Fikirlerinizi Almak İstiyorum. Sizce Büyü Olabilir Mi?

Bu konu kylimcy tarafından 11 sene önce açıldı, 406 kere okundu ve 69 Cevap verildi.
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce

Merhaba Dostlar. İnternet Üzerinde Araştırma Yaparken Burayı Gördüm ve Sıkıntımı Sizinle Paylaşmak İstedim. Bu Yüzden Bu Forumdaki İlk Mesajım Benim için Pek Hoş Olmayan Bir Şekilde Olacak ama Umarım Devamı Güzelliklerle Olur İnşallah. Forumu Fazla Karıştırma Fırsatı Bulamadığım için Mesajımı Buraya Yazıyorum, Umarım Yanlış Yer Değildir. Kusurum Olursa Şimdiden Affola…


KONU UZUN OLABİLİR AMA İKİ AŞAMADA DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. BİRİNCİ KISIM GEÇMİŞTEN BUGÜNE KADAR. İKİNCİ KISIM İSE BUGÜNÜ ANLATTIÐIM BİR YAZI OLACAK. YAZI UZUN GELİR İSE İSTERSENİZ İKİNCİ KISMA BAKARAK DA YORUM YAPABİLİRSİNİZ..


Aslında Sıkıntılarım Uzun Süredir Var, Yaklaşık 5 – 6 Yıldır Bu Sıkıntıları Çekiyorum. Fakat Hiçbir Zaman Son 1 Yılda Çektiğim Kadar Yüksek Derecede Olmamıştı.. Bu Yüzden İyi Anlaşılması için Başladığı Zamanlardan İtibaren Herşeyi Anlatacağım..

Yıllar Önce Tanıştığım Bir Kız ile İnanılmaz Derecede Güzel Bir İlişkim Vardı. Tüm Davranışları, Aile Yaşantısı, Yetiştirilmesi Beni Çok Etkilemişti ve Bu Kız ile Hayatımı Devam Ettirmek İstiyordum. Fakat Bende Evlenme Düşüncesi Başladığı Andan İtibaren İlişkimiz Tepetaklak Oldu. Yaptığım Herşey Onun Gözüne Batmaya Başladı. Hiç Olmadık Yerlerde, Olmadık Tartışmalar İçinde Buluyordum Kendimi. Sebep Yokken Aramız Bozuluyordu. Zaman Geliyor Haber Bile Alamıyordum O Kızdan, ki Sürekli Beni Arayan Birisiydi. Sonunda Ayrıldık ve Bu Bende Büyük Sorunlar Başlattı.

1 Yıl Sonra Psikiyatriye Gidip 1 Yıl Süreyle Ağır İlaçlar Kullandım. Yalan Yok Faydasını Gördüm ama Abartacak Kadar Değil.

O Fayda Sayesinde Bir Üniversite Bitirdim ve 2009 Yılında İkinci Üniversiteye Girip Lisansımı Tamamlamak İstedim. Fakat Okula Gittiğim İlk Günden İtibaren Herşey Bir Anda Daha Kötü Olmaya Başladı. Her Gece Aralıksız Kabuslar Görüyordum. Sonra Gecem ve Gündüzüm Yer Değiştirdi Resmen. Geceleri Uyuyamaz, Gündüzleri Uyanamaz Oldum. Öyle ki Birkaç Hafta Gün Işığı Görmediğim Günler Bile Oluyordu. Hava Aydınlanırken Uyuyup, Kararmadan Uyanamıyordum Adeta. Evde Mutfak Gereçlerinde Cam Ne Varsa Patlayıp Duruyor, Sakarlıklar ve Şanssızlıklar Başımızdan Eksik Olmuyordu. Tencere Kapakları Durup Dururken Patlayarak Tuzla Buz Oluyor, Düdüklü Tencerenin Kapağı Patlayıp Mutfağı Yerle Bir Ediyor ( Allahtan O Anda Kimse Yanında Değildi ) Çaydanlık Daha Dokunmadan Devrilip Ellerimizi Yakıyordu.

Bir Gün Arkadaşım Duşa Girdiğinde Cevşenini Çıkarıp Banyonun Kapısına Asmış ve Duştan Çıkarken Cevşeni Bulamamıştı. Evde O Anda Sadece İkimiz Vardık. Arayıp Bulamadığımız Cevşen, Arkadaşımın Ayakkabısının İçinde ve Ayakkabının Bezinin Sökülmüş Fark Edilemeyecek Şekilde İçine Yerleştirilmiş Şekilde Bulduk.

Müftülükten Yardım İstedik. Allah Razı Olsun Sakarya Müftülüğünden. Yardımları için Tek Kuruş Almadılar ve Öğrenci Olduğumuz için Burs Bile Bağladılar Bize. Müftü Bey Bizi Vaize Yönlendirdi. Orada Bizi Okudular, Dualar Ettiler. Bize Musallat Olanlar Varmış. O Günden İtibaren Kabuslar Kesildi, Uykum Düzene Girdi, Aksilikler Peşimizi Bıraktı..


