Yay burcunda (yeni ay)~ALINTI

Bu konu uballack tarafından 8 sene önce açıldı, 579 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
uballack
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 256
8 sene önce

19 derece Yay burcunda bir yeni ay girmekte hayatımıza. 19 dereceler kadersel derecelerdir, bunun Yeni aya denk gelmesi ise hepimiz için büyük bir şans. Geleceğe adım atmak için uzanan bir el gibi düşünebilirsiniz. Önünüze bu 15 gün disiplinli çalıştığınız kadar çok iş çıkacaktır, bu da size para olarak geri dönecektir. Ne kadar iş, o kadar aş. Bu yeni dönemde hayatımıza girenler, bize ışık ve yol olacaklardır. Tanıştığınız her insanın geleceğe atacağınız adımlarda size rehber olacağını unutmayın. İyi veya kötü mesajları algılamaya çalışın. Rüya yoluyla çok fazla mesaj gelecektir, iki boyutun bir olduğu güzel bir döneme girmiş bulunmaktayız.
Dünyanın üzerinde şans yükseliyor. Bu şansa ulaşmanız için elinizi uzatmanız gerekmekte. Uzun bir testten geçtik. 9 aylık uzun bir dönemdi. Sabır gerektiren dolunaylar, tutulmalar, zorlu açılar yaşadık. Burç, burç ayrılmaktan, tek öz burçta kavuşmaya kadar geldik. Yarın akşam itibariyle, bu yeni ayın enerjisiyle bu uzun ve yorucu süreci geride bırakıyoruz. Umuyorum ki, bu dönemi isyandan çok düzelme amacıyla yaşamışızdır. Karanlığın karanlıkta, aydınlığın ise aydınlıkta kalacağı geçişlerin kapanacağı bir döneme giriyoruz. Kabuslarımız, güzel rüyalara, baş ağrılarımız büyük açılımlara dönüşüyor.
İş görüşmeleri ve toplantılar için güzel bir dönem. Ancak her zaman dediğim gibi sevdiğiniz işi yapmalısınız. Eğer iş değişikliği istiyorsanız, işinizden mutlu değilseniz ve hayatımda hiçbir şey değişmiyor diyorsanız bu cesaret sizinle olacaktır. Siz iş sahibine değil, iş sahibi size muhtaç olduğunu lütfen algılayın. Size yıllardır empoze edilen işçi, muhtaçtır kafa yapısından çıkmalısınız. Bu Yeni ay artık hayatınızda değişiklik yapmak için bulunmaz hint kumaşı. Dediğim gibi gezegenlerin 19 derecesi kaderseldir. Güneş ve Ayın 19 derecede kavuşması ise ilahi bir dokunuştur. Bunu hissetmeniz için kendiniz olmanız gereklidir.
Aşk için ise hayallerinizdeki kişiyi, kafanızda sabitlediğiniz, geleceğe ektiğiniz insanı bulmanız için nokta atışı bir yeni ay. Büyük aşklar başlayabilir bu dönemde. Bu aşka kendini kaptırabilirsiniz. Rüyalarınızdaki o insana kavuşmak için, dualarınızdaki yolunuza yoldaş olacak insanı bulabilmeniz için, dileklerinizdeki kişiyi, kafanızda yarattığını o aşkı ulaşmak için uzatmanız gereken bir el var. Açılamadığınız insanlara açılmak için güzel bir dönem. Özellikle bu dönem hiçbir şeye bağımlı kalmayın, fanatiği olmayın. İçkiye ve zehirlenmelere dikkat edelim. Uykusuzluk malesef bu yeni ayında sorunlarından. Sindirim ve sinir sistemine de dikkat etmeye devam etmemiz gerekiyor. Kollar, eller hassas olur. Dışarıda eldiven takmayı unutmayın.
Ani bitişler zamanı olduğu gibi ani başlangıçlar zamanı. Eğer hayalleriniz gerçekçi değilse hayal kırıklığı da yaşayabileceğinizi söylemeden geçemeyeceğim. Kendinizi mi bulmak istiyorsunuz? Yolunuzu mu kaybettiniz? Şimdi geri kendi yolunuza girme zamanı. Kendinizi bulmaktan ve görmekten korkmayın. En çok kendinden, asıl benliğinden korkuyorsun. Çünkü asıl sen, şu an olduğun korkak kişiyi kabul etmeyeceğini biliyorsun. Kendinden korkma. Düşüncelerinizin, yaşamınızın,sorunlarınızın, korkunuzun, öfkenizin, kaygılarınızın çoğu size ait değil. Sizi yenmelerine izin vermeyin. Her sabah aynaya baktığınız kişinin çok ötesinde bir varlık olduğunuzu bilmelisiniz.
Yay yeni ayı demek, 19 derece demek Şans yeni ayı demektir. Bu şansı en iyi şekilde değerlendirebilmemiz için neler mümkün? Yabancılarla iş yapmak, yabancı ülkelere seyahat etmek, eğitim almak, eğitime ve bilgiye yönelmek için için güzel bir dönem. Kişisel rehberlik almak için, aydınlanmak ve kendi farkındalığınıza varmak için, ruhsal dönüşümüzü tamamlamak ve zihnininizin en derinlerine inmek için çok iyi bir dönem. Kendinize zaman ayırın.
9 ay önce bir yolculuğa çıkartıldık, sırtımızda büyük yüklerle, bir yola çıkartıldık yanımızda rehberlerle, bir yanımızdan karanlık çekti kendi yoluna, aydınlık ise sadece seslendi en güzel sesiyle. GEL. Gel ve dinle. Kimimiz dinledi ve yolunu buldu, kimimiz kolaya kaçtı karanlığı seçti. Karanlığı seçenler şu an mutlu sanıyorlar sadece, sabredenler ise huzursuz bir 9 ay geçirdiğini düşünüyor. Ancak sabredenlerin, adaletin yanında olanların özellikle vicdanlı olanların zamanı koşar adım gelmekte. İnancınızı kaybetmeyin. 9 ay önce bir söz vermiştim, bu yolu beraber yürüyeceğiz diye, hiç vazgeçmedim ne kendimden ne vicdanımdan, ne de aydınlığın, ışığın insanlarından. Siz özel insanlardan. Zafer bizimle olduğunda o ışığın içimizi aydınlatmasına tanık olduğumuzda bu günlerde çektiğimiz bütün dertlerin bir nedeni olduğunu anlayacağız.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Harika bir yorum......hele yay burcunda doğanlar için de aynı yorumlar geçerliyse ben çok sevdim bu yeni ayı.....:thumbsup[1]::biggrin[1]:
uballack
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 256
8 sene önce
Umut dolu degil mi abla en iyisini rabbim bilir en güzele emanetiz herzaman
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23590 Kayıtlı Üye
  • 16573 Konu
  • 143825 Cevap
  • Son Üye Melek Neslihan
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)