Yıldız saatleri hakkında

Bu konu gizemliperi tarafından 10 sene önce açıldı, 443 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
gizemliperi
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 22
10 sene önce

Merhaba yıldız saatleri hakkında bir şey danışacaktım.
Dua ederken kişinin yıldız saati önemli deniliyor. Mesela ben dua ettiğim kişinin burcuna göre yıldızını buldum merkür ve çarşamba günü deniliyor. Bu durumda ben dualarımı Çarşamba günü ve diğer günlerde de utarit saatinde yapsam daha mı uygun ya da etkili olur?
Yoksa dua ederken kendi yıldız saatimi mi bulmam gerekiyor?
Bu konuda profesyonel yardımdan bahsediliyor tabi ben o kadar bilgili değilim burç üzerinden bulabildiğim ancak bu kadar. Doğru mu düşünmüşüm bu şekilde uygularsam daha mı etkili olur bunu merak ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Dua etmenin vakti saati olmaz,gece yarısından sonra okunan duaların daha etkili olduğu söylenmiştir.... Ancak büyü vefk gibi uygulamalarda kişinin yıldızı saati önemlidir... eğer bunlarla uğraşmıyorsanız dualarınızı istediğiniz saatlerde okuyabilirsiniz..... Mutlaka saatlere göre okumak istiyorsanız aşağıda günlerin ve gecelerin saatleri var,niyetinize uyan saati oradan bulabilirsiniz... https://www.lahutiye.com/lahutiye-havas-ilmi/10772-gunlerin-havassi-esrar-ve-dualari.html
gizemliperi
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 22
10 sene önce
Öncelikle cevaplandırdığınız için teşekkür ederim. Evet duaların saati olmaz fakat dua enerjisinden bahsediliyor. Vekf ya da büyü değil de bazı uygulamalar saatli oluyor. Mesela geçen bir tanesine denk geldim uygun saatler verilmiş. Fakat deniliyor ki kişinin saatini bilmiyorsanız şu saatte yapın. Ben de o yüzden soruyorum uygulamak istediğim kişi için utarit saatinde yapmak istiyorum çünkü o kişinin gezegeni merkür günü çarşamba. Bu şekilde doğru mu düşünmüşüm bunu merak ediyorum. Vekf yapacak kadar ilim sahibi değilim, büyü yapacak kadar da gözlerim kararmış değil Allah'a şükür.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Düşünce tarzınız doğru,benim anlatmak istediğim duada sürekliliğin olmasının önemi sadece belirli saate takılıp kalmayın,verdiğim linki inceleyip,her günün hayırlı saatini bulup o saatlerde okuma yapın demek istemiştim....karar sizin tabii.....
gizemliperi
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 22
10 sene önce
Allah razı olsun. İnceliyorum.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23588 Kayıtlı Üye
  • 16573 Konu
  • 143820 Cevap
  • Son Üye Siraceddin
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)