ŞU ANKİ SIKINTILARIM BURADA BAŞLIYOR…

Yaklaşık 1.5 Yıl Önce İyi Anlaştığım Bir Kız ile Evlenmeye Karar Verdik. Geçen Sene Bu Zamanlar Söz Yüzüğümüzü Taktık ve Mutlu Bir Birlikteliğimiz Vardı. Ne Oldu ise Yüzük Takıldığı Andan İtibaren Herşey Değişti. Sözümden Çıkmayan, Beni Deli Gibi Seven, Karakterinden Huylarına Çok İyi Olan Bir Kız Tam Tersine Döndü. Yapmadığım Şeyleri Yaptım Diye Bana Kızardı, Olmamış Şeylerden Kavga Çıkarırdı. Benden Bir İstediği Diğerini Tutmazdı. O Neşeli, Sevgi Dolu, Enerjik Kız Gitti ve Yerine Sesi Çıkmayan, Yemekten Kesilen, Kavgacı, Sinirli Bir Kız Geldi. Çevresinde Arkadaş Adına Kimseyi Bırakmadı. Her Önüne Gelenle Kavga Etti ve Küstü. Ailesi ile Arası Bozuldu Bu Tartışmalar Yüzünden. Bana Toplum İçinde Dahi Hakaret Edebilecek Duruma Geldi.

Derken Biz Yüzüğü Attık. Fakat Yüzük Takıldığı Andan İtibaren Bende De Değişen Şeyler Olmaya Başladı.

Uyku Düzenim Yine Bozuldu. Aşırı Derecede Cinsel İstek Başladı. Dinden İnanılmaz Derecede Soğudum. Eskiden Düzenli Olmasa Bile Namaz Kılan Biriydim. Aile İmam ve Müezzin Dolu Olduğu için Din İçinde Büyüdüm Diyebilirim. Fakat Şu Anda Cuma Namazlarına Bile Gitme İsteği Yok İçimde. Hiç Arkadaşım Yok. Yüzüğü Attıktan Sonra Asi, Sinirli ve Vurdumduymaz Olmaya Başladım. Tabiki Atılmaması için Çok Fazla Çaba Gösterdim. Yaklaşık 8 Ay Direndim Diyebilirim. Kendi Odamdan Çıkmaz Oldum. 3 – 4 Metrekare Oda İçinde Yaşıyorum ve Yaptığım Hiçbirşey Yok. Yine Gündüzleri Unuttum. Kabuslar Yine Başladı ama Hiçbir Zaman Bu Kadar Değildi. Eskiden Günde 1 Kere Gördüğüm Kabuslar Artık Günde 2 – 3 e Çıktı. Kasılmalar Yaşamaya Başladım. 2 Kere Vücudumun Her Yeri Kasıldı ve Hareket Edemez Oldum. 2. Seferde Acile Kaldırdılar Beni ama Verdikleri İlaç Bile Fayda Etmedi. Yaklaşık 1.5 Saat Acilde Kaldım. Kendiliğinden Düzelmeden Düzelmiyor Yani. Nefesim Sürekli Daralıyor. İnsanlar Sürekli Arkamdan Beni Konuşuyor gibi Geliyor. Bu Yüzden Herkese Karşı Sürekli Nefret İçerisindeyim. Özellikle Tanımadığım veya Yeni Tanıştığım Kişilere Karşı Bu Kin ve Nefret Çok Fazla. Herkesin Canımı Yakma Potansiyeli Var Sanki, Ailem De Buna Dahil. Gerçi Ailem ile De Aram Artık Pek İyi Sayılmaz.

Ne Zaman Bu Sıkıntılar Yüzünden Dine Yönelmeye Çalışsam, Sanki Engel Olmak için Birşey Beni Engelliyor. Herşey Daha Kötüye Gidiyor. Sıkıntılarım İyice Artıyor.

Psikolojik Olduğunu Düşünüyordum ama Artık Bana Büyü Yapıldığına İnanmaya Başladım. Umarım Bu Konularda Bilgili Arkadaşlar Bana Fikir veya Tavsiye Verebilirler..


Sonuçta AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR.. Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkür Ederim.. Uzun Uzadıya Yazıp Başınızın Ağrımasına Sebep Olduğum için Kusuruma Bakmayın…

edit : Yanlış Bölüme Konu Açtığımı Sonradan Fark Ettim. Yöneticiler Taşıma İşlemi ile İlgilenirse Sevinirim…

huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
11 sene önce
bence büyü olabilir... ya da sana birisi musallat olmuş olabilir... eğer kendin dua okuyamıyorsan birisinin sana okumasını iste... ya da profosyonel bi yardım al... güvenilir iyi bir ****dan...
sdulu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 122
11 sene önce
Arkasım sen nerde Oturuyorsun .
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
iyi akşamlar öncelikle yaşadığınız şeylerin bazılarını bende yaşadım özellikle hava aydınlanıp kararmaya başlayınca uyanmalar tanımadıklarımdan soğukluk ve çoğu kişiyle böle özellikle eşimle ve şuan ayrıyız 46 gündür uzaktayım düşün artık bazen kendi isteğimle bazen o kadar sevmeme rağmen nefret etmeye başlıyodum dışarı çıkınca geçiyordu sonunda evi taşıdık biraz geçti bu durum ve okumaya başladım rüyalarımda çok tuhaf anlam veremediğim rüyalar görüyodum misal dün bi sürü hayvan başı vs vs yazını baştan sona okudum gerçekten zor yaşamayan bilmez dahası yanımda kuran okununca bile tuhaf oluyorum ama irade işte bazen çok zorluyorum kendimi ve zikir yapıyorum gerçi eskisi kadar namaz kılmıyorum ama zorluyorum ve seni çok iyi anlıyorum
sdulu
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 122
11 sene önce
Yardımcı olmak isterim senin kadar olmasada bende bi takım seyler yasadım .. Çok şükür rtık iyiyim
oguzhan17
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 5
11 sene önce
Uyku Düzenim Yine Bozuldu. Aşırı Derecede Cinsel İstek Başladı. Dinden İnanılmaz Derecede Soğudum. Eskiden Düzenli Olmasa Bile Namaz Kılan Biriydim. Aile İmam ve Müezzin Dolu Olduğu için Din İçinde Büyüdüm Diyebilirim. Fakat Şu Anda Cuma Namazlarına Bile Gitme İsteği Yok İçimde. Hiç Arkadaşım Yok. Yüzüğü Attıktan Sonra Asi, Sinirli ve Vurdumduymaz Olmaya Başladım. Tabiki Atılmaması için Çok Fazla Çaba Gösterdim. Yaklaşık 8 Ay Direndim Diyebilirim. Kendi Odamdan Çıkmaz Oldum. 3 - 4 Metrekare Oda İçinde Yaşıyorum ve Yaptığım Hiçbirşey Yok. Yine Gündüzleri Unuttum. Kabuslar Yine Başladı ama Hiçbir Zaman Bu Kadar Değildi. Eskiden Günde 1 Kere Gördüğüm Kabuslar Artık Günde 2 - 3 e Çıktı. Kasılmalar Yaşamaya Başladım. 2 Kere Vücudumun Her Yeri Kasıldı ve Hareket Edemez Oldum. 2. Seferde Acile Kaldırdılar Beni ama Verdikleri İlaç Bile Fayda Etmedi. Yaklaşık 1.5 Saat Acilde Kaldım. Kendiliğinden Düzelmeden Düzelmiyor Yani. Nefesim Sürekli Daralıyor. İnsanlar Sürekli Arkamdan Beni Konuşuyor gibi Geliyor. Bu Yüzden Herkese Karşı Sürekli Nefret İçerisindeyim. Özellikle Tanımadığım veya Yeni Tanıştığım Kişilere Karşı Bu Kin ve Nefret Çok Fazla. Herkesin Canımı Yakma Potansiyeli Var Sanki, Ailem De Buna Dahil. Gerçi Ailem ile De Aram Artık Pek İyi Sayılmaz. Ne Zaman Bu Sıkıntılar Yüzünden Dine Yönelmeye Çalışsam, Sanki Engel Olmak için Birşey Beni Engelliyor. Herşey Daha Kötüye Gidiyor. Sıkıntılarım İyice Artıyor. beni anlatmışsın.özellikle düzelmek isterken dahada geri gidiyorsun.umudun kırılıyor
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
amin teşekkür ederim ayrıca kadir gecen mübarek olsun canım seni anlıyorum ve dua edemesen de bu gece zikir yapmaya çalış istiyorsan dertleşebiliriz de çünkü hemen hemen aynı duygular var bende de fakat ben araştırma yapıp zikir yapmaya çalışıyorum yani sorunum neyse ona yönelik araştırma yapıyorum inanki aynı sorunları çok yaşadım açıkçası küçüklüğümden itibaren bize büyü yapanda oldu babamdan dolayı ve kötü etkenlerin altında kaldık ayrıca şunu demeliyim ki yıldızın düşükse ve daha önceden sana veya ailene bişey yapılmışsa sende hassas birisiysen bu tür şeyler üzerinde yoğunlaşıyor hayattan zevk almıyor insan ben mesela uzaklara gitmeyi istiyorum gidene kadar iyi gittikten sonra pişmanlık yaşıyorum buna benzer çok şey yaşadım yaşıyorum da
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
teşekkürler kylimcy.. nasıl geçirdin kadir geceni mesela ne yapabildin ne yapamadın?
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
umarım bir gelişme olur canım yinede gelişmeleri yaz bana neler yaptığını yaz mesela nasıl hissettiğini vs bunlar önemli şeyler
bahor
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 920
11 sene önce
öncelikle rabbine sarilacasain eger sadece dua edip allahim su isimi gör bunu bu istersen dmezlermi ne verdinki ne istersin , tevekkül et allah rizasi icin okumalar yap, cok zorda kaldiginizda EUZUBILLAHI MINESSEYTANIRRACIM oku besmele yok allahtan iste yani bazen su neden böyle olmadida söyle oldu diye sakin küsme rabbim kullarina tasyamiyacagi yükü vermez allaha emanet ol kardesim. unutmayin Fatiha kuranin ve namazin diregidir, yasin ise olmassa olmazdir.
bahor
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 920
11 sene önce
kardesim yazini uc defa okudun ifrit olabilir diye düsünüyorum yanlis anlama bu beni asar yardim konusunda senin iyi bir kisiden yardim alman gerekir , ama sunu bir oku bakalim , ikindi ile aksam namazi arasi iki rekeat allah rizasi icin namazini kil niyetini yap namaz bittikte sonra eline bir sise su ala su agziniza yakin olsun 41 fatiha 4 1 ihlas 41 felak 41 nas 41 ayetel kürsü oku , bitince bir yudum ic icmenden yine yarabbi icime temiedim sana sigindim dersin , kalan suyu gün icinde niyetlenerek icersin, ama yinede demeden gecemiyecem ifrit oldugu kanatindeyim iyi bir allah dostundan yardim almalisin. allaha emanet ol dua ile kal aziz kardesim.
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
bahor Eski sıkıntılarım senin tavsiyene daha çok uyuyor.. Fakat müftülükte gittiğim vaiz beni okuduktan sonra onlardan eser kalmamıştı.. Bu seferki daha farklı.. Hissettiklerime baktığımda büyü veya psikolojik bir sorun gibi geliyor bana..
1 hafta boyunca 1 bardak suya;

