Etkili bir dua lütfen

Bu konu gozdee tarafından 12 sene önce açıldı, 505 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
gozdee
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
12 sene önce

Merhaba arkadaşlar,
Ben foruma yeni üye oldum, bir çok kişi gibi yardıma ihtiyacım lütfen yardım edin. yaklaşık iki senedir, tanıdığım biri var. adını koyamadığımız bir ilişki var, çünkü bir gelip iki kaçıyordu ve hep beni soğuk olmakla suçluyordu. Ben de onun bir gelip iki gitmelerinden dolayı gerçek duygularımı belli edemiyordum. Ama ne zaman birine ihtiyaç duysak önce birbirimizi arıyoruz. ben bir süre önce parmağında bir yüzük gördüm, beklemediği bir anda tebrik ettim, yüzüğün hiçbir anlam ifade etmediğini söyleyip konuyu kapattı. 1-2 gün sonra büyük bir pişmanlıkla beni aradı, son zamanlarda çok hata yaptığından, o yüzüğü takmakla acele ettiğinden, annesinin benim gibi bir gelin istediğinden bahsetti. kızla ailelerin tanıştırdığını, yüzüğü de laf olmasın diye kızın ailesinin baskısıyla taktığını söyledi. Yapıcak bişeyim yoktu. yüzük olduğu süre yakınlık gösteremezdim. Arkadaş olarak kalıp görüşmeye devam ettik. En son ben duygusal bir dönemden geçiyordum ve beni teselli eden yine o oldu. Sonra duygusal anlamda bana yaklaştığını hissettim, bir annem bi de sen varsın şu dünyada dedi bi keresinde, artık yüzüğü de takmıyordu. bitti galiba, artık kendimi bırakabilir, ben de duygularımı açık edebilirim derken, bana bir ara o kızla evlenmek zorunda olduğunu söyledi. Ama ortada başına kalma gibi bir durum yok. Daha önce düğüne bir kaç gün kala evlilikten dönmüş ve düğün borçlarını ailesi ödemiş. bu yüzden şimdi istediğim kişiyle evlenemem, onların seçtiği kişiyle evlenmek zorundayım dedi. Sadık kalmicam belki ama evlenmek zorundayım dedi. Babasının sağının solunun belli olmadığından dengesiz bir tip olduğundan bahsetti, en çok da annesine zarar vermesinden korkuyor. Annesine karşı hassas olduğunu bildiğimden inanıyorum. Hala benimle görüşmek istiyor, benimse elim kolum bağlı. Onu ikna etmeye çalıştıkça, istemediği evliliğe doğru ittiğimi farkettim. Dua etmekten başka çarem yok, aradaki engeller kalksın istiyorum. Her şeye gücü yeten Allah’a yalvarıyorum uzun zamandır. Ama özellikle bu durum için edebileceğim dua var mı? İstemediği bir evlilik yapmasına seyirci kalmak istemiyorum. Kendince fedakarlık yapıyor, ama sadece kendisini yakmıyor ki.. Lütfen yardım edin. :crybr1:

Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce
Maaşallah Roman Yazmışsınız :) Dünyada Kaç Kişi Bu Tür Sorunlar Yaşıyor Bir Bilseniz. Ama Allah'dan Yardım İstemeniz Güzel Birşey. Forumumuzda Yeterince Dua Vardır. İstediğiniz Her Konuda Dua Bulabilirsiniz. Forumumuzdaki Dualara Göz Atınız İlkten. Bir Sürü Formül Ve Uygulama Vardır. Forum Kurallarınıda Gözden Geçirmenizi Rica Edeceğim. İyi Forumlar.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce
Allahtan sizin için hayırlısını isteyin kardeşim, sevdiğiniz insan sizin için belki hayırlı olmıyacak,Ancak Allah bilir.....
gerceksadakat
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 4
11 sene önce
Allah'ım akıl fikir ver ikimize de duası edebilirsin kardeşim.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)