İsmi Azam Dört Ayet

Bu konu camuro tarafından 9 sene önce açıldı, 860 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
9 sene önce

لا إله إلا أنت سبحانك إني كنت من الظالمين“Lâ ilahe illâ ente, sübhâneke innî küntü minez-zâlimîn”(Enbiya suresi 87.ayet) Vallahü gâlibün ala emrihi (Ve Allah, emrinde gâlip olandır)yusuf suresi 21.ayetوالله غالب على أمره Ya Hayyu Ya kayyum Yâ ilâhena ve ilâhe külli şey’in ilâhen vâhiden lâ ilâhe illâ ente (İmam Gazali’nin zikridir) يا حى يا قيوم يا إلهنا وإله كل شئ إلها واحدا لا إله إلا أنت يا ذا الجلال والإكرامya zel celâli vel ikram 1-Rüyada merak ettiğin şeyi görmek için her biri besmele çekerek 41 defaen son “ya zel celâli vel ikram” kısmı 10 defa okunur 2-Pazar günü sabahı başlayıp iki bin aded bu zikri tüm niyetler ve maneviyat güç için çekin Allah’ın izni ile olacaktır 3-Günlük her birini namazdan sonra veya sabah akşam 33 defa çekilir. “ya zel celâli vel ikram” kısmı (İmam Gazali’nin zikri) 100 defa çekilir Bu zikirler ay tutulması zamanında okunur. kaynak:Ismail bin Hacı Abdul Mecid (Evliya) Kırmızı Şal Zikri Düşmandan korunmak gizlenmek ve galib gelmek için sabah ve akşam güçlü koruma 1. Fatiha suresi 1defa 2. “Lâ ilahe illâ ente, sübhâneke innî küntü minez-zâlimîn”10 defa 3. “Vallahü gâlibün ala emrihi ” (yusuf suresi 21.ayet) 33 defa 4. Vaadallâhul munâfikîne vel munâfikâti vel kuffâre nâre cehenneme وَعَدَ الله الْمُنَافِقِينَ وَالْمُنَافِقَاتِ وَالْكُفَّارَ نَارَ جَهَنَّمَ (Tebve suresi 68.ayet) 33 defa 5. Ya Hayyu Ya kayyum Yâ ilâhena ve ilâhe külli şey’in ilâhen vâhiden lâ ilâhe illâ ente (İmam Gazali’nin zikri) 33 defa يا حى يا قيوم يا إلهنا وإله كل شئ إلها واحدا لا إله إلا أنت 6. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru).9 defaلاَّ تُدْرِكُهُ الأَبْصَارُ وَهُوَ يُدْرِكُ الأَبْصَارَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ

ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
9 sene önce
paylaşımların çok güzel kardeşim...eline sağlık Allah razı olsun...
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
yuzlerce ismi azam var,cogunda dualarin kabul olmasini saglayan bir esma oldugu soyleniyo,demekki bildigimiz bir esma ama hangisi?
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
diger rivayette ise eger o esma dualarin icine saklanmasaydi,herkes o esma ile dua eder diger dualari etmezdi deniliyor:wacko[1]:
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
diger rivayette ise Allahu Tealanin ol dedigi olur,isterse bin kere onbinkere dua etsin kabul etmezse etmez deniliyor:wacko[1]:
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
birbir teslerini curuten yokeden yuzlerce hadis ve rivayet,burdada buyuk balik kucuk baligi yutar sozu aklima geliyo,buyuk baligin guclu olmasi icin yuzlerce binlerce kucuk balik ile beslenmesi gerekli,demekki kucukte olsa ettigimiz her duada gucleniyoruz,kendim soru sorup kendim cevap verme kapasitem var:rofl[1]::rofl[1]::rofl[1]:yoneticimizi yormaya gerek yok:biggrin[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23596 Kayıtlı Üye
  • 16573 Konu
  • 143825 Cevap
  • Son Üye muoinecaise379
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)