2 defa Duha suresi
2 defa İnşirah SUresi
10 defa Tekasür Suresi
10 adet Asr suresi
3 defa Nasr Sûresi 
3 defa ihlas suresi
3 defa Nas ve Felak sureleri
3 adet Fatiha Suresi
3 Salavatı şerif 
okuyup kendisine ve suya nefes ettikten sonra o suyu içerse kendisini korumuş ve kurtarmış olur.
Yapılanın tesir ve zararı yapana döner.
redberyy Forumdan gördüğüm bu duaları 3 gündür anneme okutuyorum. Her sabah ezanı öncesi annem okuyor ve suyu içiyorum. Kendimi iyi hissediyor gibiyim. Bir çok sıkıntım azaldı. Daha iyi gibiyim diyebilirim..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
sevindim senin adına gerçekten umarım daha iyi olucaksın:)
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
Buda iyi bir şey gerçekten bende bazen sıfır uykuyla duruyorum bazende sürekli uyur vaziyetteyim sanki hiç uyumamış gibi, yaşadıklarınla alakalı bir durum bu insan bazen haykırmak istiyor kendine olanlara yapılanlara ama maalesef olmuyor her zaman işte... misal istediğin şey olmayınca sanki hiçbişey istediğin gibi gitmiyormuş gibi gelse de öyle değil bence haala bir umut var..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
pc basında iş yapan kişiler için melisa az kalıyo:) o tarz bişeyler alıyorum arada gerçi bu dönemde kendimi boşlukta hisseder gibi oluyorum bazen bilmiyorum yani can sıkıntım çok fazla hiçbişeyle mutlu olmamak veya bişeyleri hissetmeden yaşamak zor.. :):)
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Aynen ben de pc başında çalışıyorum.. Gerçi haftanın 2 günü çalışıyorum ve Kalan 5 günde tüm dengem bozuluyor.. Psikiyatriden uyku için ilaç da alabilirsin.. Bana eskiden remeron diye bir ilaç verilmişti.. 15 dk içinde mışıl mışıl uyutuyordu.. Tabi ki yapay şekilde uykuyu getirmek de ne kadar sağlıklı orası tartışılır.. fakat Yaklaşık 2 - 3 ay içinde uykum dengelenmişti.. Akşam 11 - 12 gibi kendiliğinden uyuyup sabah 7 gibi ayakta oluyordum.. Sonrasında bıraktım ilacı ve düzensiz yaşam ve sıkıntılar bozdular tekrar düzenimi..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
hiç gerek yok bana bence yapı tuhaf uyucam diyince uyuyorum pat diye uyumıcaksam uyumam diyorum:) biraz dayanıklılık meselesi benimki
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
O zaman ayrı :) ben yaklaşık 32 saattir uyumadım hiç.. Muhtemelen uyumayacam bu gece de.. Sabah gidecem bu halimle 8 saat ders işleyecem.. Akşama anca eve gelirim.. İftar derken olacak yine gece vakti :) Hep bu şekilde uykumun önüne engel çıkıyor.. Tam vaktim bol diyorum uyuyabilirim bugün diyorum.. O gün de uykum gelmiyor :)
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
gözlerin ne hale gelmiştir:):) merak ettim doğrusu yüz ifaden asılmış bir şekilde gözler kırmızılaşmış:):)
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Göz altları mosmor :) gözler hep yarı kırmızı şekilde :D bildiğin zombi gibiyim işte :)) Polis görse uyuşturucu kullanıyor şüphesi ile hemen kenara çekecek tiplere döndüm diyebilirim :)
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
haha bak gülümseyebiliyosun demekki biraz muhabbet sana iyi gelecek.. bazen en yakınlarınla paylaşamadıklarını hiç tanımadık biriyle paylaşmak daha çok işe yarıyor en azından oda bişeyler paylaştığı için ikiside birbirini tam dinlemiş oluyor ve defalarca dillendirmiyor:):):) saat 02:26 olmuşş :):) uykun geldiyse uyu canım fikirlerimi alıyosun bakk:):)
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Uykumun gelmesi mi :) keşke :D Hem daha sahur var.. En az 4:30 a kadar uyanık olurum.. ;) Dertleşmek konusunda haklısın.. Dinleyecek kimse bulmak zor gerçekten.. Hele ki inanma konusu apayrı.. Bunları da mı sıkıntı yapıyorsun diye çıkışmalar falan yani.. Gülme konusu ise :D Ben kendimde bulduğum her saçmalığa gülerim.. Hastanelik olduğumda bile o durumumla ilgili dalga geçebiliyordum :) Helva yaptıracak param olmadığı için ölmedim aç bırakıp gitmek olmaz gibi :)
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
gerçekten komiksin şuan seni anlayacak kişilerden biri benim diğerlerini bilemem:):) öğretmenim
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Teşekkürler redberyy.. Anlayan olsaydı farklı yerlerde ve farklı şekillerde aramazdım böyle.. Seni de ben iyi anlıyorum ;) Buna inanabilirsin.. Ayrılmak nedir ve o sıkıntıları çekmek nedir çok iyi bilirim.. Ayrıca estağfirullah.. Öğretmen sayılmıyorum malesef.. Zaten bu ay sonu işimi de bırakıyorum :) Sıradan işsiz biri olcam artık :D
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
işsiz olman sıradan insan olman anlamına gelmez hazır bırakıyorken bir tatil yap tabii imkanın varsa.. Ayrıca birbirimizi iyi anladığımıza göre sorun yok:):) leb:) leblebi:)
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Tatili düşünüyorum kafa dağıtmak için.. ama işi bırakmama biraz daha var.. devlet öğretmeni olamadığım için hayatımı geçindirecek düzgün bir iş bulabilmek için bırakıyorum zaten.. görme engelliler öğretmenliği yapıyorum aslında.. aslında anlama konusunda leb :) leblebi bile değil :D leb :) çorum :D
