Merhaba herkeze

Bu konu sertello tarafından 10 sene önce açıldı, 660 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
sertello
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce

öncelikle aranıza yeni katıldım başıma gelen birşeyi anlatmak istiyorum benim kardeşim yurtdısında evli onun evleneceği kişilerle tanışmaya gitmiştik yıllar önce gittiğimiz ailenin küçük kızın boynundaki muska tarzı şeyler dikkatimi çekmişti daha sonraki günlerde kızın zaman zaman hareketlerindeki değişiklikler dikkatimi çekti bazen boş boş sabit noktalara bakarken bazende hırçınlaşıyordu neyse bir gün kızın boş boş bir noktaya baktığını gördüğüm gün içimden ayetel kursi duasını okumaya başladım ve kızın birden üstüme atladı okuma okuma diye bağırıyordu sonradan öğrendikki kıza bazı şeyler musallat olmuş ****lara gitti sonradan ne oldu bilmiyorum lakin yanlız olay bununlada bitmedi kardeşim bunların evine damat oldu ve yurtdısına gidince bizimle hertürlü ilişkisini kesti acaba onadamı büyü yaptılar diye yıllardır düşünüp duruyorum..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
hoş geldiniz keyifli forumlar dileriz, kardeşinize neden bir şeyler yapmalarından kuşkulandığınızı anlamadım,belki arayacak zamanı yoktur,belki de ziyaretinize gelecek maddi durumu yoktur... Türkiyedeki çalışma hayatıyla yurt dışını sakın kıyaslamayın,üstelik de damat olarak yani evlenerek orada oturma hakkını elde etmiş birisinin hayatı hiç de kolay olmayabilir.... İyi ve olumlu şeyler düşünün ki olumlu olsun.... Eğer sağlığından kuşkuluysanız bir şekilde en azından başkalarından haber almaya çalışın....
sertello
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 1
10 sene önce
merhabalar kardeşimin durumundan şüphelenmemin nedeni şöyle oldu oraya gittikten sonraki ilk bir ay herşey iyiydi maddi olarakda bir sorun yaşamıyordu kişilik olarak değişti ve bizleri hayatından sildiğini kendi değilde karısı söyledi benim tanıdığım kardeşim her ne olursa olsun böyle yapacak birisi değil çünki ama genede herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
[QUOTE=sertello;113761]öncelikle aranıza yeni katıldım başıma gelen birşeyi anlatmak istiyorum benim kardeşim yurtdısında evli onun evleneceği kişilerle tanışmaya gitmiştik yıllar önce gittiğimiz ailenin küçük kızın boynundaki muska tarzı şeyler dikkatimi çekmişti daha sonraki günlerde kızın zaman zaman hareketlerindeki değişiklikler dikkatimi çekti bazen boş boş sabit noktalara bakarken bazende hırçınlaşıyordu neyse bir gün kızın boş boş bir noktaya baktığını gördüğüm gün içimden ayetel kursi duasını okumaya başladım ve kızın birden üstüme atladı okuma okuma diye bağırıyordu sonradan öğrendikki kıza bazı şeyler musallat olmuş ****lara gitti sonradan ne oldu bilmiyorum lakin yanlız olay bununlada bitmedi kardeşim bunların evine damat oldu ve yurtdısına gidince bizimle hertürlü ilişkisini kesti acaba onadamı büyü yaptılar diye yıllardır düşünüp duruyorum..[/QUOTE] Yillardir dusunup durdugunuz sorunu neden simdi yazma ihtiyaci duydunuz?????? Evin kizi ile kardesinizin davranisi arasinda ne benzerlik yaptinizda buyuden supheleniyorsunuz? Kizin boynundakiler muska ise neden Ayetelkursuden siddetleniyor, boynundakileri parcalamsi gerekiyor oncelikle??? Peki ailenin buyleri ile sizin buyuklerinizin iliskisini nasil aciklayabilirsiniz, aranizdaki olumsuzluklari nasil anlatabilirsiniz?? Bu sorduklarima cevap verirseniz bende size kardesinizin buyusu olup almadigini soylerim..
Safis
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 64
5 sene önce
Arkadaşlar ben yeni üyeyim hiç birşey yazmamın sebebi. Okuduğum konular ın tarihleri hep eski benmi acaba forumu bilemiyorum . Nasıl yeni yazılanları bulabilirim.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)