yasasigim iki olay

Bu konu Prensess tarafından 10 sene önce açıldı, 765 kere okundu ve 15 Cevap verildi.
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
10 sene önce

Selamun.aleykum herkese

arkadaslar size yasasigim iki olayi anlatacagim bu iki olay ayni zamanda gerceklesti.

1.gecen sene tatilldeydim pamuk kaleye gittik.cok kisa kesecem
ordaki Mezarlıklar i gordum ilk anlayamadim sonra gorumcem dedi.yaklasik 3binyil kadar var dedi.aman allahim dedim belkide pegamberimizin yada allahin varlığından haberleri bile yoktu dedim bir uzuldum ki anlatamam.belkide günah icinde boguldular dedim.ve daha neler gecti aklimdan.allaha bir dua ettim allahim sen su mezarda yatan kullarinin gunahlarini af eyle dedim egerki seni ve peygamberimizi bilselerdi eminimki bukadar gunah islemezlerdi dedim duami okudum ve gitmeye nasladim.sonra 15 dakkika belki daha fazla.bilemicem zaman gectikten sonra biri arkamdan seslendi bana yetismek istercesine.gibi ama arkami dnu baktigimda kimse yok idi.sonra eve gitigimizde namaz abtesti almistim elimi yuzumu durularken aynaya baktigimda kolumda el izi gordum tam 5parmak da kople kolumun uztundeydi.sanki biri saatlerce kolumu tutmus ve gunesten dolayi el izi kalmis gibi idi.halbuki kimse kolumdan tutmadi.ve bu iz 1 hafta kolumda kaldi.sonra yavas yavaş kayiboldu.