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
ne güzel bir meslek görmeyenlerin gözleri olarak yapmak istediklerine yardımcı oluyosun içini ferah tut bu arada nasılsın iyimisin 3-4 gündür?
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
daha iyiyim.. uykum düzene girmeye başladı gibi.. en azından bu sabah sahurdan sonra 3 saat kadar uyuyabildim allaha şükür.. sen nasılsın peki?
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
valla benim uyku düzenim 2 gündür biraz tuhaf bazen ağlama hissi geliyor bazen iyiyim.. Kafamda çok soru var ve ne yazık ki cevaplayamadığım sorular ya da hep aynı cevapları bulduğum sorular.. Tuhaf rüyalar görüyorum misal 3-4 gün önce yol boyu hayvanların başlarını gördüm kocamandı hepsi çeşit çeşit hayvanların başları sonra bi kapı gördüm kapıda 2 tane nazarlık asılıydı ve ben geçmeye başlayınca sallanmaya başladı sonra göle girdim yürüyerek çıktım ördek falan sonrasını hatırlamıyorum... Açıkçası iyimiyim veya kötümüyüm bilmiyorum hiçbişey bilmediğim dönemden geçiyorum sanki hiçbirşeye emin olamıyorum tuhafım yani
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Rüyada nazarlık görmek iyidir.. Sevinçli bir haber alacağın anlamı taşıyor.. Bunun dışında rüyada vahşi hayvan görmek iyi değildir ama kesik hayvan başları gördüysen zarar veren/verecek kişiler için pek hayra yorumlanmaz diye düşünüyorum.. Göl için diyeceğim rengi nasıldı? Eğer duru bir göl ise göreceğin bir iyilik var demektir.. Ördek ise hayırlıdır.. Para veya huzur anlamına geliyor.. Aslında kötü bir rüya olsa da anlamı çok güzel.. Alacağın bir haberle sana karşı kötülük yapmak isteyenlerin pişman olduklarını veya onlara bir kötülük yapıldığını öğreneceksin.. Bu senin için güzel bir haber olacak.. Bunu bir kimseden iyilik alarak yapacağın için ( muhtemelen haberi veren kişi sana iyilik yapmış olacak ) tamamen huzura kavuşacaksın.. Allahın izni ile..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
inşallah canım ya ilgilenip yorumladığın için teşekkür ederim inan ki iletişimimizin daha yoğun olmasından yanayım çünkü anlıyoruz birbirimizi ve ben yorum yap demediğim halde güzel yorum yaptın ağzına sağlık çok sağol göl de hani yeşil uzun otlar varya onlardan vardı sakin duru bir göldü rahatça yürüyerek çıktım gölden neyse sen bunu yorumladın ya şimdi hergün rüyamı sorarım sana:):) geçen nihat hatipoğlunu gördüm geçen dediğim 1 hafta öncemi ne beni programına davet ediyordu özellikle bana sen gel diyodu 2 gün öncede cuma gününden bahsediyodum ve kuranı kerimde bir kaç süre gördüm ama hatırlayamıyorum. Fakat bazı rüyalarımı hiç unutamam ve çıkar rabbim korusun tabii dedemin öleceğini gördüğümde anlatırken telefon geldi o yüzden rüyalarım düşündürür beni yıllar önce rüyamda bomboş bir yolda yürüdüğümü ve sıcak havada kum dolu yolda yürüdüğümü görüyordum sonra aniden ay çıkıyordu gece oluyordu sonra o sıcacık rüzgar dahi esmeyen havada yanımda bir hortum çıkıyordu ki anlatamam hortum benim göbeğimi kılıç gibi çeşit çeşit kesiyordu ama kan yok bu arada da annemin Azrail gibi simsiyah giyinmiş tırpanıyla görüyorum anne napıyosun diyorum ama o annem değilmiş anlamıyo beni susuyo neyse birden hava kararıyo hortum göbeğime arapça bişey yazıyo ve sonra duruyo ondan sonra gökteki ay paramparça oluyodu öle bi rüya işte uyandığımda göbeğime baktım hep bi süre etkisinde kaldım yıllardır da unutmam
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Sen de benim gibi rüyalardan çok etkileniyorsun.. Benim de öyle gördüğüm rüyalarım çoktur.. Tabi rüyaların anlamlarının olmaması da muhtemel.. Mesela 3 şekilde rüyaların anlamı yoktur.. Birincisi günlük işlerle uğraştıklarını görmen.. Mesela kadınlar için çok olur :) Ev temizliği yaptıkları günler çok yorulurlarsa akşam rüyalarında da temizlik yaparlar :)) Tabi bu basit bir örnek.. İkincisi hastalık durumlarında görülen rüyalar.. Ateşli hastalıklar özellikle.. Bunun dışında bir de şeytanın rahatsız etmesi durumlarında görülen rüyaların anlamları yok.. Ne görmüş olursan ol.. Aslında kan görmenin de anlamı var.. Genelde kan görülürse rüyada kabul olmaz diye bir şey var ama nasıl gördüğün çok önemli.. Arada sırada tabirlerim ve kahve fallarına bakmam işe yarıyor mu diyim yoksa tutuyor mu diyim bilmiyorum ama :) Bazen eğer ki konsantrasyonumu dağıtan birşey yoksa tutuyor söylediklerim.. Hatta geçenlerde bir **** arkadaşıma kahve falı bakmıştım.. Ailesinden birisinin çok uzağa gideceğini söyledim hayırlı bir şekilde.. Bir-İki ay sonra oğlu Avustralya'ya okumaya gitmişti :) Hakkında hayırlısı olsun.. Rüyalar konusunda olumlu düşünürsen genelde olumlu şeylerle karşılaşırsın.. Sıkıntılı bile olsa rüyan kesinlikle onun içinde güzel birşeyler vardır.. Allah umarım en güzel şekilde haberler almanı, sıkıntılarını en kısa sürede atlatmanı nasip eder.. ve Bir tavsiye.. Rüyalarını, özellikle sıkıntılı olan rüyalarını kafana çok takma.. Çünkü bu tür rüyalar kafaya takıldıkça büyüyor.. Bilinçaltı bunu sık sık ortaya çıkarıyor.. Bu da aslında günlük işlerle uğraştığında gördüğün rüyalar arasına giriyor.. Çünkü fark etmesen de beynin o rüyanın etkisinde kalıyor ve hep o tür rüyalar görmeni sağlıyor.. Bunun için sana şunu tavsiye edebilirim.. Her gece uyumadan önce Duanı et ve Allah rızası için Fatiha, Ayetel Kürsi, İhlas, Nas ve Felak Surelerini oku.. O gece rahat bir uyku çekeceksin.. Ne zaman denediysem işe yaramıştır.. Son zamanlarda pek okuyamıyorum ama.. Her okuduğum gün deliksiz bir uyku çekiyorum, sabahına da zinde bir şekilde uyanıyorum..