sinav sonrasi ve is icin

Bu konu haytav tarafından 10 sene önce açıldı, 211 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
haytav
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 4
10 sene önce

Merhaba. Gecen hafta benim icin cok onemli bir sinava girdim 1 sene boyunca hazirlandim dua ettim. Insallah simdi de hayirlisindan sonucu bekliyorum. Lakin sabretmek hem guc hem de istedigim puani alabilecek miyim bilmiyorum.sinav iyiydi ama iste vedvese yapiyorum. Sinav sonrasi icin istedigim puanin olmasi icin nasil bir dua okumaliyim hz ibrahim in allaha guvendim duasini okuyorum ama bilmiyorum. Yardimlariniz icin tesekkurler

Birde cok yakinim isini kaybetti bir an once ise girmesi icin okunacak bir dua var midir gercekten onun da psikoloji alt ust durumda.

Not forumda hep sinavdan once veya sinav aninda dualar var fakat hangisi en makbuludur ya da sinavdan sonra da okunur bilemedim link atsaniz bile kabulumdur allah razi olsun.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Duaların etkisi sadece okuyanın inancına yani kafasında hiç bir soru işareti olmaksızın yaradana sığınıp tevekkül etmesine bağlıdır.... Bu bağlamda bütün dualar etkilidir,yeterki ilahi dergaha samimiyetle ve tevekkülle yönelebilelim... Bundan sonra okuyacağınız önünüzde hayırlı ve bereketli rızık kapılarının açılması için dualardır.....İlgili bölümde pek çok dua var, hanngisini okuyacağınıza kendiniz karar vereceksiniz,hepsini inceleyin;<> diyebileceğiniz dua sizin okumanız gereken duadır....
bedircan
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 983
10 sene önce
Kardeşim Allah hayırlı kapılar açsın sana inşallah. Ben böyle durumlarda Yasin i Şerif okur dua ederim. İstersen oku. Yada bildiğin bir sureyi oku. Okumadan önce niyet et tabiki hayır lı şeyler iste Allah tan. Kuran i kerim her derde devadır. Onu vesile ederek Allahtan istersen sana herşeyin hayırlısını verir. Cenabı Allah hayatın boyunca yüzünü güldürsün inşaallah :)
haytav
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 4
10 sene önce
Allah razi olsun. Yasini yatsidan sonra okuyorum genellikle. Kismet olursa su fetih suresine niyet edecegim insallah rabbim cumlemiz icin hayirlisini nasip eder.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23593 Kayıtlı Üye
  • 16573 Konu
  • 143825 Cevap
  • Son Üye Hsnzrlu.48
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)