karında aşırı şişlik

Bu konu ruddet tarafından 10 sene önce açıldı, 543 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
ruddet
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 34
10 sene önce

Arkadaşlar Merhaba
hemen konuya gireyim zamanınızı almayayım. Benim bir yakınımın karnı aşırı büyük 9 aylık hamile gibi diğer taraflarında sorun yok zamanında eltileri filan çok uğraşmış. Eltisinin babası havas yada büyü gibi şeylerle uğraşırmış o zamandan kalmış yada herhangi büyüden olabilir mi öyle ise nasıl kurtulabileceğine dair bir bilgisi olan var mı? Gerçekten karın 9 aylık gibi başka yerlerinde hiç aşırılık yok hatta yaşına göre zayıf sayılabilir

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
[QUOTE=ruddet;115431]Arkadaşlar Merhaba hemen konuya gireyim zamanınızı almayayım. Benim bir yakınımın karnı aşırı büyük 9 aylık hamile gibi diğer taraflarında sorun yok zamanında eltileri filan çok uğraşmış. Eltisinin babası havas yada büyü gibi şeylerle uğraşırmış o zamandan kalmış yada herhangi büyüden olabilir mi öyle ise nasıl kurtulabileceğine dair bir bilgisi olan var mı? Gerçekten karın 9 aylık gibi başka yerlerinde hiç aşırılık yok hatta yaşına göre zayıf sayılabilir[/QUOTE] tıbben teşhis konması gereken bir durum,tam teşekküllü bir hastaneden yardım almalısınız.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Bir iç hastalıkları uzmanına gitmesinde yarar var,karaciğer ve dalak fonksiyonlarının bozulması bu tür karın şişliklerine neden olabileceği gibi jinekolojik olarak da rahim urları buna neden olabilir..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)