sizce bu nedir

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
[QUOTE=Prensess;113802]Selamun.aleykum herkese arkadaslar size yasasigim iki olayi anlatacagim bu iki olay ayni zamanda gerceklesti. 1.gecen sene tatilldeydim pamuk kaleye gittik.cok kisa kesecem ordaki Mezarlıklar i gordum ilk anlayamadim sonra gorumcem dedi.yaklasik 3binyil kadar var dedi.aman allahim dedim belkide pegamberimizin yada allahin varlığından haberleri bile yoktu dedim bir uzuldum ki anlatamam.belkide günah icinde boguldular dedim.ve daha neler gecti aklimdan.allaha bir dua ettim allahim sen su mezarda yatan kullarinin gunahlarini af eyle dedim egerki seni ve peygamberimizi bilselerdi eminimki bukadar gunah islemezlerdi dedim duami okudum ve gitmeye nasladim.sonra 15 dakkika belki daha fazla.bilemicem zaman gectikten sonra biri arkamdan seslendi bana yetismek istercesine.gibi ama arkami dnu baktigimda kimse yok idi.sonra eve gitigimizde namaz abtesti almistim elimi yuzumu durularken aynaya baktigimda kolumda el izi gordum tam 5parmak da kople kolumun uztundeydi.sanki biri saatlerce kolumu tutmus ve gunesten dolayi el izi kalmis gibi idi.halbuki kimse kolumdan tutmadi.ve bu iz 1 hafta kolumda kaldi.sonra yavas yavaş kayiboldu. sizce bu nedir[/QUOTE] Onların günahkar olabilecekleri fikrine nasıl kapıldın...O dönemde söylediğin bölgede çok tanrılı dinler hakimdi... Hazreti İsa'nın havarilerinden birisi olan Aziz Philippus'un Hierapolis'da öldürüldüğü bilinmektedir... Yani islamiyetten çok önceki bir zamana tarihlenen eski mezarlar....herneyse yaşadığın ilginç bir deneyim.... O mezarlarda da yaşayan bir ruh olabilir,belki daha çok dua etmeni istediğinden peşinden seslenmiş olabilir.... Mantıklı bir açıklama yapmak zor....Bu tür koınularla ilgilenen arkadaşların açıklamaları olacaktır mutlaka...
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
10 sene önce
Dedigin gibi islamdan once oldugu icin bu dusunceye vardim.senin yazdiklarini da bilmiyordum allah beni affetsin.inan kendimi kotu hissetim.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Ölenlerden birinin ruhu olabileceğine katılıyorum,başka bir açıklaması olamaz zaten ve teşekkürünü sunmak istemiştir ve kendince sunmuştur da zaten veya kolunuzu tutmakla-sizi durdurup,geri dönmenizi ve dua etmeyi devam etmenizi itemiştir -zira ziyaretçileri yoktur ki ve mezarlığın yanından geçerek onlara hitaben dua okuyanlar da yoktur belki...ve siz onlara hitaben okuyunca olayı tetiklemiştir belki,ne de olsa herkez duaya ihtiyaç duyar-günahlısı da,günahsızı da.Ben bu şekil yorumlardım,ama olayı yaşayan ben olsaydım ve kolumda o izi görüp te ne yapardım bilemiyorum...görülmeyen biri tarafından dokunulmaktan çok öflendiğimden soğukkanlılığımı koruyamazdım,çıldırırdım herhalde.
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
10 sene önce
Yok emin ol cildirmazdin cunki bende cildirmadim:) nedense allah tarafindan olsa gerek korku duymadim ama soke oldum aman allahim bu ne dedim sonra dusununce orasi aklima geldi.ah bilseydim ne demek istedigini elbette gitmezdim orda dururdum dua okurdum ama bilemedim ki.sonradan ilerleyince dolu mezarlik vardi bilseydim bukadar cok oldugunu bir yasin okurdum dedim boyle oldugunu bilenedim tabiki.birde bir baktim karsimdan ruslar yabancilar karsimdan geliyorlardi ciplak uzerlerinde bikini mayo vardi ve cok kizdim mezar yerinde boyle dolasmalarini turkiye nasil musade ediyor anlamiyordum.
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
10 sene önce
Biliyorum haklisin sana katiliyorum ama yinede bunu dogru bulmuyorum yabanci ulkeye gitigin zaman onlarin kurallarina ayak uydurman gerek ama bizim ulke bana ayak uyduracaksin demiyor ben sana uyayim diyor.neyse bunlar ayri konular saptirmayalim simdi. :)
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
10 sene önce
Sayin hurani cok merak ettim bu kanate nerden vardiniz yani benim asiri saf oldugumu ve ruhumun boyutsal varliklara acik oldugunu.bunu biraz daha acrsan sevinirim
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
