sevdiğini geri getirmek için

Bu konu ZeynepLal tarafından 11 sene önce açıldı, 429 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
ZeynepLal
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 12
11 sene önce

Merhaba arkadaşlar.

başlıktan da anlayacağınız gibi, sevgilimle ayrıldık ve bana dönmesini istiyorum. bana göre hiçbir şey yokken ayrıldık, ben seni senin beni sevdiğin kadar sevmiyorum deyip 2 yıllık ilişkiyi bitirdi. kafamda her gün neden bitti sorusu var, gösterdiği ayrılık sebebine inanmıyorum çünkü. 2 aydır ayrıyız, ilk ay çok kötü günler geçirdim, derslerime çalışamadım, ağlamaktan nefesim kesiliyordu, hiçbir şey yiyemiyordum. şimdi biraz daha iyiyim, günlük işlerimi yapar hale gelip, derslerime yoğunlaşabildim. ama bir şekilde geri dönsün, eski günlerimizdeki gibi olalım istiyorum. namaz kılmaya başladım, bolca dua ediyorum. cuma günleri çevirgel okuyorum. bazen umutsuzluğa düşüyorum, Allah ım sen bana sabır ver deyip, dualarıma devam ediyorum. başka hangi duaları tavsiye edersiniz? yapıp sonuç alanlar yazarsa, çok mutlu olurum, gerçekten moral bulmaya çok ihtiyacım var. cevap yazanlara arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

evildead
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 89
11 sene önce
birşeyler vesile olmuş ve namaza başlamışsın, ne kadar güzel birşey şükretmelisin... Abdest, Namaza Namaz Dua'ya Dua'da yaradana yakınlaşmaya bir aracıdır, kalbini karartmadan devam etmelisin... sonucta bizi bol ikramı olan yaradanın vardır bunda da bir hikmeti diyip ibadetlerine devam etmelisin... bunun dışında forumda bolca dualar mevcuttur. hemen hepsini yapmaya çalışma. sana tavsiyelim Ya Vedud Esmasını cekebilirsin. bunun dışında Yasin ve Fetih sürelerini okuyabilirsin. sakin içini karartma rabbim duaları hakkıyla işiten ve Kabul edendir neden Kabul olmuyor diye bir yanılgıya da düşme... Her zaman hayırlısını iste. maalesef hayat bu şekilde sen birşeyler istersin. cokta zor olmamalı dersin ama birşeyler bir yerde kopar ve gider. Ani bir ayrılık duvara atılmış yumruk gibidir. İlk başlarda acısını hissetmezsin. Ertesi gün parmaklarının bittiği yerden başlayıp beynine ulaşan bir sancıyla uyanırsın. Parmak uçlarını hissetmekte zorlanırsın. Hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünürsün. Özürlü gibi hissedersin kendini, engellenmişsindir hayattan. Eski neşen kalmamıştır, diğer insanlar gibi değilsindir artık, yürüyüşün, bakışın, sözlerin, hayallerin, kısacası dünyan değişmiştir. Kimseyle paylaşmak istemezsin acını. İçinde bir yerde sıkıştırıp unutmaya çalışırsın. Oysa gözlerine bakan dostların bakışlarındaki değişiklikten anlar birşeylerin ters gittiğini. Birşeyler ters gitmiştir, duvara toslamışsındır. Zamana teslim etmişsindir yaralarını. Kalbindeki çentiklere bir yenisini eklemişsindir. Silinip gider her şey dünya yüzeyinden, insanlarla birlikte aşklar da gömülür mezarlıklara. Yeni bir acıya hazırlıklı uyanır her sabah insanlar farkında olmadan ve eski acıyı unutmaya programlıdır zihin, tıpkı bir karalama kağıdı gibi... O yüzden seni yaradana ve sonsuz nimetlerle seni mükafatlandıran rabbine tevekkül et. o olmazsa bir başkası elbette olacaktır. selam ve dua ile kal.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
masallah namazlarinizi allahim Kabul etsin cevirgel okurken önce koruma yapin kendinize koruma dualari bölümde var cünki yapmadan okrsaniz onun sizi ne Kadar cok düsünüp sevmesini istiyorsaniz sizde o duruma düsersiniz bir de tövbe namazi kilin yani sira zira bir insanin evli olmadan ireádesini zorluyorsunuz Allahin hosuna gitmez o yüzden tövbe ve sükür namazlari devamli kilinki Allah size hayirlisini versin ve size yardim elini uzatsin bolca kilin Allah Kabul esin insallah
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
konu üyelerin yardim isteklerine tasinmistir
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)