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
tavsiyeler için çok teşekkürler ama bir sorun var en son anlattığım rüyayıı tam olarak 8-10 yaşlarında görmüştüm uzun seneler geçti aradan :):) neyse hergün rüya görürüm ama 2 gündür pek hatırlamıyorum bu arada şimdiden iyi bayramlar ayrıca banada fal bakmanı isterdim:)
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
İnşallah.. :) ama senin içip kapatman gerektiği için biraz zor gibi görünüyor :/
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
haklısın sanırım ne demeliyim ki:(
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Sağlık olsun.. Bakarsın bir gün o da olur.. Nasıl hissediyorsun bugün? Değişiklik var mı? İyi hissetmeye yönelik gelişmeler vardır di mi ? :)
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
Hiçbişey hissetmiyorum ne gördüğüm rüyayı doğru düzgün hatırlayabiliyorum ne de başka bişey bir tuhafım sanki kötüyüm çok iyi değilim açıkçası baş ağrımda var ama ağrı kesici almak istemiyrum açıkçası gerçekten kötü hissediyorum galiba mutsuzluk çökmüş bana:(
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
O kadar da kötü değil ama yaa.. Biraz şartlandırmışsın sanki kendini.. Mesela bak bu bölümde yazdıkların o kadar kötü hissettiğini değil de, aslında iyi hissetmek istediğini gösteriyor.. Sadece bunun için biraz çaba harcaman gerekecek.. Rüya hatırlamamak normaldir.. Aslında sabaha kadar o kadar çok rüya görüyoruz ki.. Bilsen şaşırırsın.. :) Sadece bir ya da ikisini hatırlayabiliyoruz en fazla.. Zihin karmaşası olduğu zamanlarda o rüyaları hatırlamamak normaldir.. Şu sıralarda da sende var biraz.. Biraz düşünmemeye çalışman gerekiyor.. Uzaklaşman lazım herşeyden ama Boş durmak yerine o sırada birşeylerle ilgilenmen senin için iyi olur..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
akşama kaadar inan çok şeyle ilgileniyorum boş anım genelde geceleri oluyor ama kafam hep meşgul hep hüzünlüyüm moralim bozuk emek verdiklerimden karşılık alamamak çok kötü
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Aynısını uzun bir süre ben de hissettim.. Daha doğrusu birşey hissetmedim.. O durumdan kurtulmam sadece inanmam sayesinde oldu.. Verdiğim emekleri helal ettim ve o anda kafamda bitti herşey..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
bitirebildinmi yani eminmisin özlemiyomusun yada ne düşünüyosun
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
bitirdim sayılmaz.. ama umursamıyorum.. arada aklıma geliyor canım sıkılıyor hiçbir şey tat vermiyor.. yine de genel olarak bitti sayılır.. soğudum çünkü.. beni üzen tek şey verdiğim bir ton emek ve çektiklerim.. bir bilsen zaten dersin sen niye atmadın yüzüğünü diye :) ama hakkımı ona helal ediyorum.. bu benim içimi rahatlatıyor.. çünkü kin beslendikçe daha da büyür ve sana da etkisi daha çok olur.. sürekli aklında olur ve her baktığın yerden kesin bir şey bulursun onunla ilgili..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
eğer soğumuş olmana rağmen sevgin varsa dön derim
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
o zaten istemiyor beni.. bundan sonra da dönse bile olmaz.. sevgi malesef her konuda mutluluğu getirmiyor.. aynı şeyler ileride tekrar olur.. Bir konudan sana bir kişiden zarar gelirse ve bu zarar yüzünden karşındaki kişi pişman olmuyorsa ve inadına aynı konuda devam ediyorsa o kişi aynı şeyleri tekrar tekrar yapmaya devam eder.. yüzüne karşı yapamazsa arkandan yapar haberin olmaz.. Çünkü o kişiler için bu normaldir.. ama senin benim gibiler için sırttan vurmak anlamına gelir ve bizi üzer.. Onlar ise umursamaz bile bu konuları.. O yüzden seviyorsan olur diye birşey yok malesef.. Bir gün olur iki gün olur o kadar.. Sonrası yine aynı..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
Böyle duruma ne denilir ki sağa dönsen aynı sola dönsen aynı.... dimi?
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
o yüzden bazen önüne bakmak en iyisi.. ilerledikten sonra sağ da sol da değişecektir.. ben buna inanıyorum..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
bazen değiştiğğini sanıyor insan tam diyor ki değişti düzeldi pat sol tarafın sonu yine o sancıyor ne yapsan durduramıyosun ağlıyosun olmuyor durdu sanıyorsun sonra yine o başkası oldu diyelim onun gözlerine baktığında yine o yine o