Aciklama yapmak gerekirse soyle; hayatinizda yapmis oldugunuz hatalar ve dusdugunuz yailgilar , karsinizdaki insanlari kendiniz gibi gormeniz ve cok cabuk guven duymanizdan kaynaklaniyor tabiki buda buda sizin asiri saf oldugunuz icin oluyor. Sosyal cevrenizde karsidaki kisilere yardim ediyorsunuz ama sonunda acaibliklerle karsilasiyorsunuz gen bu sizin saf kalbli oldugunuzdan ortaya cikiyor ve diger bir ozelliginiz ise icinize cok yuksek derecede hissler giriyor olaylarin doguru olmadigini biliyorsunuz ama yinede olumsuz sonuc ortaya cikana kadar icine giriyorsunuz ve buda sizin safliginzdan kaynaklaniyor kendi hisslerinize inanip hareket etmektense dis etkenlere inaniyorsunuz ve keske diyorsunuz!! Kendinize sans veriniz ve kendinize guveniniz.
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
10 sene önce
bi kerede ben boyle olmustum yahudi bir arkadas vardi kanserdi gunleri sayiliydi ,ruyamda birisi o arkadasina 500 euro ver bu dunyada senin uzerindeki hakki 500 euro ona hakkini ode dedi.sabah uyandim hemen evine gittim arkadasima 500 euro verdim ama ruyamda gordugum icin verdigimi soylemedim diyemedim zaten hastaydi uzulmesini istemedim,istemedi almam dedi olmaz kendi ihtiyaclarini al bende senin daha cok ihtiyacin var lutfen kabul et dedim yalvardim almak istemedi zorla verdim,aradan 2 ay gectti Allahin rahmetine kavustu ,hemen yasin okudum gece ruhuna bagisladim ,gunahlarini kabul et cennetine sok Alllahim dedim o gece oyle korkunc ruya gordumki biri beni tirnaklariyla sirtimi yirtti ve bana uyari geldi uyandigimda sirttim hala aciyordu ve kirmiziydi,o gunden sonra onun ruhuna asla Kuran okumadim korktum ve o ruyayi niye gordugumu anladim. suclari Allah katinda ne oldugunu bilmiyorum ama Allah ile kulu arasinda bu suc cok buyuk olsa gerek ve bu dualarinda onlara gitmesi bir sekilde azab melekleri tarafindan engelleniyor taki azablari bitene kadar,
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Dinimizde ölenlerin bağışlanması için dua haktır, Allah-ü Teala Cebrail A.S vasıtası ile peygamber (s.a.v)efendimizden Bakiler kabristanına gidip oradakiler için mağfiret dilemesini istemiştir... Ölenler için bağışlanmalarını dilemek dileyenin de günahlarından eksiltir....Dinimiz bütün dinlerin peygamberlerine ve kitaplarına saygıyı emrettiğine göre o dinlerin mensuplarına da af ve mağfiret dilemek aykırı değildir.... Ulaşıp ulaşmayacağını sadece yaradan bilir...
paratonerr
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 62
10 sene önce
hurani dediğin tanıma uyan çok uyan insan var. çevrelerindeki uyarıları dinlemedikleri için yapacak bir şey yoktur bu konuda. sevdiklerimden de var böyle insanlar illa olumsuz sonucu görmeden vazgeçmiyorlar ama bu onların hayat sınavı.
caucasian
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 129
8 sene önce
Forumda dolasirken konu dikkatimi cekti. Buna benzer bir durum benimde basimdan gecti. Ruyamda (aslinda ne kadar ruya demek dogru olur bilemem cunku bilincim yerindeydi ve herseyi hissedebiliyordum) zifiri karanlik yuksek bir yerden sag kolumun ustune dustum ve sabah kalktigimda dustugum kolum mosmordu. Yani ranzadan dussen bu kadar morarmaz. :) Guzel ruyalar anlatilmaz demisti zeinarda o yuzden ruyanin ayrintilarina giremiyorum, ama her zaman kotuye yormamak lazim :roll: buarada yataktan dusmedigimi belirteyim :rofl[1]:
caucasian
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 129
8 sene önce
Uyandigimda morluk vardi ama aci hissetmedim. Bunu bir ilahiyatci profesor ilede paylastim. o cok mubarek oldugunu ve hatta ileride mutlaka onu bulmami soylemisti. Gordukleriminde seytani olabilme ihtimalide cok dusuk gibi geliyor bana :wacko[1]:
caucasian
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 129
8 sene önce
Ciciperi icime kurt dusurdun. Seytanin oyununa mi geldik yoksa ne.
caucasian
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 129
8 sene önce
Onu hic tvde gormedim malesef, ama cok ileri goruslu bir ilahiyatci oldugunu soyleyebilirim. :biggrin[1]: Zaten ondan baskada kimseye soylemedim. Bir ara niyetlendim, sen guzel ruya anlatilmaz diye uyarinca vazgectim. Simdide icime kurt dustu. Tereddutumun sebebi herseyi gormeme ragmen birseyin eksik olmasi. Ben yarin en iyisi forumda bir arastirayim bu konuyu. :thumbsup[1]:
Airborne
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 34
Yanıt Sayısı: 1001
8 sene önce
Dünyayi zahirdeki güzelligiyle görürseniz aldanmayin. Dünya kalpten sevilecek bir yer degil. Cünkü Dünya'da sadakat, vefa diye bir sey yoktur.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)