız kişilerin güvenilirliğini garanti edemeyiz. Yıllardır bu sitelerde yönetici olarak sizin gibi pek çok kişiyle karşılaştım,Onlara ilk söylediğim şey şu oldu;hiç bir büyü hayat boyu sürmez ve her büyünün belli bir etki süresi vardır ki 3 hafta ile 3 ay arasında değişir ve etkisini kaybeder. Eğer olumsuz etkilerle mücadele etmek istiyorsanız öncelikle düşüncelerinizi temizlemekle işe başlayın. Hiç bir büyü Allahın kudretinden daha üstün değildir,bu düşünceye kendinizi şartlandırmaya başladığınız anda rahatlarsınız.Gerekirse bir psikologdan yardım almayı da ihmal etmeyin. Siz kendinizi negatif enerjilerin olduğuna inandırdığınız sürece çevrenize de negatif enerji yayarsınız ve insanlar bunu hissettiği için sizden uzaklaşırlar. Fiziksel hastalıklarınızın bir bölümü de bu negatif saplantı haline gelen düşüncelerinizden kaynaklanıyor.Her insanın genetiğine kodlanmış bazı hastalıklar vardır,zaman içerisinde ortaya çıkmaları ve vücudun zayıf bir zamanını yakaladıklarında kendilerini gösterirler. Hastalıklarınızla mücadele ederken moralinizi yüksek tutmalısınız ki hastalıkla savaşabilesiniz.
marianaseen
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 4
4 sene önce
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim Zeinarda hanim, dediklerinizin hepsine katiliyorum. Bugune kadar zorluklari hep sabirla atlatmaya calistim, ama insan olarak bazen daha zatif oldugum zamanlarim da oluyor, pozitif olmaya calismaya devam edecegim. Dediginiz gibi internette kendilerini uzman diye tanitan o kadar cok kimse var ki, ben bu konularda cok cekiniyorum, internet ortaminda reklam veren hic kimse ile kontagim olmadi ve olmayacakta. Ama dediginiz gibi isin ehli bu isi Allah rizasi icin yapan birini bulmak cok zor. Gerci o da Allah’tandir, Allah istese heralde bir yol cikarirdi. Sabirli olmaya devam edecegim. Tavsiyeleriniz icin tekrar cok tesekkur ederim.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)