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
bayağı dolmuşsun belli.. bu yüzden aslında hep aklında.. dök içini hep.. birisine veya yazıya.. önemli değil kim ya da nasıl olduğu.. fakat iki ihtimale de hazırlıklı ol.. olmayacağı varsa olmaz.. olacaksa da en imkansız halde bile olsan olur.. olacağına inanıp olmaması daha kötü yapar.. ama umarım herşey düzelir.. sıkıntılarının hepsi ya öyle ya böyle hayırlısı nasıl olursa öyle geçer inşallah..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
inşallah ya gerçekten bu ara duaya ihtiyacım var gerçi her zaman var da bu ara sanki sol yanım eksik...
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
ne desem bilmiyorum ki.. biraz kendini şartlandırmışsın gibi geliyor bana.. aynı benim birkaç ay önceki hallerim gibi.. biraz olacağına bırakmak biraz da çabalamak lazım.. unutma herşeyin fazlası zarar.. birini çok fazla istemek de buna dahil.. yanlış anlama ben duymak istediklerini değil mantıklı olanları söylüyorum.. sanki unut gitsin gibi bir hava oldu yazdıklarımda :) ama demek istediğim öyle değil.. ben bu konularda çok fazla çektim.. bir kere tam aileme evleneceğimi söyleyecekken ayrıldım.. bir kere de nişanlım yüzük attı.. ve ikisinde de inanılmaz sıkıntılar çektim.. yine de uğraştım hep.. ama şimdi bakıyorum boş yere uğraşmışım.. o kadar uğraşmasaydım da olacağı varsa olurdu.. şu an senin dikkat etmen gereken şey eşinin sana nasıl davrandığı.. sorun aslında kimde onu iyi çözmen lazım.. ama bunu duygularınla değil de mantığınla çözmelisin.. eğer ki sorun eşinde ise allaha sığın.. başka hiçbir şey geri getirmez.. üstüne ne kadar düşersen o kadar ters etki yapar.. tecrübe ile sabittir :)) iki kere hem de :)))))
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
şartlandırmadım aslında sadece çıkmazın ortasındayım ne yapmalıyım ki
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
herşeyden önce eşinle konuşacaksın.. bu şart.. ama konuşacağın zaman ne konuştuğun da çok önemli.. bunca zamandır neden aramadı? neden ailesine karşı seni korumadı? neden sana soğuk davranıyor? neden gitmemen için hiçbirşey yapmadı? bunun gibi şeyler.. ailesinin neler yaptığını da detaylı şekilde anlatırsın ayrıca.. ama bunu bayramın son günü yap bence.. hem bayramlaşmak için bile aramazsa bunu da sormuş olursun.. hem de bayram için aramış en azından vazifeni yapmış olursun.. orada sana ne cevap vereceği de önemli.. kaçamak cevaplar verip seni hiç dinlemiyor mu? yoksa açıklayıcı ve mantıklı cevaplar mı veriyor.. önce bunu çözmen lazım.. onun sorununu da bilmelisin.. sonra herşeyi zamana ve gidişine bırakman lazım.. çünkü o ailesi ile konuşacaktır bunları.. eğer ki seni haklı bulursa sana zaten geri döner.. ama haklı bulmazsa seni.. işte o zaman birleşseniz bile bu sorunlar tekrar çıkacaktır.. birleşirseniz de tek çözüm yolu onun ailesinden uzak olmaktır..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
tamamen haklısın gerçekten bencede bayramın son günü yapmalıyım bunu tabii o vakite kadar aramazsa artık konuşulması gerek bence de bu böle nereye kadar varacak dahası babası benimle gayet iyi konuştu gecen abiside mesaj attı ama eşimden ses yok anlam veremiyorum
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
zaten anlam verme.. çünkü fikirlerin hep o vereceğin anlamda olacak.. kötü düşünürsen kötüye gider.. iyi düşünürsen de daha da kötü bitebilecek birşeye razı olursun farkında olmadan.. o yüzden sabret.. allaha sığın.. ve düşünme bu konuyu.. vakti geldiğinde emin ol aradığın tüm cevapları alacaksın.. evliliğini kurtarmak için elinden gelen herşeyi yap ama hayatını feda etme o yolda.. sonuçta sen ve ailen için sen varsın.. adı üstünde el oğlu.. sen de onun ailesi için el kızısın.. bir gün biterse bu konuda aileni de üzme kendin de üzülme.. aynı şey yaşadıkların için de geçerli olsun.. sonuçta herkes gitse yanında kalacak kişiler ailendir..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
istemeden de hayatım feda oluyo ki zaten bu durum daha ne kadar böle gitcekk ki aramıyo sormuyo
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
elinde olan birşey o.. bırak zamana.. şunun şurasında 3 gün düşünme birşey.. günlük işlerle uğraş.. kafanı dağıtacak şeylerle uğraş.. ben sabahtan akşama kadar odamdayım.. yaptığın ne dersen hiçbirşey.. film, dizi ve oyun.. başka birşey yok.. ama kafamı meşgul ediyorum bu sayede.. ve bir de benim yaptığımı yap istersen bu geceden itibaren.. daha önce söylediğim duaları oku suya ve iç.. bugün 6. günüm ve bayağı rahatladım ben.. içimdeki sıkıntıların çoğu gitti..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
bu gece özellikle 12-1 arası yasin okucam başka bişey düşünemiyorum tabii aklımda eşim var nolucak bu gidişin sonu diye aklımda yani atamıyorum misal bayram ziyaretleri falan oldu ama hep o aklımda maalesef
