Mübareklere Dua

Bu konu zero2999 tarafından 11 sene önce açıldı, 503 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
zero2999
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 0
11 sene önce

Bu yazacağım dua usulü ile Allah’dan tam bir teslimiyet ve hayır üzerine yardım dilenin.

1 Nas 1 Felak 1 Ayetel kürsi 3 ihlas 1 fatiha okunur ve tam bir teslimiyet içinde şu sözler kalpten dile bağlanan bir nota gibi yürekten bir haykırışla söylenir:

Ya rabbi sen okuduğum 3 ihlas 1 fatiha yı Evliyaların en yücesi en büyüğü katında en değerlisi be tümünün generali olan ABDUL KADİR GEYLANİ HZ ruhu şerif-i makamına hediyemi kabul eyle.

Abdul kadir geylani hz yetiş abdul kadir geylani hz yetiş abdul kadir geylani hz yetiş

Denilerek Mübareklerin mübareği yüce zat ın geldiğine ve o an senin yardımın için orada hazır beklediğine inanılarak derdini anlat ve Allah rızası için Hz MUhammed Musatafa s.a.v. Ve Hz Ali r.a. Nın yüzü suyu hürmeti için Allahın izni ile sana yardım etmesini dile. Bu duanın şerif ve ehemmiyetini anlamak ve buna göre okumak için bu yüce zat ın hayatını okumanızı mucize ve kerametlerini anlamanızı tavsiye ederim.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
https://www.lahutiye.com/istek-ve-hacet-dualari/9609-gavs-i-azamdan-geylani-hzden-yardim-istemek.html Geylani hazretlerine seslensek de dileğimizi yüce mevladan isteriz..... onun yanımızda olduğunu hissederek sadece yaradan dua ederiz...... bu uygulama büyük incelik gerektiren bir uygulamadır,dikkatli olunması gerekir.....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23592 Kayıtlı Üye
  • 16573 Konu
  • 143825 Cevap
  • Son Üye Ceylanim
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)