Melakelern cetveli

Bu konu tutrakan tarafından 11 sene önce açıldı, 439 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
11 sene önce

CEBRAİL günü- pazartesi,iklimi- soğuk,rutubetli,cetveli- 7×7 İlahi buyrukları taşıyan,güçlü,kahredici,yenici kuvvete sahiptir.Onun vasıtasıyla küfre sapan milletler Allah tarafından yok edilmiştir. İSRAFİL günü- perşembe,iklimi- sıcak,rutubetli,cetveli- 4×4 Ahiret günü 3 kez sur borusuna üflemekle hükümlüdür: 1-gökte ve yerde canlı ne varsa korku ve telaş içinde kalacak 2-gökte ve yerde ne varsa katılaşıp donacak 3-donup katılaşan yeniden canlanıp aya kalkacak. AZRAİL günü- cumartesi,iklimi- soğuk,rutubetli,cetveli- 3×3 Ruhları teslim alıp yok etmekle hükümlüdür,imanlı kişilerin ruhlarını acı çektirmeden Rabbine kavuşturur.Zalim ve zorbaları,kafirleri,böbülenlenenleri küçük düşürür. MİKAİL günü- çarşamba,cetveli- 8×8 Kulların yaşaması için rızk teymin eder,karınları doyurmakla hükümlüdür.Bir susam tanesi dahi onun izni olmadan kul elde edemez. AYLARIN SIFATI: OCAK sulu,ŞUBAT ateşli,MART havai,NİSAN topraklı,MAYIS sulu,HAZİRAN ateşli,TEMMUZ havai, AÐUSTOS topraksı,EYLÜL sulu,EKİM ateşli,KASIM havai,ARALIK topraksı. (su-Arapçası maiyye,ateş-arapçası nariye,hava- Arapçası havaiyye,toprak- Arapçası türabbiye) ALINTIDIR Saygılarımla.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
eline sağlık güzel bir bilgilendirme...
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
11 sene önce
Beğeninizi kazanmış olmasına çok memnun oldum ve ayrıca düzenlemiş olmanıza da minnettarım,emeğinize sağılık.Bu düzenleme,sıralama şeklini bir türlü beşeremediğim için,hep belli usulde bilgi aktarmak zorunda kalıyorum ve düzenlemiş olmanız beni mutlu etti,olması gerektiği gibi şu an,elleriniz dert görmesin.Çok teşekkür ederim.Saygılarımla.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
11 sene önce
Havas forumunda uygun isim bulup giriş yapamadığımdan,bu sayfada paylaşıcağım bulduğumu,günlerin yalnızca eşref saatlerini- 1.görüşe göre- pazartesi günün eşref saati sabah vaktidir,2.görüşe göre iki namaz arasıdır. salı günün eşref saati öğlen ve ikindi arasıdır,2.görüşe göre kuşluk vaktidir. çarşamba günü eşref saati kuşluk vaktidir,2.görüşe göre ikindi vaktidir. perşembe günün eşref saati ikindi vaktidir,2.görüşe göre zeval vaktidir. cuma günün eşref saati kuşluk vakti ile öğlen arasıdır,2.görüşe göre güneş batarken vaktidir. cumartesi eşref saati akşam vaktidir,2.görüşe göre güneş doğarken vaktidir. pazar günün eşref saati öğlen vaktidir,2.görüşe göre de öğlen vaktidir. Eşref saatleri bu iki görüşe dayanmaktaymış,doğrusunu Allah bilir denilmekte.ALINTIDIR.Günlerin yalnızca eşref saatlerini merak edenler için paylaştım.selametle
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)