Cok kararsızım yardım eder misiniz?

Bu konu Verda tarafından 11 sene önce açıldı, 552 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
Verda
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 44
11 sene önce

öncelikle gerçekten cok düşünüyorum ama gönlüm her iki karar arasında gidip geliyor eger bana fikirlerinizi sölerseniz belki göremediğim bazı şeyleri fark edip doğru olanı secebilirim birisini cok sevdim 8 yıl sonra ilk defa. kendisi cok buyuk bir aşk acısı yaşamıs zamanında ve tepkili aşka ben sabırla sevgimin ve ilgimin onu yumusatmasını bekledim 1 yıl boyunca savastım ama olmadı senden hoşlanamadıysam hoşlanamam dedi o zaman bida msj atma banaki seni unutayım dediğimdede izin vermior hep msj atıyor ben hayatıma gir o zaman dediğimdede tmm görüşmeyelim diip bi ay sonra tekrar msjlarına devam edior psikolojik olarak cöktüm artık ve sonra esmalara başldm ve vefk yaptırdım sorum şu vefkin etkilediği doğru sevmedi ama davranışları değişti sizce sevgim yüzünden vefkle yanımda tutmak doğrumu yoksa haksızlıkmı yapmaktayım..haksızlık der iseniz sirkeli suda bekletip denize atıcağım..uzun oldu k.bakmayın ama ihtiyacım vardı içimi dökmeye sizleri tanımasam bile..

Verda
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 44
11 sene önce
tesekkür ederim gönderdiğiniz linki okudum bana göre büyü değil o yüzden yaptırmıstım cok acı cektirdi bana istemediğini söledi ama unutmamada kasıtlı olarak hiç izin vermedi. sadece bir yıl ugrastım sonuna kadar esmalarıma devam etmekmi yoksa zaten Allah kaderime yazsaydı bunca çabama ragmen olurdu ama sadece bana acı cektirio diyip tüm yaptıgım şeleri bitirmekmi bu yol ayrımındayım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Sitemizde başka sitelerin linkini vermek yasaktır,devamı halinde üyeliğiniz kapatılır....
Eso
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 6
11 sene önce
kusura bakmayın bilmiyodum :(
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
[QUOTE=Verda;52167]öncelikle gerçekten cok düşünüyorum ama gönlüm her iki karar arasında gidip geliyor eger bana fikirlerinizi sölerseniz belki göremediğim bazı şeyleri fark edip doğru olanı secebilirim birisini cok sevdim 8 yıl sonra ilk defa. kendisi cok buyuk bir aşk acısı yaşamıs zamanında ve tepkili aşka ben sabırla sevgimin ve ilgimin onu yumusatmasını bekledim 1 yıl boyunca savastım ama olmadı senden hoşlanamadıysam hoşlanamam dedi o zaman bida msj atma banaki seni unutayım dediğimdede izin vermior hep msj atıyor ben hayatıma gir o zaman dediğimdede tmm görüşmeyelim diip bi ay sonra tekrar msjlarına devam edior psikolojik olarak cöktüm artık ve sonra esmalara başldm ve vefk yaptırdım sorum şu vefkin etkilediği doğru sevmedi ama davranışları değişti sizce sevgim yüzünden vefkle yanımda tutmak doğrumu yoksa haksızlıkmı yapmaktayım..haksızlık der iseniz sirkeli suda bekletip denize atıcağım..uzun oldu k.bakmayın ama ihtiyacım vardı içimi dökmeye sizleri tanımasam bile..[/QUOTE] Vefk ya da büyü ile bir insanın iradesini baskı altına almak dinimizce yasaktır.... Vefklerin asıl amacı sadece şifa olmalıyken amacından saptırılıp bu tür işler için de kullanılmaya başlamıştır... Şifa ve bereket ve korunma dışında yapılan bu tür vefklerbir başkasının iradesine hükmetmek anlamını taşır ve günahtır.... Bu beraberliğin pek sağlıklı bir ilişki olmadığı ortada,karşınızdaki kişinin tutarsız ve çelişkili tavırları bu kadar bariz bir şekilde ortadayken nasıl bağlandığını anlamıyorum... Herkes aşk acısı yaşayabilir ama asla bunun öcünü bir masumdan çıkarmayı düşünmez......tabii aklı başında ve sağlıklı düşünebilen insanlar için geçerlidir.... Büyülerle vefklerle ömür boyu yanında tutamazsın,ya profesyonel bir yardım alması için ikna etmelisin;ya da yollarınızı ayırmalısın..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)