dualarınıza ihtiyacım var

Bu konu veron61 tarafından 11 sene önce açıldı, 535 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
veron61
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 5
11 sene önce

arkadaşlar merhaba..ismim ***** .. aranıza yeni katıldım ve buna vesile olan sıkıntımı paylaşarak sizlerinde dualarını rica ediyorum.konu şu ki bu yaz yeni bir ilişkiye başladım ve çok kısa sürede işte evleneceğim insan bu dedim. onunla birlikte evlilik hayalleri kurduk çok hevesliydik herşey cok güzeldi. sonra bir anda ayrılık kararı aldı ve sebebide benim biraz fazla iyi olmam:) şöyleki haklı olduğum konuda bile karşımdakini üzmemek adına özür dileyebilen biriyim. bu tavırlarımın onu soğuttuğunu ve artık eskisi gibi hissedemediğini ve beni daha fazla üzmemek adına ayrılmak istediğini söyledi bende anlayışla karşılayarak kendisine teşekkür ettim ve ayrıldık. işte ne olduysa bundan sonra oldu bana. öyle bir acı yasadım öyle yarı yolda kaldımki daha büyük acılardan Allah’a sığınırım ama ben böyle bir acının varlığından bile haberdar değildim. Ama şöyleki beni çok değiştirdi bu acı farklı bir insan oldum. Ayrılık acısını alkolle gidermeye calışanlardan değilde Allah’a koşarak gidermeye başladım. Çünkü anladımki Allah bana bir şans verdi doğruyu seçmem için, bana bu acıyı yaşattıki anlayayım dua etme zamanının geldiğini. Şimdi acım iyice azaldı hamd olsun ama içimdeki dua etme isteği azalmadı bununda sebebinin şu olduğunu düşünüyorum: duamın kabul olacak yeniden bir araya geleceğiz sadece zamanı gelmedi. Her ne olursa olsun ben kaderime iman ediyorum ve sevdiğimi Allah’tan istiyorum ve bu konuda dualarınızı rica ediyorum. Adım ***** sevdiğimin adı Ayşegül. Dualarınızı eksik etmeyin gücü yeten bir Yasin okusun yetmeyen sadece dua etsin. Emin olun benimde dualrım sizinle Allah hepimize gönlündekini verir hepimizin dualrını kabul eder inşallah.

veron61
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 5
11 sene önce
ismim cıkmadı anlayamadım.. *****: b urak
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
Saskinlikla okudum böyle bir sebepten ayrilandami varmis Allah size hayirli yolu göstermis Ben size dua gönderirsem sizin daha hayirli biriyle olmaniz icindir Bunu bilin bu benim kendi görüsüm baska bir sey diyemem size ,her insanin aradigi insansiniz kendi degerinizi bilin hayirli aksamlar
veron61
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 5
11 sene önce
teşekkür ederim. evet bazen bende sizin gibi düşünüyorum ancak elimden gelmiyor unutamıyorum başka birini hayal edemiyorum şu anda hayatımda. atbiki hakkımda en hayırlısını Allah bilir ama dediğim gibi doğru insan oymuş gibi geliyor halen bana.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
tabii ki dualarımız sizinle veron,Durumunuzu bu kadar net değerlendirmeniz çok güzel....... Rabbim hakkınızda ne hayırlıysa onu nasibetsin.....Siz de hayırlısını isteyin,belki de o hanım sizin için hayırlı değildi ve gitti....Bunu da göz ardı etmeyin sakın.....mutlaka o dönsün diye de ısrarcı olmayın.... Olayın manevi boyutu haricinde naçizane dikkatinizi çekmek istediğim bir başka konu var,Anlattıklarınıza dayanarak söylüyorum, İnsan ilişkilerinde pasif karakterler genelde çok makbul sayılmaz; hele ki bir erkeğin herşeye evet demesi ya da haklı olduğu konuda bile sesini çıkaramaması ya da özür dilemesi pek de makbul bir davranış değildir.... Bu huyunuzu biraz törpülemeniz gerektiğini düşünüyorum....Özellikle de baskın bir karakter karşısında pasif kalırsanız böyle bir beraberliği sevgi kurtarmaz......Anladığım kadarıyla da ayrılığınızın nedeni bu olmuş..... Üzgünüm ama o hanımı bir kadın olarak anlıyabiliyorum......İnsanlara nazik davranmak başka şey,Haksızlığa uğradığında mücadele etmek, karşı çıkabilmek hayır diyebilmek başka şeydir.... Gelecekte ailesini çocuklarını koruyup kollamak zorunda olacak bir erkeğin biraz daha otoriter ve aktif bir kişilik olması gerekir.....
veron61
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 5
11 sene önce
teşekkür ederim zeinarda. zaten iç hesaplaşma yaptığımda hak veriyorum karşı tarafa dersimi aldım yani. benim pasifliğim sevgime yenik düşmemdi sadece. ve tabikide hakkımda hayırlı ise geri istiyorum.. sonuçta kaderimde yazılmamışsa bütün dünya bana dua etse olmaz biliyorum. ama inancımı kaybetmedim onun için dualarınızı rica ettim..
maxaljin
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
8 sene önce
“Allah’ım nerede ne kadar darda kulun var ise,sana yalvaran senden yardım isteyen,kurtuluşu sende arayan,içi yanan ve isteğine kavuşmak için kapına gelip göz yaşı döken,el açan tüm kullarının dualarını kabul et.Tanıdığım tanımadığım ne kadar kulun varsa senden ne istekleri var ise haklarında hayırlı olanı ancak sen bilirsin,haklarında hayırlı olacak dualarını kabul et.Benim duamı da katında kabul gören ve günahsız ağızla yapılan dua gibi kabul et Allah’ım…… Aminnnn.”
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23530 Kayıtlı Üye
  • 16557 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye fly78
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)