Yardım edin bi sorun var

Bu konu huzur. tarafından 10 sene önce açıldı, 1344 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce

Sorunu tam olarak çözemedim ama teknik bi sorunum var. Kullanıcı adı yazdığım kutucuğa önceden tıkladığımda adımı hemen gösteriyordu hatırlıyordu ve kutucuk beyaz renkte oluyordu.

şimdi yine herşey aynı ama tuhaf olan şu ki kutucuk sarı renkte oluyo. sanki bi ayar değişmiş ya da bilgisayarıma bi trojan (virüs) girmiş gibi..

üstelik denedim sadece bu sitede değil facebook, hotmail gibi mail adresi yazdığım tüm kutucuklarda oluyor.
inşallah tam anlatabilmişimdir ama ben yine de fotoğrafta atıcam

lütfen bu işlerden anlayan birisi neler yapabileceğimi söylesin şifrelerimin hesaplarımın virüsler tarafından ele geçirilmesinden korkuyorum.

virüs temizleme programıyla bilgisayarı tarayıp virüsleri de temizliyorum şu an ama düzelme yok

başka yardım isteyip sorabileceğim üye olduğum herhangi bi site de yok.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Temporary ve temp klasörlerini boşaltmalısın,kutucukta bir renk değişimi yok,ama bu gece site biraz ağır... Netten ücretsiz online trojan temizleme programı indirip sırf trojan temizliği yapabilirsin.. lisanslı yasal bir antivirüs programın yoksa trojan taraması yapamazsın,çünkü lisanssız antivirüs programlarının hiç birinde trojan taraması yoktur,sadece varmış gibi gösterilir...
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
hiç anlamadığım şeyler bunlar :/ eset nod32 var onunla tarayıp temizledim olur mu? lisanslı nedir nasıl indiririm nasıl kurarım bilmiyorum
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
lisanslı demek parayla satın alıp,lisans anahtarıyla sadece kendi PC inde kurduğun program demektir...Yani netten ücretsiz indirdiğin kopya program değildir...yasal kullanım hakkını aldığın program demektir...
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
anladım ama ben bunu yapamam sanırım en iyisi format attırmak :/ çünkü zaten bilgisayar eski parayla alıp kurunca yine bi süre sonra format gerekecek program da gidecek. inşallah bu sarı kutucuğun sebebi bi virüs değildir inşallah tarayıcıdan kaynaklanan bi durumdur.
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
o zaman yapabilirim sanırım teşekkürler zeinarda... bilmediğin bişey yok valla imrendim sana :thumbsup[1]:
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
10 sene önce
[QUOTE=huzur.;110561]Sorunu tam olarak çözemedim ama teknik bi sorunum var. Kullanıcı adı yazdığım kutucuğa önceden tıkladığımda adımı hemen gösteriyordu hatırlıyordu ve kutucuk beyaz renkte oluyordu. şimdi yine herşey aynı ama tuhaf olan şu ki kutucuk sarı renkte oluyo. sanki bi ayar değişmiş ya da bilgisayarıma bi trojan (virüs) girmiş gibi.. üstelik denedim sadece bu sitede değil facebook, hotmail gibi mail adresi yazdığım tüm kutucuklarda oluyor. inşallah tam anlatabilmişimdir ama ben yine de fotoğrafta atıcam lütfen bu işlerden anlayan birisi neler yapabileceğimi söylesin şifrelerimin hesaplarımın virüsler tarafından ele geçirilmesinden korkuyorum. virüs temizleme programıyla bilgisayarı tarayıp virüsleri de temizliyorum şu an ama düzelme yok başka yardım isteyip sorabileceğim üye olduğum herhangi bi site de yok.[/QUOTE] kardeşim programcı bana hiçbir faydası yok :biggrin[1]: şifreler değişmediyse sorun olmayabilir kendisi yanlışlıkla birşeyi tıklamıştır diyor...(uzaktan yardım)
YorumIster
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 27
Yanıt Sayısı: 141
10 sene önce
Huzur. dur dur ablacım dur :) bir güncelleme geldi tarayıcılara sanırım chrome veya firefox kullanıyorsun... Bundan dolayı olmalı.. :)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23576 Kayıtlı Üye
  • 16568 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye jtaletnidn
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)