aradaki soğukluğun kalkmasi icin??

Bu konu perytone tarafından 11 sene önce açıldı, 340 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
perytone
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 6
11 sene önce

Hayirli günler.karsi cins sizden sogumussa ve bu sebepten bir sure gorusmek istsmiyor konusmuyorsa (sevgili,arkadas,dost) ve bu kisi sizden uzaktaysa bu soguklugu kaldirmak ve sevgisi,sohbetini tekrar kazanmak icin hangi dua okunmali?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
[QUOTE=perytone;86558]Hayirli günler.karsi cins sizden sogumussa ve bu sebepten bir sure gorusmek istsmiyor konusmuyorsa (sevgili,arkadas,dost) ve bu kisi sizden uzaktaysa bu soguklugu kaldirmak ve sevgisi,sohbetini tekrar kazanmak icin hangi dua okunmali?[/QUOTE] Perytone,zaten bilinçsizce okuduğun dualar seni bu kadar sıkıntıya düşürmüşken profilinde verdiğim tavsiyeye bir süre uysan iyi edersin.... Evli olmayan çiftlerin okuyacağı muhabbet duaları adabına uygun okunmazsa sadece okuyan kişiye sıkıntı verir.... sen de bu sıkıntıyı yoğun olarak yaşayanlardansın eğer yanlış hatırlamıyorsam.... Önce üzerindeki negatif enerjilerden tamamen arınman gerekir....bu negatif enerjilerle okuyacağın tüm dualar sadece seni olumsuz olarak etkiler... Biraz da tevekkül edip hayırlısını istemeyi bilmelisin....
umutlusuz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
11 sene önce
Benim de bir arkadaşım var ve bir süredir bana soğuk davranıyor, nedenini bilmiyorum kırdıysam özür dilerim dedim ama sebebini bilmiyorum konuşmak istemiyorsan konuşmayalım diyorum ona da bir cevap vermiyor müsait değilim gibi bahanelerle geçiştiriyor..Normalde aramız çok iyiydi ama bir süredir soğuk, ne arıyor ne soruyor.. Aramızın düzelmesi için ne yapabilirim?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)