yardımcı olur musunuz

Bu konu beyaznur tarafından 11 sene önce açıldı, 580 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
beyaznur
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 158
11 sene önce

merhabalar . bilgisi olan arkadaşlarım cevap verebilir misiniz ? eşimle ayrıldıktan sonra sıkıntılarım sebebiyle eşime ve bana yapılmış birçok büyü olduğunu öğrendim. ve bizi ayıranlar amaçlarına ne yazık ki ulaştı .ben kendi üzerimde olan büyüleri dualarla Allah’ımdan yardım dileyerek çözmeye çalışıyorum . fakat eşim yapılan büyülerden habersiz . birbirimizi sevdiğimiz halde ayrıldık çünkü bir türlü mutlu olamıyorduk. ben evliliğimi kurtarmak istiyorum ve onun üzerindeki büyüleri yok etmek için uzaktan büyü bozma duaları yeterli olur mu ? çünkü onunla hiç görüşmüyoruz . uzaktan büyü bozulur mu ? cok ağır ve kötü büyüler yapılmış ikimizi ayırmak için. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim . Allah ‘ım hepimize yardım etsin .

zahidbey
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 34
11 sene önce
son zamanlarda sosyolojik nedenlerden dolayı boşanmalar arttı. hacı ****ya gidipte büyü olmadığını söyleyende yok gibi. bu büyü mevzuu o kadar büyüdü ki,son noktayı koymak gerekir. büyü ilmi havas ilmi gb zor sahip olunan gizli ilimlerdir.vakıf olmak çok kolay değildir. gerçek bir büyü yapmak masraflı ve zaman gerektiren bir iştir.bu halledere sahip olan kişilerde çok azdır. misal kim kimin için 2 bin 3 bin harcayıp büyücü bulup büyü yaptıracak veya yaptığının karşılığında ne kazanacak. büyü konularına bakıpta aldanmamak gerekir. gerçek büyü kuran ayeti kullanarak okumak üflemek ile yapılmaz.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Zahid Beyin de haklı ve doğru açıklamaları doğrultusunda şunu söyleyebilirim,piyasada gerçekten sırf ticari nedenlerle danışanına büyü olduğunu söyleyen pek çok insan var,ancak asla aklınızdan çıkarmamanız gereken bir nokta varki,hangi büyü olursa olsun Allahın takdiri hepsinin üstündedir..... Çok mutlu bir evliliğiniz varsa nazar da değmiş olabilir,bunu da gözardı etmeyin...Eğer eşinizle görüşüyorsanız bu endişenizi kendisiyle paylaşın.... herşeye rağmen mutlaka vardır diyorsanız uzaktan büyü bozma dualarını okuyabilirsiniz tabii ki.... Forumda ilgili konuları inceleyin,kalbiniz size hangi duayı okumanız gerektiğini söyliyecektir... Ama öncesinde bir süre nazar dualarını okumanızı tavsiye ederim... Hiç bir büyü sonsuza kadar etki etmez,yanilenmediği sürece bir süre sonra etkisini kaybeder..... Ayrıca mutlaka büyü vardır diye kendinizi şartlamayın,düşünce gücünün ve inancın neler yapabileceğini hayal bile edemezsiniz.....
beyaznur
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 158
11 sene önce
çok haklısınız . bu tür işlerle uğraşanlara hiçbir zaman ehemmiyet vermedim . dolayısıyla da büyülerle ilgili hiçbir fikrim yoktu . fakat yaşadığım sıkıntılar ilginçti aramızdaki büyük sevgiye rağmen . bir arkadaşım vasıtasıyla gittim bana yıllardır söylerdi ama o tür insanlara güvenmediğimden ve inanmadığımdan gerek duymadım . ayrıldıktan sonra gittim . duyduğum şeyleri ben zaten biliyordum evliliğimde yıllardır süregelen şeylerdi . ama çok ince ayrıntılara kadar karşımdaki kişinin yaşadıklarımı anlatmasına bilmesine şaşırdım. yıllardır yapılan birçok büyünün olduğunu , ve yiyeceklerle sürekli yedirilip içirildiğini de söyledi ve hatta kimin yaptığını da .sonra dönüp geçmişe baktım yaşanan olaylara, birçok taş yerine oturdu . çok şaşkındım ve çok korktum inanmakla inanmamak arasında çeliştim . ama geçmişe ait tüm yaşananları eksiksiz söylemesi beni etkiledi . ve en çok etkilendiğim ve ona büyü konusunda inanmamı sağlayan şey sadece Allah rızası için yardım edeceğini söyleyip para almamasıydı . ve sonra dualar okudu . dediklerinize tamamiyle katılıyorum . herşey Allah tandır ve vardır bunda da bir hayır diyorum . nazar konusuna gelince inanın aklıma gelmemişti bu sevgili zeinarda siz yazana kadar . haklı olabilirsiniz çünkü gerçekten herkesin imrenerek baktığı ve çok göz önünde olan bir evliliğimiz vardı . ve sosyolojik sebeplerden dolayı biten bir evlilik değildi . her ikimizde hayata karşı tecrübeli , birbirine bağlı , değer yargıları olan ve evliliğe değer veren yapılara sahiptik . ve son olarak bu büyü olayı aile içi bir mevzuu olup maddi durumu gayet iyi olan hatta bırakın 2 bin 3 bini 20-30 bin hatta daha fazlasını bile verebilecek insanlar olup , bu evliliğin bitmesi için bu hayattaki amellerine yenik düşen insanlar maalesef . değerli bilgileriniz için sizlere teşekkür ederim . hakkınızı helal edin sevgili arkadaşım ve sevgili yönetici Zeinarda .
beyaznur
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 158
11 sene önce
Teşekkür ederim ya sabır . Allah seninde yardımcın olsun . 99 tesbihi yapıcam çok sağol . Allah'ım her şeyi görüyor biliyor . Nazar hiç aklıma gelmemişti ve tabi ki bende inanıyorum nazara . Sabrediyorum , dua okuyorum ve her şeyin hayırlısı diyorum . Seninde hakkında hayırlısı arkadaşım . Allah 'a emanet ol .
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)