****lara giderken iki kere düşünün!

Bu konu Umut_64 tarafından 9 sene önce açıldı, 1617 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
Umut_64
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 28
Yanıt Sayısı: 899
9 sene önce

Merhaba forum kardeşlerim uzun süredir bazı sıkıntılardan ötürü aranızda yoktum toplu okumalara katılıyor ara ara girip okuduğumu belirtip çıkıyordum ama ibadetlerime dualarıma asla ara vermedim….Her neyse çok bunaldığım şu günlerde bir arkadaşım aldı beni ****ya götürdü… Asla ve kati surette muska, büyü, bağlama vs yaptırmak için gitmem zaten…Giderken içim içimi yedi zaten… Neyse gittim en azından dedim belirli bir dua tertibi verir okur rahatlarım belki dedim hani forumda bizim birbirimize tavsiye ettiklerimiz gibi…Gittik oturduk, adımı anne baba adımı aldı doğum tarihimi yazdı, başladı anlatmaya, anlattığı tek şey sende büyü var sende büyü var… Dedim ki bu kadar namaz kılıyorum Yasin’i eksik etmem, koruma okurum nasıl olur? Bir süre sonra bende onu denemeye karar verdim biri 5 sene biri 2.5 sene önce yapılmış 2 büyüden bahsetti ve bozdurmazsam her işimin ters gideceğini söyledi…Tamam dedim ne yapacağım? 400 lira ver bozayım büyüyü dedi..Hayatta vermem durumum da yok zaten hem nereden bileyim okuyup üflediği şeylerin bana ters etki etmeyeceğini? Sonra dedim ki (alacağım cevapları çok merak ediyordum) Allah varken biz neden uğraşıyoruz bunlarla dedim oturup O’ndan istesek ya dedim, sen hasta olunca doktora gitmez misin bu da onun gibi bir şey dedi…Bir yere kadar mantıklı her şeyin ilim sahibi başkasıdır hasta olursun doktora gidersin, ev yaptıracak olursun mimara vs vs vs ama anlamadığım şu; nedense her kim giderse gitsin onun üzerinde büyü vardır, bozdurmazsa felaket gelir şu olur bu olur…çıkışta sinirinizin bozulması da cabası…. Tekrar söylüyorum Allah şahit büyü yaptırmaya ya da herhangi bir sapkınlık için gitmedim sadece dua isteyecektim güçlü bir uygulama sure terkibi falan okuyayım da azıcık rahatlayayım diye ama yok ağzımın payını aldım… madem büyü var üstümde deki atıyorum 41 tane Yasin oku geçer de mesela…gibi şeyler duymayı ümit etmiştim ama hemen 400 lira ver bozayım moduna girdi…Sıkıntısı olupta ona gidenlerle konuştum hepsi dediklerini yaptık işlerimiz yoluna girdi diyor…ben ise öylesine gittiğim halde suçluluktan ölüyorum şimdi kapanıp Tövbe namazı kılıp Allah’a yakaracağım nasıl böyle bir hataya düştüm diye…Siz siz olun sakın ama sakın gitmeyin inanmayın böyle şeylere; Rabb’im istemedikten sonra size, bana kim bir şey yapabilir? Kimin gücü yetebilir? Her şeye “Ol!” diyen O’dur…. İlginç bir deneyim yaşadım ve ilk kez birebir böyle bir şey gördüm garip ve herkesin içine düştüğü bir durum uyarı ve bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum..Uzak durun böyle şeylerden, namazınızı kılın duanızı okuyun gerisi boş….

dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
9 sene önce
****lara gitmeyin demesi kolay gelse gitme... Ayaklı reklamlar adama yetiyor. Ben kendim için gitmedim şükürler olsun.. Ama isi iyi gitmeyen eşiyle arası bozuk vs. Olan insanlar la birebir gittim. Ama şun gördüm giden o kadar guduleniyor ve inanıyor ki .... Birden herşey düzelmeye başlıyor.... Ve **** bin reyting tavan yapıyor. Bir musallat durumu oldu birinin bu bir kız 15 yasında. Kiz resmen İbranice gibi şeyler konuşup.3 erkeğin zabdedemiyecegi bir güce geliyordu ki. 50 kg lık bir şey. Sonra **** bu işi çözdü. Bu para Ci pulcu ama bu işinde üstesinden gelince. Haliyle methediliyor.Ki olaylara birebir şahit oldum oldum. Rabbim insanlığı korusun. Bu yüzden de dünya döndükçe istersek te istemeden te gidiyoruz.
duaperisi
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 573
9 sene önce
İlim irfan sahibi zaten bu işi para ile yapmaz. Benim de üstümde kötü enerjiler vardı hayatımda herşey tepe taklak olmuştu. Tanıdık vasıtasıyla bir **** bulduk. Dualar verdi bana, üstümde taşımam için de dua verdi, suyunu içmem için de. Tek kuruş para da istemedi çıkmadı ağzından. Ama annem emeğinin karşılığı diye içinden geçeni verdi. Yoksa almıyor durumu olmayandan da talep etmiyor. Ama dediğin tarzda insanlar da çok her gidene sende büyü var diyen.
duaperisi
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 573
9 sene önce
Ya gerçek ilim irfan sahibini bılmak gerek onda çok zor. Ya da kendimiz ibadetimizi tam yapıp dualarımızı okuyacağız. Ben bu siteden çok şey öğrendim.
duaperisi
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 573
9 sene önce
İyi ki en başta istemiş parayı:) dua yazıp faturayı da verebilirdi :) bi tecrübe olmuş. Umarım iyisindir şimdi buradaki dualara yönel bence.
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
9 sene önce
Ya bu ****lar her gittiğimde beni evden kovuyorlar. Gözlerini belertip belertip çık git burdan diye bağırıyorlar. :biggrin[1]: Noldunuz ****m diyincede var güçleri ile bağırıyorlar bir daha buraya gelme diye. Bende bir türlü bunu anlayamıyorum :rofl[1]:
biricik
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 526
9 sene önce
Umut merhaba, bu gun yakin bir arkadasimin israri uzerine bir falciya gittik, aslinda varliklarla bakiyor kahve bahane. Bundan 2-3 yil once olsa can atardim baktirmaya ancak uzun zamandir baktirmiyorum zaten fal. Bu kadin ani ve iletisim halinde oldugun insanlarin dusuncelerini iyi biliyor ve yakin gelecegi. Ben bu gun kendimle gurur duydum, kahvemi ictim ama baktirmadim�� arkadasim baktirdi. Ancak bir sey dikkatimi cekti orada oturdugum sure icinde muthis basim agridi ve hala da agriyor aslinda. Sanirim orada oldugum sure boyunca onunla etkilesim halinde olan varliklar aurami zorladilar. Baktirsaydim eminim ki gecmisimle ilgili bazi noktalari, hayatimdaki su an var olan bir kac kisinin ismini yada ismindeki harfleri ve takin gelecekten bir kac sey soyleyecek ve ben de wow nasil bildi yine muthisti diyecektim. Yakin gelecegi bilmesi ile ilgili yazdiklarim yanlis anlasilmasin, ben falcilarin bu yakin gelecekle ilgili bilmelerini suna bagliyorum, aslinda baslayan ama bizim bilmedigimiz fakat etkilesim halinde oldugumuz insanlarin dusuncelerinde olan veya o insanlarib eylem asamasina gectigi ve bizim bu konuya dair bilgimiz olmayan konulari, bizim enerji alanimiz ve beynimiz uzerinden okuyabilmeleri. Yoksa gaybi Allah'dan baskasi asla bilemez.
amethyst
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 17
9 sene önce
arkadaslar merhaba uzun zamandir giremedim özledim sizleri.konuyu görünce hemen sormak istedigim seyler var. mesela bir ****ya gidiyorsunuz **** kalp gözü acik birisi ise yani halis ****lardan bahis söz konusu o ****lar sizin yaptigniz hatalari günahlari görüyor mu ? üzerinizde büyü yada musallat oldugnu görüyor mu? anne adi ve kisinin adi neden celb ediliyor? mesela bir insanin üzerinde büyü yada musallat var o kisinin aurasi hangi renk oluyor ? hürmetler dostlar tesekkürler
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)