Lütfen yardım.ben böyle biri değildim !!!

Bu konu oguzhan17 tarafından 11 sene önce açıldı, 572 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
oguzhan17
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 5
11 sene önce

selam arkadaşlar.öncelikle forumu takip ediyordum.kayıt olmak bugüne kısmetmiş.sorunuma lütfen yardım ediniz arkadaşlar.

önceden sosyal ilişkileri çok kuvvetli olan.çok sevilen biriydim ve yüzümde hep bir gülümseme neredeyse bütün insanlar tarafından sevilen biriydim.bir hata yapsam birinin kalbini kırsam hemen Allahımdan özür diler affetmesi için dua ederdim.ancak ne oldu bilmiyorum.bu anlattığım 2 yıl önceki ben.

şimdiki ben ise

-öncelikle yalnızım.hiç arkadaşım yok.genellikle evdeyim.aahh nerde o eski arkadaşlarım.

-ve kafamda devamlı düşünceler mevcut bunun şeytan olduğuunu düşünüyorum. devamlı birini gördüğümde onun hakkında kötü düşüncüler oluşuyor kafamda ben olmasamda.insanlardan uzak duruyorum sevmiyorum.halbuki ben önceden dost canlısıydım.

-devamlı bir mutsuzluk
-uykusuzluk, yada çok uyku
-aşırı halsizlik, hiçbirsey yapmama isteği, hiçbirşeye kafa yormama
-kendimi tutamadan aşırı sinirlenme bazen anne ve babama bile oluyor.
-ve dışarı çıkamıyorum.çıkmama sebebimde birinin her an beni izliyormuş hissi var.yani ne bilim çöp dökmeye çıksam bile izleniyormuşum gibi.sanki biri beni kınıyormuş gibi garip düşünceler dönüyor.

evet arkadaşlar kısacası önceki ben dost canlısı iyi arkadaşları olan ve hayatın her anını mutlu yaşayan aranan insandım diyelim ve dinime bağlıydım.bazen geceleri ağlardım hatta.

şimdi ise günahlara yönelme var.aklımdan dur yapma diyorum.sonra ammaan boşver yap diyorum.dediğim gibi birini görsem kötü düşünceler geliyor aklıma ve.beynim hiç boş değil hiç.devamlı konuşma hali gibi düşünceler söylentiler geliyor aklıma.

ben noldum nasıl bu hale geldim.

dinden uzaklaştığımda bu oldu.

önceden sınıfımda sevilen biriydim. ve şimdi mezun olduğumda tek başıma mezun oldum.kimse arayıp sormadı.sınıfta derse odaklanamıyordum.devamlı gergin ve karamsarım.hatta bi arkadaşım bana demişti.önceden her sabah güleryüzlü girer sınıfta şakalar yapar güldürürdün.şimdi bay karamsar oldun noldu sana diye. Allahıma ne zaman yakınlaşmak istesem dahada günaha batıyorum. kendimi teravih namazına gitmeye bu durumu aşmaya çalıştım. ama en fazla 3 gün sürdü. ve en önemlisi aşırı duygusal olan ben. artık duygu yoksunluğu var.tepki veremiyorum.


nolur yardım edin arkadaşlar.elimden tutun. eski hayatımı istiyorum. uyandığımda bir berbat gün dahaa demek yerine.eskisi gibi her güne mutlu başlamak istiyorum.

özür diliyorum uzun yazı oldu ama. vesveselerden kurtulamıyorum.yardım edin

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Allah yardımcınız olsun,geçmiş olsun..... Anladığım kadarıyla ibadet de edemiyorsunuz,yani dua okuyamıyacak durumdasınız..... Eğer çevrenizde sizin için bir şeyler yapabilecek birisi varsa vereceğim linkteki uygulamayı yapın... link bu https://www.lahutiye.com/lahutiye-buyu-bozma-dualari/12214-buyu-sihir-her-tur-negatif-enerjiden-arindiran-uygulama.html Ancak profesyınel bir destek de almanızda yarar var..bir psikoloğa gitmelisiniz..
oguzhan17
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 5
11 sene önce
teşekkürler zeinarda.öncelikle hiçbirşey yapma isteği yok.yani zamanım çok ama tövbe bunu derken bile üzülüyorum.içimden duaa okumak gelmiyor.bunun büyü olabileceğini düşünüyorum. vesveselerden bıktım artık.
oguzhan17
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 5
11 sene önce
peki bu dediklerin yapılsa. eski halime dönebilirmiyim acaba.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
inanarak yaparsan tabii dönersin....önce beyninde düzelmeyi istemelisin....
Sebo_bebek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 6
11 sene önce
Linki görebilir miyim?
Sebo_bebek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 6
11 sene önce
Görünüyormuş zaten. Özür dilerim. Daha çok yeni olduğum için bazı şeyleri anlayamıyorum.
color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
11 sene önce
oğuzhan merhaba, bence senin sorununun atladığın,anlatmak istemediğin ya da unuttuğun bir sebebi var.Ben sebebi olduğunu düşünüyorum ve büyü olduğunu düşünmüyorum.(olabilir de tabii kesin konuşmuyorum)Böyle durumlarda birçoğumuzun aklına ilk gelen şey bize büyü yapılmış olduğunu düşünmemizdir ki buna ben ve sitedeki birçok kişi dahildir. Yaşadıklarının renginin grisini iyi bilen biri olarak yazıyorum bunları... Benim kendi secimimdi,yanlız kaldım uzun süre sonra buraya üye oldum,gerçek hayattakinden daha verimli,faydalı dostluklar ve kardeşlikler edindim(eski nickimle birlikte toplamda 2 yıldır üyeyim) Bana yardım edin dediğin için de,yapman gerekeni kendimce ilk olarak sorununun sebebine inmen ve ondan kurtulman olarak görüyorum. Tabiki kolay olmayacak zor ve sancılı bir süreç geçiriyorsun ama bu böyle devam etmez. Herşeyden önce yöneticimiz ve ablamız zeinarda hanımın verdiği uygulamayı mutlaka yap başlamadan önce ALLAH'a yalvar vesveseden kurtulmak için.Sen böyle devam ettikçe şeytanın esiri olma yolundasın. Felak ve nas surelerini oku üfle ayetel kürsü oku sitede birsürü korunma duaları var bunlarla bulunduğun bölgeyi koru ve verilen uygulamadaki sirkeden birkaç damla annenin evi sildiği suya damlat bence.Sen biryerden başla, eger dediklerimizi yaparsan senin iyileşme sürecinde de yardımcı olabilecek başka uygulamalar da öneririz... Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorum.
mevsim98
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 21
Yanıt Sayısı: 52
10 sene önce
kuantumla tanışmanı tanışmanı tavsiye ederim. çekim yasası ve kuantum kitaplarını alıp okumayan göster. Allahın izniyle düzelirsin. yaşadıklarını bende yaşadım hala da yaşamaya devam ediyorum. ama biraz azaldı kuantumun gücü sayesinde. ben de senin gibi dışarı çıkmayı sevmiyorum herkes tarafından izlenildiğim yanılgısına düşüyorum sanırım bunun adı sosyal fobi daha da ciddi boyutlara ulaşmadan bir psikoloğa başvurmanı tavsiye ederim. Allaha emanet ol
Zagam
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 45
10 sene önce
Allah yardimcin olsun oguzhan...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23579 Kayıtlı Üye
  • 16568 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Charleshug
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)