Şizofreni yaptılar çaresizim..

Bu konu budha tarafından 11 sene önce açıldı, 457 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
budha
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 26
11 sene önce

Eşimle üç seneye yakındır ayrı yaşıyoruz boşanma davasınıda yeni açtı haksız yere koruma kararı çıkardı rapor aldı bana sayısız iftiralarda bulundu maaşımın yarısını alıyor ben çocuklarımı görmek istediğimde bana göstermiyor icra yoluylada alınca her görmek istediğimde benden ayrıca para isteniyor.Dava dilekcesini görüncede şok geçirdim maddi manevi tazminattan tutunda bir sürü şey çocukları kendi göstermiyor ben istemiyormuşum gibi söylüyor .Adını bile söyleyemeceğim midemin kaldırmadığı iftralar atıyor oğlumada rapor almış piskolojisini bozdum diye ben 3 seneye yakındır çocuklarımı göremiyorum arkadaşlar gittiğinde çocuk 2.5 yaşındaydı şimdi 5 yaşında anlatılacak çok çok şey var kelimeler yetmez yaşadıklarımı herkese durumumu anlatmam ayrıntılı yaşadıklarımı ve her defasında derimki anlattığım kişilerde olsa ben hatalıysam suçum varsa Allah beni kahretsin kendimi Allaha havale ediyorum derim eğer onlar haksızsa aynı şekilde söylerim Arkadaşlarım büyüklerim küçüklerim Yardım edin kaynanam ,kayın pederim ,kardeşi ve bunların başı eşime yaptıklarından dolayı intikam almak istiyorum onların azap içinde başlarına gelmedik kalmasın bedenen yaşıyor gibi görünüyorum sadece bu zulme uğratan bu kişileri Allaha havale ediyorum dua edin ne olur bana ne yapabilirim hangi duayı okuyayım..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Allah yardımcınız olsun Budha.... Forumumuzda çok eski bir üye olduğunuzu benzer şikayetlerinizi o zaman da yazdığınızı gördüm,geçen süre içerisinde bir iyileşme olmaması hayatınızın sonuna kadar böyle devam edeceği anlamına gelmez... Sakin ve güçlü olmalısınız....Bu olaylar pek çoğumuzun hayatında var, bu da bizim sınavımız deyip tevekkül ediyor;yaradana sığınıyoruz..... Siz zaten bunları yapıyorsunuz,aslında öyle bir insandan kurtulduğunuz için hergün şükretmeniz gerekir ama arada çocukların olması insanın elini kolunu bağlıyor tabii ki...... aslında eişinizin ahlaka aykırı hayatı olduğunu ispatlayabilirseniz çocukların velayetini alırsınız......Çocuklarınızı yasal olarak görme hakkınızı sonuna kadar kullanın,buna engel olamaz....... Sakın beddua etmeyin,Allahın adaletine güvenin ve ona sığının.... Gerekirse tıbbi yardım alın,antidepresan kullanın....Forumumuzda ihtiyacınız olan her tüt dua var,onları inceleyin.....Hangisini kalbinizin derinliklerinde hissederseniz onu okuyun..... Zira herkesi etkileyen bir sure,bir ayet,esma ya da dua vardır..... İnsan onu okurken büyük bir huzur ve huşu duyar.....böyle bir duayı bulduğunuzda ne için olduğuna bakmadan niyetlenip okuyun..... Ama ne okursanız okuyun,mutlaka hayırlısını isteyin... ve şu duayı dilinizden hiç düşürmeyin <>
budha
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 26
11 sene önce
Amin zeinarda kendime laf geçirmiyorum çok yaralı çok üzgün ve içim kin dolu atamıyorum bu haksızlıkları elbet Allah.c.c görüyor dediğim gibi herkesin duasına ihtiyacım var Allah razı olsun ..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23577 Kayıtlı Üye
  • 16568 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye DennisLeath
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)