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Sen benim dediğimi yapabilirsin.. Bir de takıntı yapmışsın sanırım.. Bu konu için hem psikiyatriste gidebilirsin.. Hem de bu konuda dualar okuyabilirsin.. Kendin için tabi.. Biraz seni eğlendirecek şeylerle uğraş.. Çünkü anladığım kadarı ile kendini çaresiz hissediyorsun ve psikolojik olarak da biraz çökmüş durumdasın.. Bunu toparlaman lazım.. Herşeyden önce hakkını içtenlikle helal et.. Bunu kesinlikle tavsiye ediyorum.. İnanılmaz bir rahatlama ve huzur doluyorsun.. Sonra sıkıntıların için dua oku ve bir psikiyatrist ile görüş.. Kısaca kendin için elinden gelen herşeyi yap.. Ardından evliliğini kurtarmayı düşün.. Unutma ki sen evliliğinden ve kocandan önce gelirsin kendin ve ailen için.. Sen iyi olduktan sonra herşey iyiye gider.. Tevekkülünü yap demek istiyorum aslında.. Sadece dua edip herşeyin olmasını beklememek gerekir.. Önce kendin için, sonra evliliğin için elinden geleni yap ve bunları yaparken duanı eksik etme.. İşte o zaman herşey çok kolay bir şekilde yoluna girer.. ama herşeyin düzeleceğine kendini inandırma.. Çünkü şu an kırılgan bir durumdasın Allah göstermesin eğer ki düzelmezse bu seni daha da kötü yapar..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
Yok canım gerek yok inanırmısın ben psikologla çalıştım daha önce onlar cidden çözüm olmuyor zaten benim halimde o kadar kötü değil zaten helal ettim her yaptığımı rahatım ama evli bir bayanla bir erkeğin arasında fark oluyor... Neyse ben bugün rüyamda yaklaşık 8-10 adet örgü şişi gördüm bu örgü şişleri örgü örerken biraz yamulduğundan düzelttirmeye götürüyordum neyse orda şişler düzeltilmiş güya sonra ben unutuyordum ama 1 gün sonra hatırlayıp bu sefer annemle almaya gidiyordum ve alıyordum şişleri.. Daha sonra bir iş görüşmesine gittiğimi gördüm ve görüşmede bekliyordum sırayla alınacakmışız bana 1 kişi vardı sanırım o arada sekreter kızın masasında sarı bi kağıt vardı ona bişey yazdım ama neyi yazdım bilmiyorum kısa bir nottu ve iş başvurusu yaptığım yerde telefon görüşmeleri yapılan çağrı merkezi gibi bir yerdi..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
çalıştım derken psikolog asistanlığı yapmıştım bi kaç yıl önce :):):) ben dua ediyorum ama artık herşeyin yoluna girmesini istiyorum beni üzen bu belirsiz bir şekilde bekleyiş
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Rüyan için diyebileceğim kafan şu an çok karışık ve kafanda bir sürü soru işareti var.. Bunları çözüme kavuşturacaksın.. Fakat acele etmemen gerekiyor.. Psikologlar bana göre pek yardımcı olmuyor.. Bazen ilaç desteği gerekebiliyor.. Konuşarak psikolog olunsaydı hayatımızdaki birçok insan psikolog olurdu :D O yüzden psikiyatristi tavsiye ederim gerçekten.. Ufak bir ilaç tedavisi kendini iyi hissetmeni sağlayabilir.. Psikolog asistanı olmak da çok zevkli bir iş olsa gerek.. Seansa katılabilirsen tabi :D
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
daha ne kadar acele edilirki yada sabırla beklenir yaptığım sabırla beklemek şurda dua araştırıp okumak onuda yapmayımmı ilaçla tedavi bana göre gerçek tedavi değildir geçicidir özellikle kişisel sorunlar için bu böyle irade meselesi ve irademi duayla savunuyorum şuan yapabilcek başka şeylerde var aramak konuşmak gibi ama ben fayda göremeyeceğimi aksine herşeyin benim açımdan daha zor olabileceğinide düşündüğümden aramıyorum.. Tek yaptığım dua etmek
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
Umarım Bir Gelişme Olur.. Nasıl Hissediyorsun Peki Son Zamanlarda? Var Mı Hiç Gelişme?
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
ya dün bayramlaşma falan gayet neşeliyim:):) gayet güzel geçti tek eksik eşim diyebilirim rüyalarımda yine anlam veremediğim şeyler görüyorum ama araştırdım anlamları güzel hep inşallah daha iyi olcak...
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
sevindim senin adına.. umarım herşey yoluna girer..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
inşallah girer pek ümidim olmasa da insan bekliyor bakıyor telefonuna ama inşallah olur dilediklerimm... Umarım sende iyisindir veya daha iyi olmanı dilerim..
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
eh işte.. bir tarafım iyi bir tarafım kötü.. idare ediyorum diyelim..
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
umarım daha iyi olursun ben pek iyi değilim bi istihareye ihtiyacım var ama yoğunlaşamıyorum ben tam anlamıyla
kylimcy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 48
11 sene önce
bugünlerde işler yoğun.. fazla nette takılamıyorum.. işyerinde son günlerim malum.. nasılsın son günlerde? iyi hissediyormusun?
redberyy
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 110
11 sene önce
ben istihare yaptım 3 gün boyunca bu gece 4 olcak işte canım sıkılıyor biraz
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23590 Kayıtlı Üye
  • 16573 Konu
  • 143823 Cevap
  • Son Üye Melek Neslihan
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)